Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tänään olisi ollut koululla 100 vuotisen kauppaopetuksen kunniaksi ensimmäistä kertaa seisova pöytä, opettajien kättelyä ja jotain tilpehööriä. Juhlapuvut olisi pitänyt olla päällä ja sitä rataa. Olkoot vaikka 1000 vuotias, mutta sen verta paskalaitos, että normit yllä ja lähdin kotia tilaisuuden alkaessa. Rotesti perkele. Siinäpähän koettaisivat aivopestä ja puhua korulauseita. Paska se on silti, vaikka kuohukermalla päällystäisi kerran.
 

Wit?

******
Liittynyt
17.12.2003
Viestit
2499
Kofeiini on eräs maailman hienoimmista keksinnöistä. Aikaiset herätykset ei tunnu missään, kun laittaa kellon soimaan puoli tuntia ennen kuin on tarvis nousta ja kellon päristessä heittää puolisen grammaa cofitabseja naamariin. Sit voikin huoletta jatkaa unia ilman torkkuhälytyksiä sun muita, ja viimeistään sen puolen tunnin päästä herääminen hoituu automaattisesti ja varsin tuskattomasti.
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Lentopallo palaa veikkauksen pitkävetolistoille tänään ja rahantuloa ei voi estää :ahem:
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Tsiigasin ylityperän äksönmätön Death Racen. Olihan ne toimintakohtaukset ihan kivaa katsottavaa HD:na ja surround -äänillä. :frank:

Juonesta ei voi sanoa samaa. :eek:
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Erään asian tiimoilta alkaa .. olla parempi fiilis.

Ajattelin nyt siivouksen päätteeksi käydä suihkussa. Lenkittää koiran ja sitten käyn vähän harkkaamassa Snookeria, tällä kertaa yksikseni, ja sitten kaupan kautta takas kotio vaikkapa koodailemaan tai parantelemaan kierrosaikoja.

Kaiken kaikkiaan hyvin normaali lauantai siis tulossa.

Siivoukset onneksi hoidettu alta pois, which makes me a very happy dude.

EDIT: Ja toi pilkistelevä aurinkokaan ei niinku tee olosta huonompaa. :ahem:
 
Ylös