Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kannattaa muuten vältellä suomalaisia tuotteita ja palveluja. Kuten Nokiaa ja Finnairia. Pääsee helpommalla elämässä.

Sama pätee muuten armeijaankin. Pistetään sekin Naton hoitoon. Olis tota lentoasetta vähän enämpi. Suomalaiset upseerit vois keskittyä mittaamaan peräreiän lämpöjä ja vittuilemaan presidentille. :D
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Niinpä. Itse tosin lukitsen ovat auton ovessa sijaitsevasta napista. Muutenkin jos lukitsen ovet etänä tarkkailen valojen vilkahtamista merkkinä siitä että viesti on mennyt perille.
Ittehän kokeilen aina menikö ne ovet todellakin lukkoon. Jonkunasteinen pakkomielle kai, mutta toisaalta tuonkin uutisen perusteella ei välttämättä lainkaan huono sellainen.
 
Viimeksi muokattu:

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kätsyä kun keskuslukitus toimii vain sisäpuolen painikkeesta, jottei avaimesta. Korkeintaan jää avaimet virtalukkoon, jottei vorot avoimista ovista pölähdä.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Itse käytän vanhaa mökkitaktiikkaa. Ovet auki ja lappu kojelautaan "Hanskalokerossa kossu. Kiitos huomaavaisuudestasi."

Mulla menee kossua ihan siimana. Jolpit on oppinu.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Itsehän aina kokeilen kaiken varalta menikö ovi lukkoon. Illan koirakävelyltä palatessa on pakkomielteen omainen tapa vielä käydä nykäisemässä toista takaovea ja varmistaa lukitus. Olen jo ajatellut naapureiden 'luulevan', että olen jotenkin sekopäisen varovainen, mutta nythän se onkin ihan järkevää puuhaa. :ahem:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
MTV3 sanoi:
Lehden raju paljastus: Elisabetia vartioivat työttömät ilman palkkaa

Brittiläistä vartiointiliikettä syytetään väärinkäytöksistä kuningatar Elisabetin timanttijuhlan valvonnassa.

Sanomalehti Guardianin mukaan CPUK-yhtiö käytti vartiointitehtävissä työttömiä työnhakijoita, joille ei maksettu palkkaa ja jotka joutuivat nukkumaan taivasalla.

Lehden mukaan yhtiö kuljetti muilta paikkakunnilta kymmeniä ihmisiä Lontooseen, jossa he joutuivat yöpymään London Bridge -sillan alla ennen sunnuntain työtehtäviä Thamesjoen varrella. Työntekijät kertoivat, että he joutuivat vaihtamaan vaatteita julkisella paikalla, eivätkä he päässeet vessaan yli 14 tuntiin.

Työvuoron jälkeen heidät vietiin suomaalle pystytetylle leiripaikalle. Vartiointiliike on pyytänyt anteeksi sillan alla yöpymistä, mutta sen mukaan työntekijöitä ei riistetty, vaan he työskentelivät vapaaehtoispohjalta saadakseen työkokemusta.

Entinen apulaispääministeri lordi Prescott vaatii tapauksesta virallista tutkintaa.
Työharjoittelijoita ei koskaan riistetä, vaan saavat arvokasta työkokemusta:ahem:
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ei ne kapitalistit taida ymmärtää ennen ku roikkuvat sankoin joukoin puhelinpylväässä. Sekin aika tulee (taas), jos meno jatkuu.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Edit: Joka tapauksessa ihmisten roikottaminen saatikka hirttäminen on rumaa. Siis ympäristön kannalta, että niiden ihmisten kannalta.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Ei ne kapitalistit taida ymmärtää ennen ku roikkuvat sankoin joukoin puhelinpylväässä. Sekin aika tulee (taas), jos meno jatkuu.
Luulen, ettei kapitalistit suostu asentajiksi. Toki, kun kaikilla on puhelimet, niin täytyy verkon huollonkin toimia. Voi tietenkin olla, että palkkoja korotetaan asentajapulan vuoksi sille tasolle, että kapitalistikin suostuu kiipeämään korjaushommiin.
 

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Jos tuo väite pitää paikkansa, niin on ko. kapiaiset ihan väärissä hommissa. Mahdollisesti tuo voi täytää jonkin rikoksen tunnusmerkit, koska kuumeen mittaaminen perseestä nilkkakivun takia ei ole millään tavalla perusteltua, vaan aivan muussa tarkoituksessa tehty.

Ko. kapiainen voisi hyvinkin saada jonkun perseukko-kutsumanimen.
Suomen armeijassa kun ei paljon järjellä ajatella, niin tuo kuumeen mittaushan sopii hyvin tuohon muottiin. Säkylässä peloteltiin kans vähän välillä anaalimittauksilla, oli syy henkinen tai fyysinen.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Säkylässä peloteltiin kans vähän välillä anaalimittauksilla, oli syy henkinen tai fyysinen.
Oli syy kumpi tahansa, niin on täysin järjetöntä. Se on perusteltua ainoastaan hoidollisista syistä.

Totta helvetissä armeijassa on lusmuilua ja movetusta, mutta eipä sen asepalveluksen suorittaminenkaan vapaaehtoista ole, vaan lähinnä pakkotyöhön verrattavaa, koska päivärahoilla ei edes varusmiespalveluksen aikaisia kuluja rahoita.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Nyt myös presidentti Sauli Niinistö on saanut oman vahanukkensa näyttelyn kokoelmiin aikaisempien presidenttien rinnalle. Nuken kasvonpiirteiden yhdennäköisyys elävään esikuvaansa tulee varmasti jakamaan mielipiteitä.

En huomannut tätä juttua vielä forumilla. Äsken radiossa kerrottiin, että Niinistö -nukkea jo restauroidaan... vai olikohan se retusoidaan. :wink:
 
Ylös