Aivan oikein. Piccinini oli luottomies Enzolle ja nimitys Toiminnanjohtaja oli itse asiassa kiertoilmaisu tallipäälikölle kun päämiehenä oli Enzo niin johtajana hän halusi pitää eräällä tavalla tittelin itsellään. Sitten kun Enzo alkoi vanheta jo liian vauhdikkaasti ja heikentyä niin italialaisilla tuli kiire ja kaipuu löytää uusi vahva johtaja. Il Comendatore.
Enzon kuoleman jälkeen hetken näytti hyvinkin vakaalta tilanne, mutta sitten vaikeuksien alkaessa ja loistavien tulosten viipyessä henkisen puolen paine kasvoi liian suureksi ja sitten alkoi tallipäälikköleikki. Tallipäälikön virkakin eräällä tavalla vahvasti tuli Ferrarille vasta Enzon poismenon myötä.
Sitä ennen virkanimike oli varsin tyhjä ja koska vastuuhenkilö vastasi myös monesta muusta toimesta tallista niin sen takia käytettiin nimitystä Toiminnanjohtaja ja varsinaista toiminnanjohtajaa ei ollut myöskään ennen kautta 1989. Sitten oma tarinansa on Ferrarin pojan Pieron osuus tallissa. Välillä hänkin on kuin tallin vahva johtaja ja välillä taas toimii suljettujen ovien takana ns. Johtajana.
Tallin johtajuus vaihtui etenkin kaudella 1991 kuin tuulimylly ja kun Montezemolokin tuli presidentiksi 1992 niin siltikin päälikköpaikka oli heiluva ja vahva johtajuus pysyi silti eräällä kiukkupussilla.
Kauden 1992 ja 1993 puolenvälin tallipäälikkönä toimi Lombardin ohella Sante Ghesini joka taas oli melkoinen paperijohtaja tallissa. Lombardi oli tekninen pomo ja hänellä oli se toinen valta ennenkuin lopulta Todt savusti kaikki kausien 1989-1993 aikaiset showmiehet näyttämöltä ulos. Tosin Fiorio lähtikin jo kaudella 1991.