Selvitetään tämä nyt kerralla: Ananas pizzassa/pitsassa?

Pidätkö ananaksesta pizzatäytteenä?


  • Äänestäjiä yhteensä
    44

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kyllähän sitä hyvät täytteet voi hifistellä, mutta entäs se taikina? Vissiin 250c ylätasolla hyvä.
 

Örfil

Guest
200 on maksimi. Muuten palaa päältä juusto ja muut.

Laitan aina keskitasolle muhimaan, jotta pohjakin mureutuu.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Semmonen tuli mieleen, notta onko Mehellä mahdollisesti jokin ravintola-alan yritys jossain jemmassa. Mene ja tiedä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Itsehän suolaan oman pizzani ja kaivan sen omistamani tontin multiin vuodeksi muhimaan. AI ETTÄ MIKÄ MAKUELÄMYS JA MITKÄ VÄRIT!
 

Örfil

Guest
Onko semmoisiakin olemassa?

Ei veikkonen, itse väännän pitsan aina pellille ja leivinpaperille.

Nyt Mehe kuvaa ja fotoa esille! Nyt on oppimisen paikka :ahem:
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Tän tyyppinen. En muista mistä tullut mulle.

Tässä toinen.

Kumpikaan ei ole ihan se, mikä mulla, mutta sama periaate. Ja väri. Tulee ihan yhtä hyvin pizza kuin niistä "perinteisistä" pizzeroiden isoista sähköuuneista.
 
Viimeksi muokattu:

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7207
200 on maksimi. Muuten palaa päältä juusto ja muut.

Laitan aina keskitasolle muhimaan, jotta pohjakin mureutuu.
Kumma kyllä pitserioissa onnistutaan paistamaan pitsat 250 asteessa niin etteivät ne pala, joten ehkä se pitsan palaminen on kokista eikä lämpötilasta kiinni.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13763
Itsellä melko vakio fantasiapizza on kinkku-ananas-katkarapu-kebabliha.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Kumma kyllä pitserioissa onnistutaan paistamaan pitsat 250 asteessa niin etteivät ne pala, joten ehkä se pitsan palaminen on kokista eikä lämpötilasta kiinni.
Myös meitsin kotona pizzat lämpenee 250 asteen paikkeilla vailla mitään huolta palamisesta. Mutta olenkin melkoinen master chef.
 
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia
Ananas sopii pitsaan ja 225-250 paistuu. Ohuempi kuumemmin. Paksupohjainen menisi luonnollisesti 200 asteessa niinkuin pullapiirakat.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Paitsi ammattiuunit taitavat lämmetä lähemmäksi kolmeen sataan?

...niin ja Mehen (tai jonkun muun top chefin) taikinaresepti uupuu.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Kumma kyllä pitserioissa onnistutaan paistamaan pitsat 250 asteessa niin etteivät ne pala, joten ehkä se pitsan palaminen on kokista eikä lämpötilasta kiinni.
Pitserioiden kivi ym muiden pitsauunien lämpötilat pyörivät luokassa 350-400 astetta.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Ei ananasta minun pizzaani, kiitos. Eikä useimpiin muihinkaan suolaisiin ruokiin. Muuten ananas on hyvää.
 
Ylös