Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26883
Juu siinä on kaverilla menny kaljanhakureissu vähän pieleen :thumbup:
Mutta eiköhän sekin ole pöllinyt toisen pyörän ja käynyt kaljansa hakemassa vielä samana iltana ehkä samasta paikastakin.

Meillä päin on pieni Siwa, jonka viereisessä talossa asuu narkkariporukka. Käyvät kuulemma iltaisin hakemassa tarvitsemansa kaupasta, lompakkoa ei tarvitse. Onhan ne nyt varmaan monta kertaa jääneet kiinni ja poliisi on sakottanut, mutta eihän ne semmosia maksele. Ja mitä sillä väliä, vaikka laittaisivat putkaan, pääseehän sieltä pian pois ja kaupan kautta kotiin.

Jotkut ihmiset vain voivat tehdä kauppareissunsa ilmaiseksi. Me muut sitten maksamme ne hävikit. Näin se vaan menee.
 
Liittynyt
12.4.2008
Viestit
5797
Sijainti
Kerava
Viikko takana työtoverien kesken hassunhauskasti nimetyssä Ass-marketissa. :eek:

Andyn viestiin vastatakseni itse en olisi varmaan tajunnut koko tilannetta ennen kuin olisi liian myöhäistä.. Peukkua hälle. :thumbup:
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13749
Ruokakaupassa sattui äsken seuraavaa:

Maailmanomistajan näköinen amisteini...

En pysynyt perässä, kyllä harmittaa!
Saakelin hyvin tehty vaikka nopeimman kierroksen piste jäikin saamatta *peukku*
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Ruokakaupassa sattui äsken seuraavaa:

Maailmanomistajan näköinen amisteini kävelee kaupassa kahden kaljakeissin kanssa, kommentoi matkalla että avovaimollani on hyvä perse ja jatkaa matkaa....sisääntuloporteista läpi! Siis mitä vittua! Pari sekuntia kesti tajuta, mitä tapahtui ja sitten lähdin kassojen kautta perään, huikkasin mennessäni kassoille mitä tapahtui. Kun pääsin ulos, varas oli hyppäämässä keisseineen pyörän selkään. Kaadoin pyörän ja amiksen maahan ja riuhtaisin keissit tämän käsistä. Amis ilmeisesti säikähti ja mumisi jotain että: "mitä sä oikein?". Minä jotenkin odotin käsirysyä tai jotain, koska en tajunnut että mammari luikahtikin karkuun saman tien kun olin saanut ne keissit revittyä hänen käsistään. Sai siis muutaman askeleen etumatkan ja sadan metrin jälkeen etumatka oli paljon pidempi. En pysynyt perässä, kyllä harmittaa!

Mutta toisaalta, kaljat ja amiksen pyörä jäi mulle (vein ne sitten tietenkin kauppaan :D), sekä mitä olisin tehnyt jos oisin saanut tämän raukkiksen kiinni? Olisin painanut maahan, vääntänyt käden taakse ja retuuttanut takaisin kauppaan. Jos tämä olisi pistänyt vastaan, olisin varmaan joutunut ottamaan kovemmin, ja mitä jos olisin hermostunut ja lyönyt? Noissa tilanteissa sivullinen, joka yrittää vain auttaa, pääsee helposti käräjille.

Mutta kyllä nuoriso on nykyään röyhkeää. Kuvittelevat saavansa tehdä mitä tahansa. Ihmetyttää myös, että kukaan muu kaupan asiakkaista ei reagoinut mitenkään tapahtuneeseen. Ilmeisesti ketään ei kiinnosta se, että yrittäjältä varastetaan, kunhan omat ostokset tulevat tehtyä häiriöittä. Vihaksi pistää koko tapahtuma!
Hienoa. Juuri näin. :thumbup:

