Selvitetään tämä nyt kerralla: Ananas pizzassa/pitsassa?

Pidätkö ananaksesta pizzatäytteenä?


  • Äänestäjiä yhteensä
    44

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Meheltä ihan pohtimisen arvoinen vinkkivinkkinen.
 

Koiruus

Well-known member
Liittynyt
17.9.2009
Viestit
973
Sijainti
Tampere
Jännää, että suomessa syödään tuon mukaan varmaan yli 95% (pizzoista) pitsoista, väärin tehtynä. :doubtful:
Meinaaksää, että 95% Suamessa syädyistä pizzoista on itte tehtyjä? Koska kyllähän pizzerioissa, jopa karvakäsilöissä, osataan se oikein tehdä, eli täytteet juuston päälle.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Meinaaksää, että 95% Suamessa syädyistä pizzoista on itte tehtyjä? Koska kyllähän pizzerioissa, jopa karvakäsilöissä, osataan se oikein tehdä, eli täytteet juuston päälle.
En toki meinaa. Mutta monessako kebupitseriassa laitetaan juusto pohjalle? No joo, nykyään ehkä jo joissakin, mutta täytyy myöntää että näissä paikallisissa paikoissa ainakin vielä muutama vuosi sitten juusto laitettiin päälle. Otanta ei nyt ole mitään kymmeniä, eikä ole asiakkaan ole pitsapuolella oltua taas vähään aikaan.

Aki Wahlman oli muuten ensimmäinen TV-kokki, jonka näin laittavan juuston pohjalle pitsaa tehdessä. Aikaa moisesta on joku viitisen vuotta ehkä. Siihen asti kaikki oli tunkenut sen motzarellansa siihen päälle.
 

Koiruus

Well-known member
Liittynyt
17.9.2009
Viestit
973
Sijainti
Tampere
Mää olin 2000-luvun alussa pizzahommissa ja jo sillon laitettiin juusto ennen täytteitä.
 
Ylös