Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2016

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Timo Virtanen

Ihan tavallinen Virtanen
Liittynyt
15.8.2015
Viestit
2229
Sijainti
Anywhere in the world
Mahtaako toi eversti Majuri olla velipojan entinen komppanianpäällikkö. Silloin eversti Majuri ei vielä ollut eversti Majuri, vaan eversti Majuri oli silloin vielä majuri Majuri.

Mikäli nyt on kyseessä sama Majuri.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Majuria ei kiinnostanut liikennesäännöt eikä mopoilijan oikeudet, vaan isomman oikeudet.
 

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Mahtaako toi eversti Majuri olla velipojan entinen komppanianpäällikkö. Silloin eversti Majuri ei vielä ollut eversti Majuri, vaan eversti Majuri oli silloin vielä majuri Majuri.

Mikäli nyt on kyseessä sama Majuri.
Meidänkin aukissa oli aikoinaan oppilas Majuri. Ai ku hauskaa oli se.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Kauppaketjun mainoksesta löytyi natsisymboliikkaa Saksassa

Saksalaisen kauppaketjun mainos on joutunut suurennuslasin alle siitä löytyvän natsisymboliikan takia, The Guardian uutisoi. Liittovaltion viranomainen, Hampurin kansalaiskasvatuksen toimiston johtaja Sabine Bamberger-Stemmann väittää saksankielisen Manager Magazin -lehden haastattelussa, että symboliikka on kätketty mainokseen tarkoituksella.

Kiistanalaisia ovat Bamberger-Stemmannin mukaan mainoksessa nähtävien autojen rekisterikilvet. Ensiksi näkyvän Volvon rekisterikilpi on MU SS 420. SS-kirjainyhdistelmä on rekisterikilvissä kielletty, sillä se viittaa SS-joukkoihin.

– Koska se on kielletty, ei ole hyväksyttävää, että sitä käytetään kaupallisessa tarkoituksessa, vaikkakin fiktiivisessä kilvessä, Bamberger-Stemmann sanoi Manager Magazinille.

Myös numerosarja on ongelmallinen, sillä se viittaa natsijohtaja Adolf Hitlerin syntymäpäivään. Hitler syntyi 20.4.

Myöhemmin mainoksessa nähtävän auton rekisterikilpi on puolestaan SO LL 3849. 84 vastaa aakkosten kahdeksatta ja neljättä kirjainta eli H:ta ja D.tä tarkoittaen natsien tunnuslausetta ”Heil Deutschland”. Kun numeroista 3 ja 9 muodostetaan luku 39, viitataan Bamberger-Stemmannin mukaan paitsi kristilliseen identiteettiin myös antisemitisimiin.

Supermarketketju on kommentoinut kohua sanoen, että esimerkiksi MU SS tarkoittaa sanaa muss (suom. täytyä).

– Pahoittelemme, että siitä syntyy väärä mielikuva. Se ei ollut tarkoituksemme, ketjun edustaja kommentoi The Guardianin mukaan saksalaismedialle.

Süddeutsche Zeitung huomauttaa, ettei kohu ole ainoa laatuaan. Esimerkiksi kahviketju Tchibo ja huoltamoketju Esso ilmoittivat yhteistyöstään iskulauseella ”Jedem das Seine”. Saksalainen sananlasku tarkoittaa ”jokaiselle omansa”. Se voidaan myös kääntää muodossa ”jokaiselle ansionsa mukaan”. Kyseinen virke oli kirjoitettuna natsien Buchenwaldin keskitysleirin rautaporttiin. Kampanja keskeytettiin ja yritykset pyysivät anteeksi. Ilmeisesti mainosyhtiö ei ollut tietoinen virkkeen historiallisesta taustasta.
Eikö ne vieläkään saa niitä natseja kuriin!?! Kestämätöntä!
 
Viimeksi muokattu:

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Aika varpaisillaan siellä vedetään yhä asian tiimoilta.
Pitäs jo osata ottaa huumorilla. "No vähän maailmansodittiin. Sou not".
 

Örfil

Guest
Siellä kadutaan muidenkin puolesta, mutta tekisi mieli sanoa että töitä riittää edelleen, koska työsarka tuntuu vaan lisääntyvän ajan kuluessa.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vassarit nyt näkevät natseja suklaapatukoissakin.

Tutkisivat mieluummin, mitä Itä-Euroopassa tapahtuu. Niistä asioista voisi enemmän huolestua.
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Tässä varsin raikas näkemys maailman tolasta. Kirjoittaja on Paavo Väyrysen avustajakuntaa. Salaliittoteorioiden koko suku. Taidan liittyä Kansalaispuolueeseen.

Maailmaa on hallinnut satojen, ellei osittain tuhansien, vuosien ajan rikollisjärjestö nimeltään Illuminati. Se koostuu mm. kasaareista, jesuiitoista, vapaamuurareista ja muista salaseuroista ja vaikutusvaltaisista perheistä.
...
Kaikki maailman suurimmat joukkotiedotusvälineet ja niiden sisällöt ovat olleet rikollisjärjestön kontrolloimia. Kontrolloidut aiheet ovat liittyneet erityisesti talouteen, maailmanpolitiikkaan, tieteeseen ja historiaan.
...
Lahko on kontrolloinut säätä ja aiheuttanut suurimman osan viimeaikojen ilmastokatastrofeista.
...
Kuussa, varsinkin sen pimeällä puolella, on runsaasti maanalaista asutusta ja toimintaa. Kuu toimii diplomaattisena alueena kymmenille vieraille sivilisaatioille.

jne.
 

Örfil

Guest
Kappas, kappas!

Tuo Ekman on ollut myös vaalitarkkailijana Donetskin mielikuvitusvaltiossa eli akselin Väyrynen-Bäckman olemassaolo vahvistuu edelleen tätäkin kautta eli Ekmanin välityksellä. Väpen agendahan on jo yksi yhteen desantin kanssa. Näin tuon Ekmanin pärstän joskus bätmänin sivuilla jo tuo sama jantterihan se :eek!:

Mikä helevetti siihen Väyryseenkin on vanhoilla päivillään mennyt :confused:
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Sumi on kääntänyt takista talvipuolen päälle:thumbup:
Helppo syyttää jotain jotain osapuolta, koska kaikki saadaan syyllikseksi vaikka mihin, jos tahtoa on. Samaahan Hitler/Putin/Trump käytti/käyttää. Tarpeeksi kun hokee, niin hölmöimmät uskoo. Olihan kommarit ja juutalaisetkin syylliset Saksan heikkoon jamaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Kuvio on jatkunut sitä ennen ja sen jälkeen eripuolella maailmaa. Nyt on muslimit ja meksikolaiset syyllisiä USAn ahdinkoon.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös