Mickey
Well-known member
- Liittynyt
- 22.3.2000
- Viestit
- 8105
Niin ohkaseksi kun saa."Miten matalaksi höyläät juustoa päältä?" Siis häh?!
Niin ohkaseksi kun saa."Miten matalaksi höyläät juustoa päältä?" Siis häh?!
Okei, vastataas sitten. Niin siis... kysymykseen on vaikea vastata, koska tapanani ei ole käyttää viivoitinta silloin, kun heitän juuston roskiin. Ensi kerralla voin kyllä mitata.Kysymys on muuten kyllä hyvin erikoinen. "Miten matalaksi höyläät juustoa päältä?" Siis häh?!
:nope:Okei, vastataas sitten. Niin siis... kysymykseen on vaikea vastata, koska tapanani ei ole käyttää viivoitinta silloin, kun heitän juuston roskiin. Ensi kerralla voin kyllä mitata.
Heität roskiin? Tajuatko sä montako afrikkalaiskylää sillläkin känniskällä voisi ruokkia jos roskiksen sijaan jaksaisit lähettää sen sinne afrikkaan vaikka kirjeellä tai jotain!Okei, vastataas sitten. Niin siis... kysymykseen on vaikea vastata, koska tapanani ei ole käyttää viivoitinta silloin, kun heitän juuston roskiin. Ensi kerralla voin kyllä mitata.
Miksi heität hyvää ruokaa roskiin? Odotan vankkoja perusteluja.heitän juuston roskiin.
Lähimmäisenrakkaus: mistä sinäkin apettasi kaivaisit ilman Kaasiksen kaltaisia hyväntekijöitä :ahem:Miksi heität hyvää ruokaa roskiin? Odotan vankkoja perusteluja.
Sori, mä lähden nyt nukkumaan, väsyttää. Aikainen herätys huomenna.Miksi heität hyvää ruokaa roskiin? Odotan vankkoja perusteluja.
Isäukolla on aina sellanen epämääräisen muotoinen juustokönttä jääkaapissa. Tuskin on koskaan juustohöylää käyttänyt. Samaten kurkkua täytyy aina leikata paksuja lohkoja, ei siivuja. Se mitä noissa tuhlataan, se säästetään halkaisemalla litran jugurttipurkki ja lantraamalla shampoopurkki vedelläMikäli muistini pelaa, juustohöylä ei ollut minun nuoruudessani kovin yleinen laite. Leikkelin juustua ihan vaan leipäveitsellä vielä joskus -70 luvun alkupuolella. Ja paksusti!
Samaa harrastin litran jogurttien kanssa silloin kun niitä harrastin. Tottakai shamppoopurkin loppukin pitää lantrata vedellä. Sieltähän jäisi hyvää shampoota käyttämättä, eikä se lantrattu ole yhtään huonompaa, hiuksissa pysyy vaikka olis vähän ohuempaakin. Mutta jotain rajaa siihen ohenteluun ei sitä pidä viimeistä kahta milliä vedellä puoltäyteen ohentaa.Isäukolla on aina sellanen epämääräisen muotoinen juustokönttä jääkaapissa. Tuskin on koskaan juustohöylää käyttänyt. Samaten kurkkua täytyy aina leikata paksuja lohkoja, ei siivuja. Se mitä noissa tuhlataan, se säästetään halkaisemalla litran jugurttipurkki ja lantraamalla shampoopurkki vedellä
Miten niin tuhlataan?Isäukolla on aina sellanen epämääräisen muotoinen juustokönttä jääkaapissa. Tuskin on koskaan juustohöylää käyttänyt. Samaten kurkkua täytyy aina leikata paksuja lohkoja, ei siivuja. Se mitä noissa tuhlataan, se säästetään halkaisemalla litran jugurttipurkki ja lantraamalla shampoopurkki vedellä
Millä perusteella oletat Trullinkaasulla olevan hyvää ruokaa?Miksi heität hyvää ruokaa roskiin? Odotan vankkoja perusteluja.
Itse kuorin omenat ja porkkanat juustohöylällä. Juustoa itseään taas ei pahemmin tule edes syötyä. En tykkää.Itse viipaloin kurkkua juustohöylällä.
Eihän sitä juuston loppua roskiin heitetä, koska ensinnäkin se kuuluu biojätteisiin ja toisekseen se loppukin syödään joko sellaisenaan, laitetaan leivälle tai raastetaan raasteeksi pitsaa tai jotain muuta sellaista ruokaa varten johon laitetaan juustoraastetta.Okei, vastataas sitten. Niin siis... kysymykseen on vaikea vastata, koska tapanani ei ole käyttää viivoitinta silloin, kun heitän juuston roskiin. Ensi kerralla voin kyllä mitata.
Tuohan riippuu täysin höylästä.Tulee liian ohkasia viipaleita..
En siivuttele kyljistä juustoa.Miten matalaksi jyystät juustoa, ennenkuin alat siivuttamaan kyljestä?
En kyllä itse syö sitä juuston loppuosan kantapalaa, ihan hyvin sen voi heittää roskiin. Sitä loppuosaa ei ole todellakaan mikään pakko syödä, sen nyt todellakin luulisi jokaisen ymmärtävän. Elämässä harvemmin on pakko mitään muutenkaan tehdä.Eihän sitä juuston loppua roskiin heitetä, koska ensinnäkin se kuuluu biojätteisiin ja toisekseen se loppukin syödään joko sellaisenaan, laitetaan leivälle tai raastetaan raasteeksi pitsaa tai jotain muuta sellaista ruokaa varten johon laitetaan juustoraastetta.
Ei Trullinkaasua tarvinne teititellä.En ymmärrä teitä.