Scuderia Ferrari kaudella 2011

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
12.4.2008
Viestit
5797
Sijainti
Kerava
Montezemolo huijjas. Missä ne italian lipun värit muka on.

Philip Morrisin logo/linkki tuolla alhaalla muuten. :tongue:

EDIT: Aijaa, takasiiven takana.
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Jaas, näköjään kohta sattuu ja tapahtuu. "Esitelläänkö" tässä samassa showssa myös 458, vai onko sen vuoro myöhemmin...
mitäs esittelemistä vanhassa mallissa oikein on? :doubtful:

edit. huomioithan että F1-julkistuksessa on aina ollut mukana pari siviiliautoa sivulla, 458 on kuitenkin esitelty jo viime vuonna.
 
Viimeksi muokattu:

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Takajousituksista kun on jauhettu, niin Ferrari ei näköjään ole apinoinut RBR:n ratkaisua, vaan takapäässä on yhä työntötankojousitus.
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
no tuo linkkaamasi kuva on kyllä ihan perus 458:sta, ei GT mallista. (edit2. toisella sivulla taas näyttäis olevan California)

edit. itse autosta, Italian lippu tosiaan aika oudossa paikassa, Santanderin logoja näkyy auton rungossa aika vähän
ja keula on pirun korkea...
Etupäässä on aika hyvät ilmanohjaimet heti etusiiven takana (maalattu mustaksi, ulottuvat aika alas mutta jousitus ei niihin kiinnity)

edit3. tässäpä näkyvät hyvin nuo ohjaimet joita tarkoitin :)
 
Viimeksi muokattu:

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3792
Ihan hienon näkönen !
Jotenkin vanhemmat Ferrarin punaiset ovat hienommat mielestäni tai sitten julkaisun streami ei toista värejä aivan kunnolla ???

Mutta ei siinä mitään, ei hainevää !!!!! (High five !) :)

Toivotaan menestystä kaudelle 2011, erityisesti Massalle :)
 

Ghost_Glove

Jääkausi
Liittynyt
19.1.2005
Viestit
4457
Sijainti
Ylöjärvi
Mun silmään kovasti edellisen KERS kärryn eli 2009 painoksen näköinen. Varsinkin ylhäältä. Ponttoonit on taas pulleammassa kunnossa kuin viime vuonna. Varmaan KERSsin vaikutusta...
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Just yhtä mitäänsanomaton kuin esittelyversiot aina. Siivet ainakin muuttuvat vielä kenties pariinkin otteeseen ja jos jotain eksoottisempaa nähdään, niin varmaan Bahrainin testeissä. Harjaantunut silmäni kykenee just ja just poimimaan noista kuvista takaripustuksen layoutin, pakoputkien sijoittelu olisi periaatteessa mielenkiintoinen, mutta vähemmän yllättäen sitä ei noista kuvista näe.
 

formulastara

Well-known member
Liittynyt
30.3.1999
Viestit
5691
Sijainti
hki finland
Kylläpä näytti auto huomattavasti solakammalta ja aerodynaamisesti oivaltavammalta tuossa livekameran pyörittelyssä - jossa naytettiin tarkasti keulan alapuolisia ilmanohjamia ja diffuusorin ympäristöä. Keulan alaosa on totaalisen flätti ja noin korkealla keulalla tosiaan haetaan nyt kovasti virtauksia sinne auton alaosiin, joka on hieman yllättävää, koska tupladiffua ei ole.

Jostain syystä näissä still-kuvissa auto näyttää kuitenkin möhköltä ja pelkästään niiden perusteella olisin jopa sanonut, että rumalta. Onneksi katsoin tuon live-esittelyn, jossa auto kyllä näytti lähes pelottavan nopealta - mielessä piipahti paniikinomaisesti F2002:n esittelyn mukanaan tuomat karmivat selkäpiit ja pakko oli aloittaa kynsien syöminen.

Ponttoonit ovat aika lyhyen oloiset ja tavara on pakattu näin aika lyhyelle alalle. Tämä on aika jännä metodi, ettei lähdetty sellaiselle pitkulaiselle linjaukselle. Ehkä diffuusorin ympäristö pyritään pitämään mahdollisimman vapaana ja sieltä suunnalta, jopa difun päältä haetaan jotain extraa(jota ei ehkä vielä olla esiteltykään. Nosecone tulee siis ilmeisesti muuttumaan vielä, kyseessä oli edellisen mallin cone, toki kiinnitetty selvästi korkeampaan bodyworkiin.

Kyllä nyt Formulastaran veikkaus saa tästä lisäpontta. Ferrari kohottaa nopeusodotukset todella korkealle!
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös