Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2013

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Örfil

Guest
:thumbfh:

Surkeaa että kuolema tapahtui niin merkityksettömän asian jälkeen. Ko. pussit on yhtä tarpeellisia kuin ne kuuluisat nunnan nännit.
 

Örfil

Guest
Nämä polttopuut antavat eniten lämpöä:

- Koivu 1700 kWh/pinokuutio.
- Mänty 1360
- Haapa 1330
- Kuusi 1320
- Leppä 1230
Ei mikään yllätys. Tilattiin viimeksi pelkkää koivuklapia ja ero on selvä: menee yksi pesällinen vähemmän saunaa lämmittäessä kuin sekapuulla.
Lisäksi koivuklapeissa on sytyke itsessään mukana. Se on yksi tulitikku ja homma toimii.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Nyt pääsee taas paheksumaan:

Maki Kolehmaisen biisistä kohu:
Alaikäinen laulaa pikkutuhmia


Biisinikkarin uuden kappaleen Vink vink esittää vasta 17-vuotias Linda Vink. Moni on hermostunut siitä, että pikkutuhmat ja kaksimieliset sanat eivät sovi alaikäisen suuhun.

Biisissä lauletaan muun muassa, että "Imen edessäsi tikkarii, mut sä vain hakkaat sun pleikkarii. Mul on mieles peli toisenlainen, sä oisit mies ja mä oisin nainen". Kaksimielisyyttä on havaittavissa myös kohdassa "pitääks mun rautalangasta vääntää, et mun suuntaan ala päätäs kääntää", kun sanat "ala" ja "päätäs" lausutaan melkein yhteen.

Kappaleessa Linda kertoo myös olevansa "karvaton kissa". Biisissä mainitaan myös lahnana sohvalla makaaminen.

Myös kappaleeseen tehty musiikkivideo on saanut paljon kritiikkiä. Videossa 17-vuotias Linda imee tikkaria alleviivaavasti ja ryömii lattialla.

- En ymmärrä, miksi alaikäinen on laitettu laulamaan tällaista, nettikirjoittajat ihmettelevät.

- Miten levy-yhtiössä edes voidaan tehdä mitään tämän kaltaista. Järkyttävää, epämiellyttävää, arveluttavaa, nettikirjoittajat kauhistelevat.

Kappale julkaistiin YouTubessa viime viikolla ja se on saanut valtavan määrän palautetta osakseen. Suurin osa palautteesta on negatiivista.

Maki Kolehmainen itse kuvaili Lindaa pari viikkoa sitten Iltalehdessä. Robinin ensimmäisten albumeiden tekoprosessissa mukana ollut mies kertoi, että "Linda on suunnattu hieman Robinin faneja vanhemmalle yleisölle".
http://www.youtube.com/watch?v=vbS6_2vA1E0

On siinä vanhemmat lapsosensa heitteille jättäneet, kun karvattomaksi kisuksi itseään julkisesti kutsuu. Ettei vaan olis Kolehmaisen järjestämä kohu.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Black Sabbath nousi listakärkeen 43 vuoden tauon jälkeen


Brittiyhtye Black Sabbathin uusi albumi 13 on noussut bändin kotimaan listaykköseksi.
Edellisen kerran raskaan rockin legenda juhli Britannian albumilistan kärjessä 43 vuotta sitten. Tuolloin listakärkeen kohosi Paranoid-levy.

Yhtyeen nokkamies Ozzy Osbourne oli ällikällä lyöty levyn menestyksestä.

– Yksikään levymme ei ole koskaan aiemmin kivunnut listoilla ylöspäin yhtä nopeasti.

Black Sabbath jätti listalla taakseen Beady Eye -yhtyeen uutuusalbumin Be.

Beady Eyen keulakuva on Oasis-yhtyeen Liam Gallagher.

Black Sabbath esiintyy marraskuussa Helsingissä. Suomessa 13 nousi ensimmäisellä viikollaan virallisen albumilistan sijalle 3.

STT-Reuters-IS
http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1288574895773.html


Kylläpä oli hieno ja tavallaan käsittämätönkin uutinen monestakin syystä. Kyseisen genren levyt eivät yleensä listaykkösiksi kiipeä, ja Sabbathin levy on (aluksi jopa häiritsevyyteen saakka) Sabbathia. Siinä ei ole mitään kikkailua, ei vierailevia tähtiä, ei cover-versioita tunnetuista hiteistä... jne... Vain sitä itseään.
Erittäin hieno homma ja liki paras mahdollinen lopetus levytysuralleen. Mikäli siis jättävät levytykset nyt, kun todennäköisesti viimeisen kerran tällaisen tempun tekevät. Olis kunniallinen loppu, mistä monet muut legendat saavat vain unelmoida... samalla kun soittavat sitä edellistä hittiään jostain 30 vuoden takaa, kunnes hiipuvat pois.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös