Poll: juusto

Miten matalaksi höyläät juustoa päältä?

  • Heti kun kyljestä saa sopivan kapeita paloja

    Äänet: 2 8,3%
  • Alle 3cm

    Äänet: 3 12,5%
  • Alle 1cm

    Äänet: 3 12,5%
  • Loppuun asti päältä

    Äänet: 9 37,5%
  • Valmiiksi viipaloitu juusto

    Äänet: 4 16,7%
  • En syö leipää juustolla

    Äänet: 3 12,5%

  • Äänestäjiä yhteensä
    24
  • Äänestys suljettu. .

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
En kyllä miekään ymmärrä miksei sitä kantapalaa muka voi syödä..
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
2.9 cm näytti olevan paksuus kun juusto kääntyi. Siitä saa kaksi siipaletta mahtumaan leipäpalalle.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13802
Höylään ehkä 4-5mm ohueksi jolloin vaikea enää höylätä lisää. Siinä vaiheessa revin paloja leivälle, ja mikroon jolloin se vähän sulaa siihen päälle.
Juustona yleensä Oltermanni, tai semmoinen lähes samanmakuinen Arkijuusto.
 

Örfil

Guest
Lidlin kaikkein halvin edam on sellaista kumin & muovailusaven sekoitusta, että se on höyläämättömässä kunnossa jo melkein heti puolen välin jälkeen. Siksi se tulee kalliimmaksi kuin se toiseksi halvin, joka on itse asiassa vieläpä hyvän makuista edamia.

Valion arkijuusto käyttäytyy myös kuluttajaystävällisesti elämänkaarensa loppuvaiheessa, kuten myös Pirkka edam.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Täällä Enklannissa tuppaa löytymään vaan juustoja jotka alkaa murentua reunoilta heti ensi höyläyksestä. Häpeäkseni olen alkanut turvautua valmiiksi siipaloituihin.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Lidlin kaikkein halvin edam on sellaista kumin & muovailusaven sekoitusta, että se on höyläämättömässä kunnossa jo melkein heti puolen välin jälkeen. Siksi se tulee kalliimmaksi kuin se toiseksi halvin, joka on itse asiassa vieläpä hyvän makuista edamia.
Samanlaista halkeilevaa kumia oli joskus ainakin Arlan vähärasvainen Edam. Yleensä ei mene pieleen kun rasvaprosentti on riittävän suuri, eikä löydy mainintaa vähälaktoosisuudesta. Kasvisrasvaa sisältävät juustosekoitteet ovat luokattomia myös.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Lidlin kaikkein halvin edam on sellaista kumin & muovailusaven sekoitusta, että se on höyläämättömässä kunnossa jo melkein heti puolen välin jälkeen. Siksi se tulee kalliimmaksi kuin se toiseksi halvin, joka on itse asiassa vieläpä hyvän makuista edamia.

Valion arkijuusto käyttäytyy myös kuluttajaystävällisesti elämänkaarensa loppuvaiheessa, kuten myös Pirkka edam.
Ladan hinnalla ei saa Mersua.
 
Ylös