Selvitetään tämä nyt kerralla: Ananas pizzassa/pitsassa?

Pidätkö ananaksesta pizzatäytteenä?


  • Äänestäjiä yhteensä
    44

Örfil

Guest
Ei kukaan syö hiivaakaan pelkästään. Silti sitä on pitsassa.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Menee toki. Kuten niin moni muukin asia, joka ei karkuun juokse.
Niitä saatanan rikkaruohoja, kuten joku rucola, en oikein noissa pizzoissa aina ymmärrä. Antaahan ne väriä elämään, mutta mutta....
 

Örfil

Guest
Rucolaa on hankala syödä, joutuu tunkeemaan kitusiin kaksin käsin, että ne saa kerralla menemään. Rucolaa syödessä hyvät ruokailutavat loppuvat.

On ne kai terveellisiä kun on vihreitä.

Ja pitsakyösti voi laskuttaa euron lisää.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Mä en ymmärrä, miks ne tuota Rucolaa yleensäkin tarjoilee mihinkään. Luulis jo, että THL olis ärähtäny, koska Rucolahan on myrkkyä keholle. Siitä kun siitä saa liikaa nitriittä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Mä en ymmärrä, miks ne tuota Rucolaa yleensäkin tarjoilee mihinkään. Luulis jo, että THL olis ärähtäny, koska Rucolahan on myrkkyä keholle. Siitä kun siitä saa liikaa nitriittä.
Ei yks lehti tapa.

Ä.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Yhtä hyvin kuin Formulanomille nyrkki silmään. HÄHÄ! HÄHÄ!!!! HÄÄHÄHÄÄÄÄ!!!!!!!

Ä.
Sinä kuule. Olet kyllä semmmoinen...etten sanoisi tai tässä nyt kirjoittaisi simmoinen tommoinen hunsqvontti! Ruottalainen perkele...sieltä turun raisalosta.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Itse kun hifistelen itselleni pizzaa täytteeni ovat suurin piirtein:
- buffalomozzarella, hyviä tomaatteja*, sipulia ohuina renkaina, prosciuttoa, kapriksia, parmesaanilastuja, basilikan lehtiä
- uunista tullessa päälle oliivioilia ja pippuria ja usein pirskotan häivähdyksen sitruunamehua ja lisään pari tuoretta basilkan lehteä jos uunissa olleet on vähän kärähtäneet

*tomaatit esim. kirsikka- ja miniluumutomaatteja, eri värisiä -> puristan kuoren rikki ja siten mehut ulos -> oreganoa, pippuria -> uunipellille tai grilliin -> saavat kuivahtaa jonkin verran kasaan ja ottaa väriä -> pizzaan. Jos käyttäisin muuten lisäisin suolan ja oliiviöljyn. Yrtteinä voi toki käyttää mitä vaan.


Tomaattikastike itsetehtynä toki. En muuten juurikaan käytä perinteistä pizzajuustoa omassa versiossani. Mozzarellasiivut riittää. Ja se parmesaani.

Kuka pizzajuustoa pizzassaan käyttää, muistetaan, että se tulee tomaattikastikkeen päälle ennen muita täytteitä. Ei tehdä juustolla täytteille peittoa, jonka alla ne vaan höyrystyvät ja jättävät pohjankin raa'aksi.

Ja pizzahan on leipä eli siinä pitää olla kunnon pohja ja täytteitä ei liikaa, jotta ei mene vetistelyksi.



No niin, eteenpäin lapsukaiset.
 
Ylös