Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Mariska palaa uudella levyllä

Lähes kultaa debyyttialbumillaan myynyt Mariska & Pahat Sudet julkaisee uuden albumin syyskuussa 2012. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Liekki on parhaillaan jo radiosoitossa. Kappaleen musikkivideo on Jukka Immosen kuvaama ja ohjaama.

- Videon kuvaaminen oli intensiivinen operaatio. Oltiin Susien ja tuottaja Jukka Immosen kanssa neljä päivää Wienissä ja Bratislavassa. Yhdistimme videon kuvaukset ja albumilla kuuluvat jousinauhoitukset samaan matkaan. Viimeinen silta kohtaus kuvattiin Helsingissä, kertoo Mariska.

Mariska & Pahat Sudet löivät itsensä läpi suomalaisille vuonna 2010. Heidän debyyttialbumiaan on myyty yli 9 800 kappaletta ja levyltä soi radioissa tiuhaan Suloinen myrkynkeittäjä -hitti. Mariska on myös tunnettu sanoittaja Suomessa, hänen kynästään on irronnut jättihittejä kuten mm. Jenni Vartiaisen Missä muruseni on –kappale.
http://www.stara.fi/2012/06/27/mariska-palaa-uudella-levylla/

Palaa! Hih heh hoh! Ai niinku palaako se Liekillä!! ÄÄH HÄH HÄÄÄ!! Voi helkatti miten vanha ja aina yhtä lysti sanaleikki (paitsi sinkkubiisi, joka on mitä mainioin lisämauste). Tikahdun täällä. Lystiä kerrassaan lain! NAURAKAA SAATANA!

Ja hei, nythän mä tajusin: Lähes kultaa myynyt! ÄÄH HÄH HHÄÄÄ Myikö se sitten hopeaa? Ja kuka osti? HAAR RAH HAH HAH HAAA!
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Karjalainen ambulanssilla stadionilta: "Olisi pitänyt jättää viimeinen heitto väliin"

Julkaistu: 28.6.2012 17:19

Kolmannessa karsintaheitossa jonkinasteisen pohjevamman saanut Olli-Pekka Karjalainen poistui Olympiastadionilta ambulanssikyydillä Terveystalo-yksityissairaalaan, jossa hänen oikea pohkeensa magneettikuvattiin.
- Ei OoPee nyt ambulanssikunnossa ollut, mutta sellainen sattui olemaan vapaana, joten pojat heittivät hänet kuvauksiin, Karjalaisen manageri Harri Halme naurahti.

Hoitoa johtaa urheiluortopedi, maineikas Ilkka Tulikoura.

- Magneettikuvien analyysi ei ole vielä valmistunut, joten tietoa joudutaan odottamaan torstai-iltaan asti, Halme arvioi.

Karjalaiselle oikean pohkeen krampit ovat tuttu asia; moukarijätti on kärsinyt niistä vuosia sekä harjotus- että kilpailutilanteissa.

- OoPee sanoi suoraan, että olisi pitänyt jättää viimeinen heitto tekemättä, koska pohkeessa alkoi tuntua toisessa heitossa. Ei kuitenkaan uskaltanut, koska alla oli vain 74,54, asiakastaan puhelimitse jututtanut Halme kertoi.

Tulos riitti komeasti lauantaiseen loppukilpailuun. Hoidon suhteen peli on selvä: jos kyse on peruskrampista, se saataneen hoidettua kilpailukuntoon lauantaiksi.

- Jos kuvista paljastuu lihasrepeämä, kausi on tietysti siinä, Halme naulasi.

Pekka Holopainen

http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1288480389964.html?ref=hs-tf-promo2
OoPee :(
 

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6759
Sijainti
Täällähä mä
Sitten vaan veikkaamaan milloin kukkahattutätiarmeija rynnistää vaatimaan ravintoloitsijan päätä vadille.
Ehti jo tänään :

Lone Star -ravintola kannustaa naisasiakkaista vilauttelemaan rintojaan ilmaisen ruuan toivossa. Ravintolan kylteissä lukee: "Naiset huom! Näytä padat, niin saat ilmaiset wingsit." "Maksutavat: kortilla, käteisellä tai luonnossa".

- Mielestäni tuollaista tekstiä voi pitää naisasiakkaita esineellistävänä ja loukkaavana, niin kuin ilmeisesti ainakin osa asiakkaistakin on sen kokenut, sanoo tasa-arvovaltuutetun sijainen, toimistopäällikkö Anja Nummijärvi.

Nummijärven mukaan ravintoloitsijan tehtävä on vastata työnantajana siitä, että ravintolassa ei ole sellaista ilmapiiriä tai viestintää, jonka voi kokea seksuaaliseksi tai sukupuoleen perustuvaksi häirinnäksi.

Kuluttajaviraston lakimies Katri Väänänen huomauttaa, että hyvän tavan vastainen markkinointi on kielletty. Markkinointi ei saa loukata ihmisarvoa eikä alentaa tai väheksyä mitään ihmisryhmää.
Eikö tuo loukkaa enemmän miehiä , kun manboobsit ei kelpaa :frank:
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Tulee mieleen taannoinen Kimi ja Alonso palkintopallilla -fotoshop.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
On sitä asiaa muistaakseni joku yleisurheilija joskus julkisesti valottanutkin että kun huippuunsa viritetyt kropat ja hormoonien villitsemät nuoret kokoontuu isojen kisojen ajaksi samaan paikkaan niin kyllähän siellä naidaan ihan vitusti.
Tulin.
 
Ylös