Mikä niissä homoissa niin vituttaa?

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Mun mielestä rekkalesbo viittaa ainoostaan 125kg rekkakuskilesboon jolla o Karhun lippis.

Ei sillattii yleistermi lesboille. esim. Portia de Rossia ois hankala kuvata rekkalesboks.

*fap fap fap*
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Ah Hard Candy! Leffa jota katsoessa tulee epämukava fiilis, mutta hyvällä tavalla. Pettynyt olin, kun kuulin Ellen Pagen lesboudesta.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Äkkiäkös tuollaset pikkutytöt takasin heteroiks opettaa.

-edit- Lisäks toi lesbous on ohimenevä muoti-ilmiö. Homot on homoja ja varmaan sellaisina pysyy, mutta kyllä lesbot alkaa takas heteroiks aikuisina ja sitten ku on taas muodikasta olla hetsku.
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26854
-edit- Lisäks toi lesbous on ohimenevä muoti-ilmiö. Homot on homoja ja varmaan sellaisina pysyy, mutta kyllä lesbot alkaa takas heteroiks aikuisina ja sitten ku on taas muodikasta olla hetsku.
Heteroiks kääntyisivät, kun saisivat kunnolla munaa. Tai ehkä se yks Rakel sai yliannostuksen.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Heteroiks kääntyisivät, kun saisivat kunnolla munaa. Tai ehkä se yks Rakel sai yliannostuksen.
Niin, kyllähän yks merkittävimpiä syitä lesbo-lahkoon liitymiseksi on just toi, että on niin huonoja kokemuksia miehistä. Sitten ne raukat alkaa lesboiks ja etsii ikäänku miehenkorviketta sitä kautta.
Mut kyllähän ne kaikki sitten aikanaan oppii, ettei lihapiirakka ole mitään, jos ei siinä ole nakkia välissä.
 

Edson

Well-known member
Liittynyt
11.6.2009
Viestit
746
Itse panin merkille ihan saman seikan tässä taannoin. En kuitenkaan älynnyt tästä mieltäni pahoittaa vaan rupesinkin katsomaan näitä ohjelmia. Tämä homoseksuelli-propaganda sai minusta otteen ja käännyin homoseksuelliuteen kun opin näistä ohjelmista, että kaikki fägärit eivät tykkääkkään peppusexistä. Olen siis näiden ohjelmien uhri.
Minun ensimmäinen yhteyteni homoseksuelleihin tapahtui ihan livetilanteessa, kun uimahallin suihkussa kaverini Matti, uskovaisesta perheestä, pudotettuaan saippuan tuli samalla avanneeksi eteeni portin pimeään maailmaan. Reklamoin asiasta kyseiselle uimahallille.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Johan sitä eduskunnan avioliittolakikeskustelussa joku vastustava kansanedustaja sanoi, jotta homoavioliitot johtavat siihen että uimahallien pukuhuoneissa alkaa olla homoja. Australiassakin tosin prosessi taitaa olla vielä kesken, joten en tiedä mitä siellä on tehty väärin.
 

Örfil

Guest
Niin, Australiassa.

Tutkimus on suoritettu tasan yhdessä maassa.

Ei tuota voi yleistää suuntaan tai toiseen. Tyypillinen ip-lehtien uutisotsikko.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26854
Ei hätää Seurakuntalainen-lehdessä on jo ehditty tutkimusta kritisoida.

Kysymykset suunnattiin vanhemmille

Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatkan mukaan tutkimus sisältää merkittäviä metodologisia ongelmia. Puolimatka luetteloi näitä ongelmia ensi syksynä ilmestyvässä kirjassaan seuraavasti:

"(a) Otos ei ole edustava, se ei perustu satunnaisotantaan. (b) Tutkimusaineisto perustuu raportteihin vanhemmilta, jotka koottiin homoseksuaalisissa ryhmissä, tapahtumissa ja internetsivustoilla julkaistujen ilmoitusten avulla, joiden perusteella kiinnostuneet ihmiset saattoivat ilmoittaa halukkuutensa osallistua tutkimukseen. (c) Tutkimukseen ilmoittautuneet vanhemmat tiesivät osallistuvansa tutkimukseen, joka käsitteli samaa sukupuolta olevien perheiden hyvinvointia. (d) Tutkimusaineisto koottiin vanhempien tekemien raporttien pohjalta, joissa nämä antoivat tietoa lastensa terveydestä ja hyvinvoinnista."

