Ruoka (& juoma) 2012

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Mites toi puuro?
Kysy Pyryfiltä. Just ilmotteli tossa olleensa kai Lovakkiassa lautailemassa. Ei tiedä varmaks kun oli ollu niin puuroissaan koko retken. Eli oli puurolautailemassa. Huhua on jopa voisilmästä eli olis rektaalihuulia voideltu jääkaappikylmällä. Raju meininki. Joka tapauksessa pelkkää syöksylaskua oli ollu tiukassa muna-asennossa.

Voi sitä Leeviä!
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Laske kraanasta kuumaa vettä lautaselle ja lisää sopeva määrä kaurahiutaleita ja hyppysellinen suolaa. Sekoita ja anna hautua huoneenlämmössä 10-15-min, jonka jälkeen herkku on valmis nautittavaksi.
Unohtu pöydälle hautumaan pariksi viikoksi. Mitäs nyt?
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Unohtu pöydälle hautumaan pariksi viikoksi. Mitäs nyt?
Se on vielä pientä verrattuna siihen, jos unohtuu hautuumaan pöydälle pariksi viikoksi.

Sarjassamme "Kaikki on niin saatanan suhteellista eli näin saan asiat paremmin perspektiiviin; Maalaustaide talossa ja puutarhassa, osa 3 vesivärit kattomaalina."
 

Sammypiru

Isä
Liittynyt
29.1.2002
Viestit
4765
Sijainti
f1racing.net
Mehe kalttaa vasta tomaatteja ku tääl on pizzat syöty, tarkotan vaan että tolla sun soosilla jäädään junasta melko huolella.
 

Örfil

Guest
Albert on syäny viimeksi kiinteä ruokaa 2003, kun kaatui lumihankeen koirankikareen päälle.

Onneksi Lasol piti kropan lämpimänä ampulanssin tuloon saakka :wink:
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Mitä laitatte tomaattikastikkeeksi kotitekoiseen pizzaan? Itse en ole oikein löytänyt tähän hyvää kastiketta, Felix Hot Ketshuppia olen käyttänyt, mutta ei siitäkään oikein tule kunnolla makua.
Keittohommiksi menee.

Noin uunipellillisen kokoiseen pizzaan, kolmeen pyöreään pizzaan:

1 silputtu sipula
1 kynsi valkosipulaa silputtuna
puolisen desiä oliiviöljyä.
Puolisen kilua tomaattia, tuoresta tai tölkistä miten vaan tahot
Sokeria teelusikalla
Suoloja sopivasti
Mustapippuria myllystä
Basilikaa vajaalla teelusikalla
Oreganoa samoin
Laakerinlehtejä
Purkkitomaattipuretta (Sitä jäykkää).

Sipulat pannuun kuultoa saamaan oliivissa.

Kuullon jälkeen pannuun tomaatit. Jotkut laittavat tölkillisen (400 gr) säilykettä, mutta ite kalttaan etukäteen vajaan puolisen kiloa kypsiä tomaatteja.

Vartin verran kiehutusta rauhassa.

Sokeri, suola ja pippuri sekaan ja vartin verran kiehutusta rauhassa.

Oregano, laakerinlehti ja basilika sekaan ja vartin verran kiehutusta rauhassa.

Jäykistä tomaattimössö purkkipureella sopivan jämäkäksi. Ei saa valua, eikä olla vetistä. Parin minuutin kiehutus ja valmis. Pelisilmää rakenteeseen.

Muista noukkaista laakerinlehdet pois ennen pizzan paistamista.

Sammypiru sanoi:
Mehe kalttaa vasta tomaatteja ku tääl on pizzat syöty, tarkotan vaan että tolla sun soosilla jäädään junasta melko huolella.
Veikkaan, notta Mehen tomaattijuttua voi hätäpäissään valmistaa etukäteen ja pakastaa.

Mun mössö ainakin kestää pakastamisen.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Itsehän olen löysähkön, puolivellimäisen puuron ystävä. Ja luomukaurapuuro tehdään täysmaitoon + raejuustoon ja sekaan reippaasti jäisiä puolukoita-mustikoita sekä voisilmä.

Jäykkä puuro ei tipu yhtään niin makoisasti.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26891
Jaaha, josko sitä laittais kohta torjunta-aineita lämpeemään. Vessan viemäristä, jos löytäis sokeritoukan mausteeksi. Tiedä vaikka sieltä löytäis jotain vihreääkin niin tulis ateriasta oikeen terveellinen.
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Teimpä muuten parin kaverin kanssa tuossa viikko pari sitten Beef Wellingtonia, oli muuten maukasta! Suosittelen kokeilemaan!
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Mehe kalttaa vasta tomaatteja ku tääl on pizzat syöty, tarkotan vaan että tolla sun soosilla jäädään junasta melko huolella.
Eikä kalttaa kun käyttää niitä tölkkitomaatteja. Koska ne on parempia.
Pohjan taikinan teko ja nostatus vie kauemmin. Ei sitä soosia tarvitse keittää kuin puoli tuntia. Soosi säilyy myös pari päivää.


Unohdin muuten valkosipulin. Ihan pieneksi pilkottuna heti alussa. Ei murskajaisia.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Itsehän olen löysähkön, puolivellimäisen puuron ystävä. Ja luomukaurapuuro tehdään täysmaitoon + raejuustoon ja sekaan reippaasti jäisiä puolukoita-mustikoita sekä voisilmä.

Jäykkä puuro ei tipu yhtään niin makoisasti.
Itellä just toisinpäin. Isä on kans tuollainen että puuron pikemminkin velliä.
Riisipuuron kanssa taitaa mennä niin että kun isä on syöny niin äiti sitä vielä parikytä minsaa keittelee ennenkuin mä menen apajille. :D
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Tänään oli ruokana kanafileitä.
Marinoimattomat kanafileet, päälle sopivasti piri-piriä ja chilihiutaleita.
Paistaminen pannulla.
Lopuksi puoli pakettia Koskenlaskija sulatejuustoa (tällä kertaa se Vahva-makuinen) ja 2dl kermaa.

Aika hemmetin hyvää. En jaksanut kuvata.
 
Ylös