Liikenteessä ärsyttää:

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Noi on muuten arsyttavia. Sitten kun ne siirtyy kiihdytyskaistalta viidenkympin vauhdilla (tai alle) sinne muiden eteen, niin kaasupoljin kummasti loytyy taas.
Eiko perkele jo tajua etta kiihdytyskaista on KIIHDYTYSkaista. :eek:
Yksi pelottavimmista kokemistani liikennetilanteista on sellainen, kun joku hitaammanpuoleinen oli tulossa kiihdytyskaistalta eteeni, muttei osannut päättää kiihdyttääkö eteeni vai jääkö taakse. No sehän tuli eteen mutta painoi jarrua samalla :nope:
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Yksi pelottavimmista kokemistani liikennetilanteista on sellainen, kun joku hitaammanpuoleinen oli tulossa kiihdytyskaistalta eteeni, muttei osannut päättää kiihdyttääkö eteeni vai jääkö taakse. No sehän tuli eteen mutta painoi jarrua samalla :nope:
Monella on selkäytimessä, että kun jotain yllättävää tapahtuu (kuten kiihdytyskaistalla ajaessa joku yllättäen ajaakin siinä tiellä jonne ollaan kiihdyttämässä) niin turvallisinta on painaa jarrua. Vaikka perässä olisi tulossa jättitankkeri nitroglyseriinilastissa. Ja yleensä ottaen monelle on ylipääsemättömän vaikeaa ajaa autoa ja ajatella yhtä aikaa!
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
No niinpä! Doomii-nick!
Voi olla myös niinpäin, että kuvittelin Doomiin saavan enemmän pillua ryypäämälä. Mutta kenen ryyppäyksestä on sitten kysymys.

Hitto ku puskis taas repomiestä, mut maltan mieleni. Mieli? Ihmisellä malttia mielessä. Single malttia on ihmisen otettava. Mielen kyöjessä malttia, niin on raha ihmsellä.
 

kana-fin

Well-known member
Liittynyt
19.12.2006
Viestit
873
Tulin pari päivää sitten väsyneenä ja vähän huonollakin tuulella (johtuen päivän tapahtumista) linkillä kohti kotia, no nousin pysäkiltä sitten ja piti päästä tien yli. Yleensä odottelen hetken kunnes tulee hyvä rako ylittää tie, mutta tällä kertaa oli sen verran liikennettä että pari minuutti odoteltuani lähdin kiertämään parin sadan metrin päähän jossa on jalkakäytävä tien yli ja keskellä sellainen levike mihin voi jäädä kyttäileen pariksi tunniksi jos autoja ei huvita pysähdellä.

No joka tapauksessa kävelin päättäväisesti tielle ja näin vasemmalta tulevan opelin, katsoin kohti autoa, mutta eipä tuntunut vauhti yhtään hidastuvan. Kävelin kokoajan lähemmäksi tietä ja lopulta olin tiellä eikä auton vauhti näyttänyt hidastuvan yhtään. En kuitenkaan halua kuolla niin katsoin mitä linjaa auto tulee ja pysähdyin juuri siihen kohdalle, että auton ja minun väliin ei jää paljoa tilaa. Pysähtymiseni ja auton ohituksen välinen aikaero oli ehkä vajaa sekunti, että ei ollut tällä naiskuskilla aikomustakaan pysähtyä vaan alle olisin jäänyt ellen olisi itse pysähtynyt. Täytyy siis todeta, että siitä suunnasta mistä nainen tuli oli suora näkyvyys minuun ja varmasti näki selvästi, että olen tulossa. Mutta eipä ne liikennesäännöt tällaisessa 6000 asukkaan pikkukylässä paljon kiinnosta. Tunnustan, että keskisormeni nousi kun auto oli ohittanut minut.

Mainittakoon vielä se, että tämän keski-ikäisen naisen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Suu oli auki ja todella vihainen ilme naamalla. Niin, kyllähän sitä sietääkin olla suutuksissa jos joku noin röyhkeästi yrittää omia oikeuksiaan käyttää. No hänen takana tullut nuorimies sitten pysäytti autonsa ja päästi ohi, mutta viuhtoi käsiään vihaisesti, että menisin nopeammin ylitse, enkä häiritsisi liikennettä. :) Toiseen suuntaan ajava linkkikuski antoi sen sijaan ihan kiltisti tietä. Nauratti kyllä loppumatkan ajan tämän naisen ilme, ja päiväkin parani huomattavasti. :D
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Tossa tilanteessa kana ois voinut potkaista kyllä sen akan autoa.
 

APaksu

Well-known member
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
1362
Mutta eikö tällä foorumilla ole ihan yleinen asenne se mitä kanalle kävi: busseille eikä niiden käyttäjälle jätetä mitään tilaa liikkua, piste.(muistelen aiheesta käytyä keskustelua jokin aika sitten) Se on Koti-Uskonto-Isänmaa-Oma-auto-aate joka vallitsee täällä.

kana: odotitko oikeasti 2 minuuttia suojatien reunassa tien ylittämistä? missä tällainen paikka oikein sijaitsee?
 
Ylös