toleranssisiipi
Langennut enkeli
Ihan just tuollasia virityksiä: http://www.snellman.fi/fi/makkarareseptit/makkaraperunat-kahdella-tapaa
Näillä mennään parhaillaan eli uunissa suikaloitu possunpaisti, parsakaalia, tomaattimurskaa, munamaito, porkkanaa, sipulia ja päällä port salut -juustoa ruskistumassa. Hyvät tuoksut.Tarttu mukaan Kampin K-Superista tarjouksesta rypsipossupaisti tänään. Peruskamaa, jota harvemmin tulee ostettua. Hunajalla valelin ja on nyt uunissa kasvipedillä. Puolet syön tänään ja loput suikaloin huomenna kaalipataan.
Aijai kun tekis mieli.Tein lempiruokaani.
Samma homma, tosin en ole vuosikausiin kyllä koettanutkaan maistaa. Moni jyrkkä ruokakanta on vuosien varrella lieventynyt, mitenköhän tuon kanssa olisi.Itse inhosin pinaattikeittoa pienenä, enkä nykyäänkään niin välitä.
Hyi hel-vet-ti :yuck: :yuck::yuck::yuck:
Tein lempiruokaani.
Munalla en oo koskaan kokeillu, mutta kun ei uppoo edes lautasella tarjottuna, niin tuskin se tuosta ainakaan paranis :nope:Semmonen joka ei tykkää pinaattikeitosta munalla ei oo oikia suomalainen.