Selvitetään tämä nyt kerralla: Ananas pizzassa/pitsassa?

Pidätkö ananaksesta pizzatäytteenä?


  • Äänestäjiä yhteensä
    44

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Paitsi ammattiuunit taitavat lämmetä lähemmäksi kolmeen sataan?

...niin ja Mehen (tai jonkun muun top chefin) taikinaresepti uupuu.
Peruspizzataikina. Ei krumeluureja.

Linkissä yksinkertainen ja klassinen ohje. Suola Gordonilta siinä unohtuu. Eli hyvää suolaa jauhojen sekaan ennen kuin lähdetään luttaamaan oliiviöljyä ja hiivavettä sinne.

Toi lopun pannupizza metodi varmaan toimii myös hienosti.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
310 ollut mulla asetusarvona. En toki tiedä mitä se oikeasti on. Säädin vedetty jesarilla 310:een.
Joo. Varmaankin tuota luokkaa ja uunin kunnosta sitten riippuu, mitä asteikko näyttää. Todellinen lämpötila varmaankin pääasiassa +300 astetta
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Peruspizzataikina. Ei krumeluureja.

Linkissä yksinkertainen ja klassinen ohje. Suola Gordonilta siinä unohtuu. Eli hyvää suolaa jauhojen sekaan ennen kuin lähdetään luttaamaan oliiviöljyä ja hiivavettä sinne.

Toi lopun pannupizza metodi varmaan toimii myös hienosti.
Kivoja noi kuusenneulaset pizzassa.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Kyl se alas menee, mut mieluusti sitä en siihen satsiin ota.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Aiheeseen löyhästi liittyen, bongasin nimeltämainitsemattoman verkkokaupan tuotteiden joukosta erään valmistajan pizzalastan, jolle ilmeisesti joku henkilö/asiakas/henkilökuntaan kuuluva oli käynyt antamassa tuotearvion.
Pitäiskö hankkia uusi mahdollisuus elämään? Tuota pizzalastaa ilman lienee turha kuvitella tulevansa toimeen tai ainakaan menestyä.

Vastinetta rahalle
4 / 5
Tuotteen laatu
4 / 5
Tässä aivan ehdoton ostos jos paistelee pizzat pizzakivellä. Pizzan siirtäminen pizzakivelle on nimittäin ilman tälläistä pizzalastaa erittäin vaikeata. Muutamat pizzat on tippunut lattialle kun olen yrittänyt siirtää pizzoja pizzakivelle ilman tälläistä lastaa. Elämäni muuttui täysin kun ostin tämän pizzalastan.. tuntuu että olen saanut uuden mahdollisuuden elämässä - Kiitos Weber ja Verkkokauppa.com.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Ei ananasta suolaiseen pizzaan, muutenkin pitäydyn mieluusti perinteisessä italialaisissa makumaailmassa niiden suhteen. Jälkiruokapizzaan ananas voisi käydäkin, jos sellaisia harrastaisin.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Jälkiruokapizza?
Sellainen pizza, missä on täytteenä jotain (yleensä) makeaa niinkun vaikka suklaata. Eivät ole kovin yleisiä tässä maailmankolkassa, enkä ole itsekään moista maistanut, enkä voi siten suositella kenellekään.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus

Tuo nokare tuossa päällä on sitten jäätelöä.

Pohja voi perinteisen pizzapohjan sijaan olla murotaikinaa, jolloin kyllä ollaan jo aika kaukana pizzasta.
Toihan on jälkkäri pannari. Sinä on taas jollain menny kieli solmuun, kun on kyselty,

-Mitä siellä ulkomailla söit?.

-No tota hodarii ja jotain ja jälkkäriks oli sellasta tasasen näköstä taikinaa, missä oli päällä jotain...

-Ai niinku pitsaa..??

-Joo.. joo just, mut jälkkäriks.. se oli varmaankin jälkiruokapitsaa...

:D:D:D
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Kuka pizzajuustoa pizzassaan käyttää, muistetaan, että se tulee tomaattikastikkeen päälle ennen muita täytteitä. Ei tehdä juustolla täytteille peittoa, jonka alla ne vaan höyrystyvät ja jättävät pohjankin raa'aksi.

Ja pizzahan on leipä eli siinä pitää olla kunnon pohja ja täytteitä ei liikaa, jotta ei mene vetistelyksi.
Ilmankos olen onnistunut saamaan pizzasta aika usein, no en nyt pahaa mutta outoa.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
...............

Kuka pizzajuustoa pizzassaan käyttää, muistetaan, että se tulee tomaattikastikkeen päälle ennen muita täytteitä. Ei tehdä juustolla täytteille peittoa, jonka alla ne vaan höyrystyvät ja jättävät pohjankin raa'aksi.

...........................
No niin, eteenpäin lapsukaiset.
Jännää, että suomessa syödään tuon mukaan varmaan yli 95% (pizzoista) pitsoista, väärin tehtynä. :doubtful:
 
Ylös