Mielialat ja muut tuntemukset 2

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Nyt on ihan hyvä pössis johtuen Äijänsuon tapahtumista!

Lukko mestariksi! Duffa Pressaksi!
 

Örfil

Guest
Eilen vitutti hetken: olin autolla liikkeellä duunin jälkeen ja ajattelin käydä katsastamassa että miltäs se uusi konttori näyttää.

Ajoin huonoista talonumeromerkinnöistä johtuen ohi, käännyin vasemmalle erään firman pihaan ja nokka takas tulosuuntaan. Liuin pari metriä eteenpäin ja sitten näin lumipenkan takaa ilmestyvän auton joten pysähdyin.

Samassa takaa kuului jarrutuksen ääniä ja - PAMAUS & TÖMPS! Sieltä tuli toinen auto konttiin :(

Yks jos toinen ärräpää pääsi autossa, nousin autosta käsiä levitellen että mitä hel-vet-tiä! Totesin kuitenkin pikaisesti että takapuskurissa on onneksi vain naarmuja ja pari isompaa skraadua. Vastapuolella keulamuovit palasina, toinen lyhty rikki jne...

Kaveri oli selvästi niin hädissään etten alkanut asiasta meuhkaamaan, kysyin vaan että soitetaanko konstat paikalle vai tunnustatko että olet syyllinen tilanteeseen? Saat nimittäin sakot kaupanpäälle jos alat pullikoimaan.

Sovittiin että hoidetaan asia vak.yhtiöiden suuntaan ilman poliisia.
Samassa paikalle tuli kolmas autoilija, astui ulos autosta käveli luokseni ja antoi käyntikortin että soita tohon jos tarttet todistajaa. Näin kuin ajoi sun perääsi ja samalla kuskin pää oli aivan muuhun ilmansuuntaan kääntyneenä kuin ajosuuntaan. Asia oli siis ilman raastupaa selvä.

Soittelimme sitten molempien vak.yhtiöihin ja sovimme käytännön asiat.
Otin kuvat paikalta, yhteystiedot (kaveri on suomenvirolainen, säälitti poika kun sen osuus käy kyllä kalliiksi - oli kasko tai ei) jne. ja asian pitäisi nyt olla sillä selvä.

Auto menee perän maalaukseen ens tiistaina, toivottavasti episodi oli tässä.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
No nyt oon huonolla tuulella ja pettynyt itseeni, kun vastasin JJussunduurin musavisaaan.:thumbfh:
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Valitettavasti käyttötilisi Jamppa Tuominen-fan clubiin on canceloitu maksamattomien ruokkojen takia. Iltaisin istunet itkemään asiaa mutta kuulehan silloin se: Ei korvaa koskaan korvata voi tytöt naapurin. Eikä kauniimpaa löytää voi öh milloinkaan kuin on uusi Lastenlinna tää. Eunukkeja, eunukkeja kaikkialla! Niitähän tulvii joka kiven kolosta voi mitä minä olen mennyt tekemään ja toisaalta mitä tehdä mä voin? No nyt kun on päästy pääasiaan niin ehdotan alkuruoaksi pientä syrjäpukkihyppyä. Kas noin. Voi kun sinulla Kati-täti on ihanat nisät.
 
Ylös