Örfil
Guest
Ei passaa jäädä jumiin ajatukseen, että jokin grillattavista pitää näyttää makkaralta.
Kyllä ja esim hernaria.Kyllä kai pastaakin voi grillata?
Just näin. Grillatakin voi vaikka mitä. Esim. uuden sadon porkkanat on ihan hemmetin hyviä grillattuna.Ei passaa jäädä jumiin ajatukseen, että jokin grillattavista pitää näyttää makkaralta.
Jos tuo oli mulle tarkoitettu niin olin kyllä ihan tosissani tuon maissin suhteen. Itse tykkään.Ei passaa jäädä jumiin ajatukseen, että jokin grillattavista pitää näyttää makkaralta.
Se oli mustikselle. Maissi on aika jees, itse en diggaa koska onnistun polttamaan ne aina.Jos tuo oli mulle tarkoitettu niin olin kyllä ihan tosissani tuon maissin suhteen. Itse tykkään.
Voi kaljaakin grillata. Kunhan vain kaataa juoman ensin johonkin ei-makkaranmuotoiseen. Kuten vaikkapa vatsalaukkuun.Onks pakko grillata? Eiks vois vain juoda kaliaa?
Jep. Ja oikeesti, jättäkää ne kaikki vähänki esikäsitellyt kauppaan. Ne on a) pahoja ja b) suolasia. Maustatte ja marinoitte itse. Google auttaa jos ei muuten osaa. Sitten maistuu liha, kana, kala, paprika, tai herkkusieni jne. siltä miltä sen kuuluu.Se oli mustikselle. Maissi on aika jees, itse en diggaa koska onnistun polttamaan ne aina.
Mutta onhan noita: Herkkusieniä, paprikaa, kesäkurpitsaa, maissia, grillijuustoa, halloumia jne.
Eiköhän. Nyt tosin ollaan puhuttu suomessa lisääntyvistä suolistosyövistä jotka ovat runsaan lihansyönnin tulosta. Mene ja tiedä.Mitäs jos ei söisi ollenkaan vihanneksia? Siis lainkaan. Ihan vaan pelkkää lihaa. Voisiko sillä elää pitempään kuin syömällä vain vihanneksia? Voisi. Kait siihen sellainen mahdollisuus sisältyisi.
Geeneistähän se on kiinni keneen syöpä tarttuu. Eipä tuommoisia voi tietää. Tilastotiedot voivat monesti myös kertoa tuhansien prosenttejen kasvua asiassa mikä nyt sitten on tulkinta. Yleensä aina puhutaan kasvusta. Harvemmin voitosta. Promillesta prosenttiin menee kansalle läpi ihan hyvin samalla asteikoilla. Se on pelkkä pilkkuvirhe tilastokeskuksessa. Huonosti ymmärrettävää? No se on kun raha ja syöpä sekoitetaan. Suomella on kaikkien aikojen paskin hallitus.Eiköhän. Nyt tosin ollaan puhuttu suomessa lisääntyvistä suolistosyövistä jotka ovat runsaan lihansyönnin tulosta. Mene ja tiedä.
Se, että taloissa oli eläimiä, on hiukan eri asia kuin että lihaa olisi tarjolla kaikille - varsinkaan jatkuvasti. Maidon kulutukseen omien lehmien katoaminen viimeisen 50 vuoden aikana sen sijaan on vaikuttanut (Tilastokeskus, 2008). Jätän paskapuheeksi huutelijan omaan mietintään, milaisia eroja lihalla ja maidolla on tuotannon kannalta.Tuohan nyt on ihan täysin paskapuhetta. Silloin kun suurin osa kansasta eli agraaripainotteisesti, niin lihaa oli tarjolla ihan oman talon tuotteena kaikille. Kun teollistuminen vei ihmiset kaupunkeihin alkoi lihapula ja se johtui monistakin syistä. Esim. logistiikka ja tuotteen myyntikelpoisena säilyminen.
No ei kerenny kun pyöri iltapäivän ympäri mestoja ja en alentunut matkalla jauhomaiseen pikaruokaan. Eipä siinä nälkä tullut vasta kuin kotimatkalla. Toisaalta ei Rainier voi tietää miten muut 5 miltsii suomalaista syö joten vai onko tilastoo? Ja jos yks pv tekee noin niin mistä luulet että tein eilen noin?Jonin ruokailutavat ja -ajat poikkeavat kovasti terveellisinä pidetyistä.
Ainakin oman kertomansa mukaan. Asia ei minulle kuulu, kiinnittää vaan huomiota.
Mitä ei Raikun exceleistä löydy, sitä ei ole olemassa.Toisaalta ei Rainier voi tietää miten muut 5 miltsii suomalaista syö joten vai onko tilastoo?