Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset vol. III

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
Käytin äsken koiraa ulkona niin kappas siili tuli pihamaalle:
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Sohvalla ollessain pieraisin äsken varsin voimakasaromiset tuoksut. Tarkkailin ympäristön reagtioita ja yllätyin: koirat lähtivät käpälämäkeen, mutta vaimo jäi.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26886
Tampere-Seinäjoki välillä riittää perinteistä suomalaista rautatiemaisemaa eli pusikkoa. Eivät näköjään Artella viittii kaikkia inserttejä dubata. Mitähän ne meistä nyt ajattelee?
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Tänään täytyisi selailla taas lisää niitä firmoja Turun alueella tai ulkopuolella, missä mahdollisesti käytetään robotteja tai aiotaan ottaa käyttöön. Sähköpostissa kaksi firmaa eivät pysty järjestämään minulle harjoittelupaikkaa.
Hyvää tässä on, että sähköpostiviesteihin vastataan. Ennen olin lähetellyt moniin paikkoihin ja harvoin niihin vastataan, nyt vastataan nopeasti. Harjoittelupaikka pitäisi olla hommattuna viimeistään 12.7. Erikoiseen ajankohtaan ei ole koulutuksen järjestäjän syytä vaan sen byrokraattisen TE-toimiston päättäjien valitsema ajankohta 12.7-2.10.

Viime viikolla saimme kurssikaverini kanssa yhden robotin toimimaan ja sille meidän pitää rakentaa oma työskentelyalusta. Siihen tarkoitukseen uhraamme yhden pulpetin ja pitäisi viritellä 24 voltin virtalähde sen 16 I/O-piirin kanssa, lisäksi ohjelmoida robotille piirin toiminnot. Meillä on kurssilla ennestään yksi robotti toimintakunnossa ja koulutuksen järjestäjä on hankkinut toisen robotin. Joku vuoden 2006 valmistettu ja kaikki ne tilpehöörit maksoi 2000 euroa. Uutena siitä saa maksaa yli kymppitonnin.

Robotin muistissa ei ole mitään, eikä I/O-piiriin ole kytketty minkäänlaisia ohjauksia ja antureita asennettuina robotin ympärille vaan meidän pitää vaan keksiä, jotta seuraavat kurssilaiset joutuvat pähkäilemään annettuja tehtäviä robotin opettamisessa. Kyllä tämä on mielenkiintoinen projekti ja hauskaa on kouluttajan kanssa kehitellä ja nauru raikaa. Odotan innolla huomista.

Kunhan vaan huvikseen kerroin, että minulle kuuluu ihan hyvää ja merkityksetöntä infoa.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Sohvalla ollessain pieraisin äsken varsin voimakasaromiset tuoksut. Tarkkailin ympäristön reagtioita ja yllätyin: koirat lähtivät käpälämäkeen, mutta vaimo jäi.
Taisit juuri todistaa sanonnan "koira on ihmisen paras ystävä" virheelliseksi.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Tämän juhannuksen ylivoimaisesti typerin omakohtaisesti koettu sattuma/tapaus oli 40 minuutin taksissa istuminen. Kaverini soitti aamupäivällä että tule kylään. Hangoittelin vastaan, sillä matkaa on liikaa ja varmuuden välttämiseksi en aja tänään ollenkaan. Hän sitten esitti, että jos otat taksin, niin mielellänsä maksaa sen. No siihen täkyyn oli helppo tarttua.

Kuinka ollakaan herra oli nukahtanut tai sammunut, en tiedä, sillä ei vastannut puhelimeen eikä varsinkaan tullut alas kadulle maksamaan taksia. Tuumin siinä että nyt kun on tänne asti tultu ja ollaan sovittu formuloiden katselemisesta, parista naukusta ja grillaamisesta, niin odotellaan sitten jospa heräisi. Vaan eipä herännyt. Parikymmentä minuuttia siinä odottelin taksinkuljettajan kanssa ja taksamittaria tuijotellessa alkoi pinna palamaan. Takaisin kotia vaan.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Löysin ittelleni uuden signaturen *riemua \o/*.

Onkin ollu vähän alaston olo tuolla alapäässä mutta nyt siellä on taas tavaraa :).
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös