Mielialat ja muut tuntemukset 2

Örfil

Guest
Ai siks, kun on lukittujen ovien takana Kilpisjärvellä homovankimielisairaalssa, voi kuvitella olevansa rosvojen sieppaama FBII'n agentti?
Ja tässä tapauksessa FB tarkoittaa nimenomaan FaceBookkia. Ekaksi Alpun kaappas FB I.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Suurin osa asioista on paljon helpompi tehdä huonosti kuin hyvin, mutta juuri minkään muun kohdalla tämä ei pidä niin vahvasti paikkaansa kuin tilanteen, jossa pitäisi osata johtaa, hallinnoida, lukea ja opastaa ihmisiä.

Tähän kun heitetään päälle se tosiasia, että monesti johtajaksi pääsemiseen ja siinä pärjäämiseen tarvitaan lähes päinvastaista osaamista, niin soppa on valmis.
Meillä tuntuu, että lattiatason vähälukuisten toimihenkilöiden yläpuolella on vieläpä ammottava aukko. Ala on sen verran erityislaatuinen, että tuollaiseen ongelmaan ei ole missään nimessä varaa.

Esimiehiksi, projekti- ja osastopäälliköiksi on valikoitu todella paljon porukkaa tyylillä "otetaan ne jotka suostuu" ja hyväveliverkostolla pelkillä sisäisillä siirroilla. En usko, että tänä päivänä tällä tyylillä pärjätään kovinkaan kauaa. Varsinkin kun liian usein nämä valitut henkilöt eivät ole oikeita henkilöitä hoitamaan ko. tehtäviä.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Jokseenkin profit-fiilis kun tajuaa melkein kalsarikännäävänsä samaan aikaan, kun juttelee facebookissa kavereitten kanssa, jotka ovat tällä hetkellä 12 ja 220 metrin päässä eri asunnoissa :doubtful: :D
 
Viimeksi muokattu:

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Päästin äsken aivan kamalan hajuisen pierun. Ja itse tietenkin jouduin sen haistamaan.
Vihaan itseäni taas hiukan enemmän.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Pitäis lähteä juoksemaan, mutta ulkona on 20 astetta pakkasta.:mad::thumbfh::thumbdown:(:wall:
 

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Tää on taas näitä päiviä, ku tekis mieli marssia päivystykseen ja sanoa, notta ottakaa mut osastolle pliis, ei jaksais enää.
 
Ylös