Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '11-'12

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Mulle täydellinen tuntemattomuus, mutta ainahan se on tavallistakin surullisempaa, kun nuorena lähtee :(
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Kai se liian kova keikkatahti yhdistettynä ei-niin-terveellisiin elämäntapoihin voi viedä nuoremmankin, ellei kyseessä sitten ole joku tapaturma.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Kai se liian kova keikkatahti yhdistettynä ei-niin-terveellisiin elämäntapoihin voi viedä nuoremmankin, ellei kyseessä sitten ole joku tapaturma.
Ja vaikka olisi terveellisetkin elämäntavat, niin perimälle ei kukaan voi mitään :dunno:
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Tällaisia johtavia virkamiehiä täällä päin:

Johtavan virkamiehen Facebookin Haavisto-tölväisystä meteli Riihimäellä
julkaistu eilen 25.1. klo 10:54, päivitetty eilen 25.1. klo 14:09

Riihimäen virkavapaalla olevan kulttuuri- ja vapaaikajohtaja Jari Lehtoväreen näkemykset sosiaalisessa mediassa ovat nostatteneet tunteita Riihimäellä.


- Ei sivarihomoa presidentiksi, kirjotti Riihimäen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Facebookiinsa seinälle ja sai Vasemmistoliiton toisen varapuheenjohtajan, kansanedustaja Aino-Kaisa Pekosen näkemään punaista. Aamupostin mukaan virkamiehen rasistisiakin sävyjä sisältäneet nettikirjoitukset nostetaan esiin Riihimäen kaupunginhallituksessa.

Riihimäen kaupungin virkavapaalla olevaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Jari Lehtovärettä syytetään virkamiehelle sopimattomista Facebook-kirjoituksista.

Aamupostin mukaan Vasemmistoliiton kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen on seurannut Lehtoväreen mauttomina pidettyjä kommentteja sosiaalisesta mediasta ja paheksuu virkamiehen käytöstä.

- Homosivari presidenttinä - ei ikinä! kirjoitti Lehtoväre Facebookiinsa ehdokas Pekka Haavistosta.

- Pidän tällaista puheta sosiaalisessa mediassa johtavalta virkamieheltä hävyttömänä käytöksenä. Kyse on julkisesta esiintymisestä, Pekonen sanoo Aamupostissa.

Pelkosen mukaan kyse ei ole vain Haavisto-kommentoinnista, vaan sivulla on kommentoitu halventavasti myös presidentti Tarja Halosesta ja heitelty rasistisina pidettäviä näkymyksiä.

Kansaedustaja aikoo ottaa asian esille kaupunginhallituksen kokouksessa. Seurauksena voisi olla varoitus tai nuhtelu.
Lakimies: Asiallisuuden ja sopivaisuuden vaatimuksia voidaan asettaa

Kaupungin lakimies Hannu Tuominen on myös ottanut kantaa tapaukseen. Hänen mukaansa virkamiehelläkin on oikeus muiden tapaan sananvapausteen, mutta julkisille mielipiteille voidaan lain mukaan asettaa asiallisuuden ja sopivaisuuden vaatimuksia.

- Tuo ei kuullosta asialliselta, sanoo Tuominen Haavisto-tölväyksestä lehtihaastattelussa.

Jari Lehtoväre ei ole suostunut kommentoimaan kohua. Hän on myös poistanut vastalauseita nostaneet kommentit sivultaan. Samalla ovat lähtöpassit saaneet kriittisiä vastakommentteja esittäneet Facebook-ystävät.

YLE Häme
http://yle.fi/alueet/hame/2012/01/johtavan_virkamiehen_facebookin_haavisto-tolvaisysta_meteli_riihimaella_3202715.html

Ainakin yhden noista poistetuista, kriittisiä vastakommentteja esittäneistä tunnenkin.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Taas yks uskollinen liittolainen joutumassa mielipidevangiksi.

Guatemalan entinen diktaattori joutuu oikeuden eteen

Guatemalalainen tuomari on päättänyt, että Guatemalan entistä diktaattoria Efrain Rios Monttia vastaan on riittävästi näyttöä, jotta hänet voidaan haastaa oikeuteen sisällissodan aikaisista julmuuksista.

Tuomari Patricia Flores määräsi 85-vuotiaan Rios Monttin kotiarestiin. Floresin mukaan syyttäjällä on vahvaa näyttöä siitä, että Guatemalan sisällissodassa tuhottiin mayakyliä juuri Rios Monttin käskystä.

Guatemalan totuuskomissio arvioi, että 36-vuotisessa sisällissodassa tapettiin 200 000 ihmistä. Rios Montt oli diktaattorina puolentoista vuoden ajan vuosina 1982 - 1983, jota pidetään erityisen verisenä vaiheena.

YK:n tukema tutkimusryhmä on todennut, että hallitus kohdisti suoranaisen kansanmurhakampanjan lähinnä köyhiin alkuperäisasukkaisiin. Rios Montt tunnettiin poltetun maan taktiikasta, jolla hän pyrki hävittämään vasemmistosissien suojapaikat. Monien siviilien kohtaloksi koitui myös jääminen hallituksen ja sissien ristituleen.

Sota päättyi vuonna 1996. Rios Monttilla on ollut parlamentin antama syytesuoja, mutta se kumottiin, kun hänen perustamansa oikeistopuolue menetti asemansa viime syyskuun vaaleissa.
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/01/guatemalan_entinen_diktaattori_joutuu_oikeuden_eteen_3208774.html


President Ríos Montt is a man of great personal integrity and commitment.I now he wants to improve the quality of life for all Guatemalans and to promote social justice
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Varkaudessa piiritystilanne, poliisikoiraa ammuttu
27.1.2012 13:12 | 0 |
A A HELSINGIN SANOMAT

Varkaudessa Relanderinkadulla on käynnissä piiritystilanne, kertoo Warkauden Lehti.

Poliisi meni puoliltapäivin ottamaan kiinni viime yönä Varkaudessa tapahtuneesta puukotuksesta epäiltyä miestä, joka oli poliisin saaman tiedon mukaan Relanderinkadulla yksityisasunnossa.

Poliisin ollessa asunnon oven takana asunnosta ammuttiin oven läpi. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Warkauden Lehden mukaan hetkeä myöhemmin saman asunnon ikkunasta ammuttiin rakennuksen pihalla ollutta poliisikoiraa, joka haavoittui.

Poliisi on eristänyt alueen ja määrää kansalaisia pysymään eristetyn alueen ulkopuolella, koska aseistautunut kohdehenkilö on vaarallinen.
Just joo. :doubtful: :frown:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös