Niin siis juuri tuohan on se syy, miksi keitettyjä munia on yleensä tapana "pelästyttää" kylmässä vedessä. Eli ts. tällä tavoin yritetään pysäyttää se jälkikypsyminen.
Sama pätee muuten pastaan.
Olet idiootti.S'oon uppis.
Jos ei oo muuta? Nomi käski kysyä.Oon vasta tässä parin vuoden sisällä alkanut luopumaan "mitä kovempi, sen parempi" -periaatteestani. En kyllä ihan täysin löysää suuhun laittaisi mielelläni vieläkään.
En käskenyt, mutta olen kovin kiinnostunut Thyellan vastauksesta.Jos ei oo muuta? Nomi käski kysyä.
Onnittelut, että maltoit odottaa viinamutsailua toisen sivun puoleen väliin.Jos ei oo muuta? Nomi käski kysyä.
Ekan sivun loppuun :ahem:.Onnittelut, että maltoit odottaa viinamutsailua toisen sivun puoleen väliin.
Niih...Mengele ei ole vieläkään oppinut ammattilaisen sivutusta.Ekan sivun loppuun :ahem:.
Tilanteesta riippuen. Joskus vaan tekee mieli niin paljon, että periaatteet unohtuu.Jos ei oo muuta? Nomi käski kysyä.
Pojat poraa kuovin ei naurattanu.Ekan sivun loppuun :ahem:.
Onnittelut, että olet pystynyt tehokkaasti välttämään kaikenlaisen vitsailun ja huumorin. Pitää olla vakavana, ettei peikko vie.Onnittelut, että maltoit odottaa viinamutsailua toisen sivun puoleen väliin.
Et vai? Mulle tuli joku telepaattinen visio. Oisko ollu televisio. Voi video, Valion mainos. Tuli kuin rasvattuna.En käskenyt, mutta olen kovin kiinnostunut Thyellan vastauksesta.
Kananmuna, kuin kananmuna männöö, mutta kait se keitettynä kova parhautta.Minkälaisista kananmunista itse pidät?