Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Vielä n. kuukausi sitten kuvittelin olevani asiakeskustelija joka saavuttaa kaksituhatta postausta joskus 2011, nyt tiedän olevani asiakeskustelijana täysi läppä ja olen ottanut tehtäväkseni suoltaa vapaaseen pelkkää paskaa. :ahem:
Rupee oleen rakennuspalikat kohdallaan. Vielä kun muistat hankkia vipit ja pollata heti hirventekoa sekä kylvää hurmoshenkisen jarnan, niin johan kirjottaa lyyti. Eli perä on lyytillä irti ja polkemalla sen saa hervottomaan luisuun. Sit vaan käden ja jalan yhteispelillä taitavaa kiemuraa ja kumi ulvoo.

Jos on oikein paras juttu tuloillaan niin semmoset aina kilpaveneisiin. Siellä ne säilyy etusivulla vielä senkin jälkeen kun intternetti on nielaissut itsensä ja ryhtynyt myymään torilla tuupovaaralaisille hitaita heijastimia.

Pekkenpaueri ja porkkana jolpotti tien poikki kun katujyrä veti porkkanan yli, että heilahti ja jyräkuski vaan pekkenpauerille että ÄHHÄHÄ, kaiser sosee!
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Tänään muuten eräs arviolta 30-40v naisihminen ei suostunut tulemaan samaan hissiin kanssani vaan suorastaan pakeni portaikkoon. Suomalaista ujoutta vai rujo ulkonäköni? :dunno:
Todennäkösesti se oli vaan joku Nokialainen.
Ne nyt vaan on joskus vähän tollasia.
Mutta äkkiä niiden kanssa oppii toimeen tulemaan kun asiaan ei kiinnitä sen suurempaa huomiota. :thumbup:
Sitä paitsi hississä on pal rennompi kaivaa nenää kun ei ole ruuhkaa molemmille kyynärpäille.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Tai sitten kyseessä on tavallista ovelampi kakkosnikkilöinti. Ei lyöty kaasua heti pohjaan vaan tultiin ikään kuin hissuksiin esiin valepuvussa ja kieroin metodein.
Eikö tuo jo ollut aika päivänselvää alunperinkin? Vai mitä kakkosnilkki?
 
Ylös