Viestit
5377
Sijainti
Huumorin tuolla puolen
Siis kisan voittajatiimihän on jo ihan selviö. Tuohon kisaanhan mennään pitämään hauskaa, sillä ei tarvitse edes haaveilla voitosta... :thumbup:

Sijainti
Ihan mielenkiintoiset kilpailuntapaiset tänään VM Karting Centerissä. Mestarit kun Radalla taas kävivät. Tuloksia ei ole vielä lisätty, mutta voishan niistä selostaa tarkemmin sitten, kun saa ne silmiensä eteen.

Tapahtumapaikan ehdottomaksi heikkoudeksi on laskettava autojen surkea kestävyys. Jokaisessa lähdössä jollain hajosi auto, ja parissa lähdössä useampikin. Rata itsessään on loistava, mutta kalusto on aivan janan toisesta ääripäästä.

Kilpailun omakohtaisesta kulusta... Tuuria löytyi kahteen ensimmäiseen lähtöön muiden häsläilyn muodossa, kunnes kolmannessa tulikin sitten sellainen amme (#13 oli täysin numeronsa veroinen), etten vetäissyt kuin 0.4 sekunnin pohjat kierrosajoissa. Kaksi voittoa ja yksi kolmas sija.

Taisin vahingossa mennä sarjajohtoon, mutta eiköhän tämä vahinko korjaannu seuraavassa kilpailussa. :frank:

Menossa mukana Nasty, Powered by BMW ja Slug.

Örfil

Guest
Vkolle 12 on työn alla jääratakisa Pirkkalassa. Rata on lentokentän kupeessa. Olen aina ihmetellyt että mikä se "Motorspace" kyltti siinä on: nyt se selvisi!

Tarjous saatu, kisakuskeja keräillään, osa myös forumisteja...nyt on n. 10 kuskia jo kasassa.

Kuvaa ja rapoa seuraaa jos ja kun tapahtuma on ohi.

Tuolla on takavetoisista ajokokemus kantimillaan :ahem: Perä rinnalla vedetään niin että soi ja raikaa!

Tämä tulee erittäin viime tinkaan, mutta niin tulivat peruutuspaikatkin:

Huomenna maanantaina 18.3. olisi kaksi vapaata paikkaa Kart'in Clubilla järjestettävään yksityiseen iltakisaan. Ajoaika 20:00-21:30 ja hinta 60 €. Kilpailu koostuu muutaman minuutin aika-ajosta ja kolmesta/neljästä 30 kierroksen kilpailusta, eli ajamista riittää ja rahoilleen saa vastinetta.

Ainakin osa kilpailusta ajetaan pimeällä, ja radan kiertämistä toiseen suuntaan jossain lähdössä harkitaan. :)

Jos joku täällä sattuu olemaan kiinnostunut, ilmoittakaa asiasta. Laitan sitten yksärillä järjestäjän puhelinnumeron. Paikalle saa tulla "ex tempore", mutta siinä tapauksessa ei ole mitään takuita siitä, pääseekö kilpailuun mukaan.

Sijainti
Heh, kaksi rengasrikkoa KIC:ssä kahden kuukauden sisään. Tää on kyllä eräänlainen ennätys, mitä omalta tietopohjaltani voin sanoa... :D

13749
Uudessa Vauhdin Maailmassa on M Niemelän juttu siitä KiC:n 25h kisasta tammikuulta.

Sue_me

Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Tänään Forssassa firmakisassa mm. Racerin, BMW:n ja abc:n kera.

~7kg painonnoususta huolimatta paras kierrosaika parani viime syksystä kymmenyksen joten kalusto on hyvin iskussa. Pito radalla oli erittäin hyvä.

Selkeitä pommeja ei ollut ja autot olivat muutenkin hyvin fiksatun oloisia. Uudet polkimien välikappaleet persjalkaisille toimivat hienosti, jopa minä yletyin nyt polkimille kunnolla ja ajoon tuli kokonaan erilaista varmuutta. 7 koko tapahtuman ajan toimivaa autoa järjestyi viivalle joten ihan hyvin.

Omat kierrosajat:
Aika-ajot: 39,73s (#3)
A-finaali: 39,943s (#7)

Sijoitus A-finaalissa 6:s (12 kuskia koko tapahtumassa).

Bemarin kanssa oli kierrosaikojen suhteen melko tasaista, Racer ~0,5s edellä.

abc

DNF
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
12558
Kirjoitellaas itsekin tänne kommenttia. Ensimmäistä kertaa kunnollisella ulkoradalla (paitsi kerran 10 vuotta sitten olin käynyt Lievestuoreella). Sain Racerilta etukäteen hyviä vinkkejä ja lisäksi katselin uteliaana Youtuben kierroksia.

Heti alusta asti oli selvää, että tässähän on kyse ihan eri hommasta kuin sisäratojen nysväämisessä. Vauhtia oli niin paljon, että alkuun pelotti mennä täysiä. Ja pitoa oli niin paljon, ettei meinannut jaksaa kääntää autoa mutkiin. Kirosin tekemääni aamuista punttitreeniä. 15 minuutin harjoitus/aika-ajosession aikana hain tuntumaa autoon ja rataan. Jokainen mutka oli oma seikkailunsa. Viimein kuin alkoi löytymään vähän tuntumaa, niin heilahtikin ruutulippu. Tuloksena vaatimaton aika 41.38, joka riitti B-finaalin 5. sijaan. 4. sija jäi muutaman sadasosan päähän.

Kisan alussa 4. sijalta startannut ilmeisesti yritti ohitusta tms. epäonnistuneesti jonka seurauksena pääsin nousemaan ohi. Tämän jälkeen ajelin menemään rataa edelleen opetellen. Racerilta olin saanut taas aika-ajon jälkeen hieman vinkkejä. Kärkikolmikko meni menojaan ja luulin, että taaksekin oli tullut iso ero. Maalissa selvisi, että siellä oltiin koko ajan ihan lähellä. Peileille olisi ollut käyttöjä, olisin osannut hermoilla. Joka tapauksessa ajoin maaliin neljäntenä ja kisan nopein kierros oli 40.71.

Tämän harjoituksen jälkeen on huomattavasti helpompi lähteä ensi viikon KKWCS-kisaan. Jos käteni vain lakkaavat tärisemästä, niin uskoisin saavani tuota aikaakin vähän parannettua.

Slug

Liittynyt
10.3.2010
Viestit
1251

Heti alusta asti oli selvää, että tässähän on kyse ihan eri hommasta kuin sisäratojen nysväämisessä.
Hienoa että olet innostunut lajista ja osallistut rohkeasti kisoihin. Siitä se lähtee kun kokemusta karttuu :thumbup:
Olenkin aina sanonut että nämä on kaksi eri lajia, sisällä ja ulkona ajaminen. Itse haldaan kyllä paremmin leluautoilla ajelemisen sisätiloissa, mutta kyllähän se on makeeta päästä talvitauon jälkeen ulos ajamaan :eek:
Odotappa kun pääset kokeilemaan Hyvinkään pelivehkeitä!