Syön parhaillaan kolmosta, ruokaympyrä on ns. kunnossa

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Ihan pelkkää jauhoa ilman lisättyä nestettä?

Toki jonkun verran noiden jälkeen makaronit veden kera, mutta sitä ennen tarkoitin.
Tsekkasin jonkun mimmien sivuston ja siellä oli selostettu hieman asiaa. Ei ollut oikein ruskean kastikkeen teko hallussa itsellä edes ajatuksen tasolla. :D

Samalla meinasi irrota pää kun luki mitä kylvöjä kyseisen aihepiirin keskustelusäikeeseen oli heitetty trollausmielessä. :rolleyes:
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Tsekkasin jonkun mimmien sivuston ja siellä oli selostettu hieman asiaa. Ei ollut oikein ruskean kastikkeen teko hallussa itsellä edes ajatuksen tasolla. :D

Samalla meinasi irrota pää kun luki mitä kylvöjä kyseisen aihepiirin keskustelusäikeeseen oli heitetty trollausmielessä. :rolleyes:
Oli ihan uutta tietoa jossakin keskustelussa, että kannattaa käristää jauhot etukäteen ja käyttää kuumaa vettä. Ei ole kyllä perus ruskeaa kastiketta tullut kokeiltua pitkään aikaan, 10v sitten ei onnistunut ainakaan. Ehkä en polttanut riittävästi pohjaan tai käyttänyt tarpeeksi rasvaa, ainakaan tuossa sörsselissä pinttymiä ei jää haudutuksen jälkeen.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Lidlin exotic sugarland jellies viinikumeja. Ommonnom.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13802
Weetabixia maidolla ja hillolla. En ole ikinä ollut muromiehiä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Lihapiirakan väliin sinappia ja mikroon minuutiksi. Säästyy n. 4.5min aikaa käytettäväksi jotenkin paremmin. Vaikkapa forumilla pätemiseen.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Lihapiirakan väliin sinappia ja mikroon minuutiksi. Säästyy n. 4.5min aikaa käytettäväksi jotenkin paremmin. Vaikkapa forumilla pätemiseen.
Mä lisään yleensä mustaardin ja bastaardin vasta lämmittämisen jälkeen. On näemmä melkoisia gourmetkulttuurisia eroja tässä 1,9 kilometrin välimatkalla.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Mä lisään yleensä mustaardin ja bastaardin vasta lämmittämisen jälkeen. On näemmä melkoisia gourmetkulttuurisia eroja tässä 1,9 kilometrin välimatkalla.
Itseasiassa niin minäkin lisään vasta lämmityksen jälkeen.

Että ei ole.

Mikrossa lämmitetty sinappi maistuu kuolemalle.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Lihapiirakan väliin sinappia ja mikroon minuutiksi. Säästyy n. 4.5min aikaa käytettäväksi jotenkin paremmin. Vaikkapa forumilla pätemiseen.
Asteikolle yhdestä kymmeneen. Kuinka paljon voi vituttaa toisen ihmisen paistama juusto? Numeron lisäksi voit vetäistä vapaankin tekstin...
 
Ylös