Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Troikkulin abc-tarinaan viittasin.
No ne kyllä... tuli Suomen reissulla poikettua Forssan ABC:lla safkalla. Vedin metsästäjänleikkeen, joka oli niin kauheeta paskaa, että en oo varma oonko koskaan syöny minkäänmoisessa anniskelupaikassa niin huonosti ja tälle listalle lasken mukaan myös sen tunisialaisen pitserian, jossa aikoinaan tilasin naudankinkkupitsan, joka tuotiin pöytään ilman sitä lihaa. Asiasta tarjoilijalle huomautettuani, tuli kauheet sorisorisorit, minkä jälkeen toi mun eteen ne kinkunviipaleet kylmänä, iekäänkuin "Heitä itte siihen päälle" -tyyliin. Söin valittamatta.

Jokatapauksessa jälkeenpäin oikein vitutti, siinä samassa tilassa nimittäin oli myös Hesburger, jonka sapuskat olis vienny Forssan ABC:n omaa ruokaa, tai ainakin sitä metsästäjän leikettä, täysin kuusnolla, kuvittelin vaan jotenkin, että ei kai ne ABC:n mömmöt nyt niin huonoja voi olla. No voi ne, ainakin siellä, yhtään liioittelematta. Enkä ollu siellä yksin, seuralaisella (Suomessa asustavalla sellaisella) aivan sama mielipide asiasta, joten ei voi edes pistää yksin mun valikoivan maun (jota mulla ei yleensä edes ole) piikkiin.

Mikä siinä annoksessa oli huonoa? No kaikki: pakastettu valmiiksi paneroitu leike, täysin mauton ja ihan helvetin kuiva sellainen. Päälle pikkuriikkinen lusikallinen kanttarellikastiketta, jota oli leikkeen kokoon nähden aivan liian vähän, minkä lisäksi se maistui kitkerältä, mikä taas viittaa pakastettuihin kanttarelleihin (annettakoot tuo kuitenkin anteeksi, huoltiksella ei kai oikein voi vaatia tuoreita sieniä). Veteliä ranskalaisia, jotka olivat kuitenkin koko annoksen ylivoimaisesti paras anti. Raa'aksi keitettyjä isoja porkkanan ja palsternakan palasia, kuorimattomia sellaisia (siis kamoon oikeesti, ravintolassa asiakkaalle kuorimattomia vihanneksia, eikä edes kovin hyvin pestyjä sellaisia, uudet perunat vielä ymmärtäis, siis kuorien osalta).... juomaksi otin kotikaljaa, joka oli ihan jees. Salaatti- ja leipäpöytä menetteli.

Kai sitä olis voinu paikanpäällä valittaa ja olis kai pitänytkin, mutta en vaan jaksanu. Hintaan kuuluneet kahvit jätin juomatta. Huomoin kuitenkin, että olimme tuolloin ainoita ABC:n ruokaa syöviä, kaikki muut ruokailevat asiakkaat, tosin ei heitäkään kovin montaa ollut, vetivät napaansa Heseä. Oliskohan käyneet paikalle ennenkin ja tiesivät, en tiedä.

Noh, ehkä "kokilla" (olkootkin, ettei einesten lämmittämiseen tarvita kokkia) oli vaan tavallista huonompi päivä tai Forssan ABC on negatiivinen poikkeustapaus, mutta siitä huolimatta en taida ihan äkkiä kokeilla uudestaan, mikä tietysti tältä etäisyydeltä olis muutenkin vähintäänkin kyseenalaista. Olen joskus vuosia sitten syönny ABC:lla (en tosin tuolla samalla) ennenkin, mutta vaikka se nyt ei ihan kurmeeta ollu (eikä toki tarvikkaan olla), niin ei se kyllä ollu lähellekään tommosta. Jäin ihmettelemään, että jos tosiaan tämmöstä on kaikkialla (tuskin kuitenkaan?), niin ei ne ainakaan ravintolan vuoksi pysy pystyssä.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Rautalankaa lie syytä käyttää enemmän.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Jopa ne kurkut ja tomaatit tulee valmiiksi pilkottuna Abceelle. Ei sillä ole mitään tekemistä ravintolan kanssa.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Moon kyllä ABC:n metsästäjänleikkeestä aina tykänny. Salaatit on joskus olleet huonoja, mutten niin salaateista muutenkaan välitä ja ranskalaisista ei aina tiedä mitä tulee, siksi muusilla. Toki mulle yleensäkin on ravintolasyömiset aina maistuneet. Ainoastaan Malagan ohut kinkkuviipale (muuta ei annoksessa ollutkaan) oli ällöttävä. Senkin tietysti söin, mutta sen verran piti huuhtelujuomaa olla, että ravintolasta ulostautuessakin menin äkkiä kokispullon ostamaan. ABC:llä bonuspannu on mun mielestä paras.
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Tosi iso kynnys on jättää joku ruoka syömättä varsinkin, jos siitä on ite maksanu. Kamalimpia on olleet muutamat valmisvoileivät, joissa on ollut jotain muuta mitä olettanut. Silloin tarvitaan juotavaa ja paljon.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Viime kesänä kävin puumalalaisessa ravintellissa, jonka possunleike oli kaikkien aikojen huonoin. Oikein vitutti niin huono ruoka.

Toki abc:kin on perseestä
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Voi että, siellähän on Sanna Marin A-studiossa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Röyhtäisin niin kumeasti että koira paskoi matolle. Taas.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Ilta-Sanomat kertoi Tsar Bomban olevan peräti 10 kertaa ytympi mitä Nagasakin ja Hiroshiman pommit.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Surusilmillä tässä odottelen josko naapurin emäntä tulisi syliin. Isäntä kävi jo toivottelemassa hyviä unia. Niin hyvin taputteli olkaharteita että eiköhän tässä toivota kolmatta osoitetta.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Surusilmillä tässä odottelen josko naapurin emäntä tulisi syliin. Isäntä kävi jo toivottelemassa hyviä unia. Niin hyvin taputteli olkaharteita että eiköhän tässä toivota kolmatta osoitetta.
Niin, aivan.
 
Ylös