Tutkimuksen ongelmana on Puolimatkan mukaan se, että kyselyyn vastanneet tietävät osallistuvansa homoperheissä kasvatettuja lapsia käsittelevään tutkimukseen, jolla on hyvin tärkeä poliittinen ja retorinen merkitys. Näin heillä on vahva syy antaa myönteisiä raportteja omien lastensa hyvinvoinnista. Sen sijaan heteroseksuaalisten lasten vertailuryhmää koskeva tosiasia-aineisto tulee puolueettomista julkisista terveyskartoituksista.

"Niinpä tämän tutkimuksen perusteella emme tarkkaan ottaen saa tietoa samaa sukupuolta olevien lasten hyvinvoinnista. Tutkimustieto perustuu vanhempien antamiin raportteihin, joten korkeintaan saamme tietoa vanhempien käsityksistä omien lastensa hyvinvoinnista. Mutta ottaen huomioon tutkimuksen reunaehdot, tämäkin on liikaa sanottu. Tarkalleen ottaen saamme tietoa vain siitä, minkälaista käsityksen samaa sukupuolta olevat vanhemmat haluavat antaa lastensa hyvinvoinnista tutkimuksessa, jolla on merkitystä heidän yhteiskunnalliselle asemalleen ja imagolleen", Puolimatka analysoi.
Sen sijaan heille on kelvannut toinen tutkimus:

Tutkimuksen mukaan kaikkein heikoimmin koulussa menestyivät lesbovanhempien lapset.

Samaa sukupuolta olevien vanhempien lapset valmistuvat lukiosta keskimäärin 35 prosenttia pienemmällä todennäköisyydellä kuin avioliitossa elävien heterovanhempien lapset, ilmenee tuoreesta kanadalaistutkimuksesta.

Miesparien kasvattamien tyttölasten kohdalla ero on jopa 85 prosenttia.
Tutkimuksen tehnyt ekonomisti Douglas Allen selvitti asiaa Kanadan vuoden 2006 väestönlaskennan tietojen avulla. Tutkimus on esitelty Review of the Economics of the Household -julkaisussa.

Allen havaitsi, että kaikkein huonoimmin koulussa pärjäsivät lesbovanhempien lapset. Muita heikosti pärjääviä olivat miesparin kasvattamat lapset, avosuhteessa elävien heterovanhempien sekä yksinhuoltajien lapset.

Parhaiten koulussa pärjäsivät miehen ja naisen välisessä avioliitossa elävien vanhempien lapset.

Teksasin yliopiston professori Mark Regnerus julkaisi viime vuonna tutkimuksen, jonka mukaan samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsilla on selkeästi korkeampi todennäköisyys joutua yhteiskunnan tukijärjestelmien asiakkaaksi, syyllistyä rikoksiin, joutua raiskauksen kohteeksi ja kärsiä masennuksesta kuin miehen ja naisen välisen avioliiton suojissa kasvaneilla lapsilla.
Sitä on kritisoinut ensimmäinen kommentoija:

Hieman lähdekrittiikkiä toimitukselta, ko. tutkimus on todettu jo monessa yhteydessä puutteelliseksi, muun muassa näiltä osin:

1) Homoavioliitot sallittiin Kanadassa vuonna 2006, joten ainuttakaan lasta ei ole vielä valmistunut lukiosta joka on kasvanut koko elämänsä perheessä jossa samaasukupuolta olevat vanhemmat ovat avioliitossa. Kun tutkimuksesta otetaan ei-avioliitossa olevat heteroparit, eroa näihin ei ole, se on itse asiassa parempi

2) Tutkimuksen otantana oli _kotona_ asuvat 17-22 -vuotiaat. Tuloksista on siis poissa homoperheet joissa lapset eivät asu samasssa taloudessa (esim jos homoperheen lapsi on valmistunut ja lähtenyt opiskelemaan ja ei asu kotona, tämä ei tässä tutkimuksessa näy.

3) Tutkimus sisältää myös lapset jotka ovat koulussa, eli eivät ole valmistuneet. Kun katsotaan perheitten lasten keski-ikää, homo- ja lesboperheitten keski-ikä on siinä nuorenpi (eli lapset todennäköisemmin vielä koulussa), kuin hetereoperheillä.
Maailma on punainen. Tai sininen. Riippuu minkävärisen maljakon läpi katsoo.
 
Ylös