Pidätysoikeus on jokaisella kansalaisella, joten jos selvästi näette rikollista toimintaa niin teillä on oikeus ottaa kiinni väärintekijä. Ei kuitenkaan kannata lähteä puukon kanssa tulitaisteluun, eli jos kohteella on kättä pidempää, tai on muuten fyysisesti vahvempi, niin pysykää pois (ellette sitten tiedä tasan tarkkaan miten aseellista kohdetta vastaan toimitaan) ja antakaa viranomaisten hoitaa asia.
Kiinniottotilanteessa täytyy myös muistaa voimankäytön osalta pitää maltti mielessä, vaikka vihastuttaisikin. Turpaan leipominen johtaa käräjille, sitominen ei. Siinä vaiheessa kun kohde on sidottu niin tilanne pitää jättää siihen. Kivun tuottaminen "ihan vaan kostox" ei ole enää laillista.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Kävinpä pienellä road-tripillä kera fillarin. Ohessa yksi mittaustulos Suunnosta:

T6c sanoi:
Kalenterin aika Lokin aika Syke Epoc Korkeus Ventilaatio Hengitystiheys Hapenkulutus Energiankulutus Nopeus Pyöritysnopeus Matka Lämpötila

9.7.2010 19:06:23 00:11:50,0 146 bpm 34,39 ml/kg 14m 65 l/min 35 bpm 23 ml/kg/min 13 kcal 52,1 km/h 3,76km 28 °C
Fillarilla onkin hankalampi saada noita sykkeitä ym viitelukuja ylös (verrattuna esim futikseen tai sählyyn).
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Tänään tuossa päivemmällä kaunis nainen hyökkäsi kimppuun tivaten asioita, muiden muassa puhelinnumeroa.. vastasin auliisti. Kyseessähän oli täällä ajettavan rallicrossin EM-osakilpailun grid girl joka houkutteli Tykkimäen radalle kera palkintotivan. Kaipa se sitten pitää huomenissa piipahtaa kun niin simpsakka pimu niin ärhäkkäästi mainosti. Olin tosin muutenkin menossa käymään..
 
Viimeksi muokattu:

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Herätin puolisen tuntia sitten huomiota kaupungilla. Fillaroin kotia kohti pyörän sivulaukku täynnä herneenpalkoja. Yht'äkkiä fillarin takarengas räjähti kimeän piukaisun keralla.

Eräs pizzeriaan menossa ollut nainen pelästyi, ja arvaili jo, että ampuminen on alkanut. Ei sentään. Huomenna rengashommia.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Herätin puolisen tuntia sitten huomiota kaupungilla. Fillaroin kotia kohti pyörän sivulaukku täynnä herneenpalkoja. Yht'äkkiä fillarin takarengas räjähti kimeän piukaisun keralla.

Eräs pizzeriaan menossa ollut nainen pelästyi, ja arvaili jo, että ampuminen on alkanut. Ei sentään. Huomenna rengashommia.
Mulla kävi "maasturin" kanssa tolleen pariinkin otteeseen pienen ajan sisään. Syykin oli selvä. Maasturin ulkokumiin oli jotenkin tullut joku sentin mittainen murtuma / kuluma / viilto / tms, en muista enää (todennäköisesti kuluma jotenkin, vanha rengas). Kun sitten kolmatta kertaa matkan varrella paikkasin kumia ja aloin pumppaamaan ilmaa renkaaseen, niin huomasin jossain vaiheessa, kun sisärengas alkoi pullistua tuosta sivussa olleesta reiästä ulos ikäänkuin ilmapallo. Jätin sitten kyseisen renkaan suosiolla suht löysäksi, siten, ettei se kuitenkaan ollut puhkeamisvaarassa normaaleissa katukivetyksissä eikä toisaalta ollut pullahtelemassa sieltä ulkokumin syrjästä ulos lain'.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Tänään tuossa päivemmällä...
Samalla reissulla tuli Amnestyn plikka kinuamaan rahaa. En viitsinyt olla suoraviivanen kun en heti jaksanut muistaa heitin suhtautumista totaaleihin (kynnyskysymys). Jos olis ollut joku jätkä, niin varmasti olisin tivannut asiasta mutta en mie nyt nätille likalle viitsi.
No, joka tapauksessa lupasin tutustua agendaansa huolella ensin.. hah, jäävät ilman pennosiani.
 
Ylös