Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2016

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Örfil

Guest
Mitä! Haukutaanko täällä Forumia tyhymäksi! Pannia, pannia!
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4951
Sijainti
Vantaa
http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/429769-mies-osti-kerjalaiselta-pillereita-ja-menetti-tajuntansa-poliisi-varoittaa

Mies osti kerjäläiseltä pillereitä ja menetti tajuntansa – poliisi varoittaa hengenvaarallisista lääkkeistä

Helsingin poliisi varoittaa katukaupassa myytävistä hengenvaarallisista lääkkeistä.

Helsingin poliisilaitoksella on esitutkinnassa useita rikosepäilyjä, joissa huumaus- ja lääkeaineita myyvät kauppiaat ovat myyneet yksityishenkilöille hengelle ja terveydelle vaarallisia lääkkeitä.

Esimerkiksi vajaa viikko sitten mies osti Helsingin keskustassa kerjäläiseltä lääkepillereitä. Mies menetti tajuntansa nautittuaan ostamiaan lääkkeitä.

– Mitään lääkkeitä ei saa ostaa kadulta. Lääkkeitä, joihin ei ole lääkärin määräämää reseptiä, ei saa nauttia, poliisi opastaa.
Varsinainen kuningasajatus ostaa kerjäläiseltä lääkepillereitä. :D Vois saada halvemmalla kuin apteekista.
 

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Välttelemällä seksiä mies ei ehkä elä pidempään, mutta ainakin se tuntuu siltä kuin eläisi.
 

Örfil

Guest
Livetapaamisista minulle muodostui päällimmäisin mielikuva ko. ihmisestä, ei näistä forumin tapauksista ja ihan kiva tyyppi on ollut. Enpä vähään aikaan ole kyllä nähnyt.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
kouvotsvoni sanoi:
Kannan poliittisen vastuuni, jos Mustan Barbaarin sukulaiset ja silminnäkijä horisevat omiaan.
Syyttäjä on natsi sika.

Musta Barbaari arvosteli perheensä kiinniottoa - syyttäjä: ei esitutkintaa

Kihlakunnansyyttäjä Hanna Puhakka Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastosta kertoo tiedotteessa, ettei 9. heinäkuuta tapahtuneesta välikohtauksesta aloiteta esitutkintaa.

- Asiassa on tehty esiselvitystä, jossa on mm. hankittu selvitykset paikalla olleilta poliisimiehiltä, kuultu useita ulkopuolisia todistajia ja toista paikalla ollutta naista. Esiselvityksen perusteella poliisilla on ollut ulkomaalaislain mukainen toimivalta tarkistaa naisten henkilöllisyys, Puhakka toteaa.

Syyttäjän mukaan poliisi kohtasi virkatehtävää suorittaessaan vastarintaa, minkä vuoksi se on tilanteessa käyttänyt lieviä voimakeinoja. Selvityksen perusteella ulkopuoliset silminnäkijät eivät ole tehneet havaintoja naisten väittämistä väärinkäytöksistä.

- Esiselvityksen perusteella asiassa ei ole syytä epäillä ketään poliisimiestä rikoksesta, Puhakka toteaa.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4951
Sijainti
Vantaa
Höh, ei tullu isoa kaustia. Mut ehkä tässä olis ainekset sellaiseen:

https://www.facebook.com/feisal.afzali/posts/887929858009035

Tänään 3.9.16 oltiin kavereiden kanssa Lippulaivan burgerking ravintolassa mietittiin mitä ostettaisiin vähän ajan päästä ravintolan vuoropäälikkö tuli ja sanoi että "Jos ette osta mitään niin menkää pois". Sanottiin siinä porukassa että selvä homma mennään sitten ostamaan. Seuraavan kerran vuoropäälikkö tuli ja sanoi ne jotka ei osta mitään menee pois samaan aikaan viereisessä pöydässä oleva porukka ei ollut ostanut mitään ja he pitivät häiritsevää ääntä, eikä vuoropäällikkö puuttunut heidän käytökseen mitenkään. Sitten vuoropäälikkö tuli uudestaan sanomaan että soitan sitten vartiat. Sanottiin että "soita vaan ei olla tehty mitään väärää" seuraavaksi tuli vartiat ja sanoi että nonii menkää ulos! Minä ja kaverini Naaser Garban sanottiin että ei olla tehty mitään. Sitten vartia sanoi että "okei no käytetään sitten voima keinoja" Sitten kaverini sanoi että " olen maksava asiakas sitten he nostivat hänet ja sumuttivat häntä. Ibrahim Assad Ali Al-yasir Ahmad Assad Hasan Al-faisal
Pöyristyin.
 

Örfil

Guest
Poliisi ja syyttäjä aiheuttavat kansassa mielipahaa, syrjäytymistä, työttömyyttä ja päihteisiin sortumista pelkällä olemassaolollaan.
Näin se vaan on.
 

Örfil

Guest
Kappas, onko teillä natsisika (poliisi) vai inkvisiittori (syyttäjä) suvussa?
 

Örfil

Guest
Palefaken uusimman biisin haastattelun mukaan Aarnio ja poliisit ovat syypäitä ties mihin yhteiskunnassamme.
Hienoa oman vastuun ulkoistamista kasvottomalle taholle, sanoisin.

Sillä ei taida olla mitään käryä minkälaisia poliisit olivat Suomessakin vielä kultaisella -70 luvulla. "Ihan pikkaisen" on toimintatavat muuttuneet niistä ajoista. Omaan henkilökohtaisia kokemuksia niskapersotteen ja sitä seuranneen ilmalennon muodossa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös