Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Se on muuten se Pyryf muuten tosi ärsyttävä hahmo ja siksi oonkin laittanut sen ignoreen. Ei niitä sen kaasuhellatarinoita jaksa kukaan lukea! NGGGHH! :mad_old:
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Hienointa eilisessä mäiskeessä on se, että mun mielestä Timanfayan postaus paskansyömisestä oli oikeastaan vähän jopa hauska. Siinä oli rytmiä ja kliimaksi. En tiedä oliko se huumoriksi tarkoitettu, kun ei ihan aiempaan profiiliin sovi ja se kai osaltaan aloitti ja aiheutti sen pienen pintaväreilyn. Puhis veti sen sitten tyylikkäästi heti tsunamiksi ja sitten kaatukin jo rantapalmua.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Tänään kauppa on käynyt hyvin ja eilinen murheellinen ja masentava matka Kajaaniin on kuin poispyyhitty.

Nyt syömässä salaattia välillä. Nam.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
KartiKeijojen yhteisön vaikutus pääfoorumiin on ollut jo kauan aivan selvä, mutta tämän jälkeen ei kenellekään voi olla epäselvää miten halveksittava paskasakki KKWCS on. Tähän asti 'leidin' peräaallolla surffailijoiden joukossa on ollut kuppikuntalaisia ja muutenkin kolmikon touhuille on muutamien nyökyttelyjen ohella vaiettu. Nyt eturintamaan astui loputkin porukan silmäätekevistä ryhdikkäästi ja häpeällisesti omiaan puolustaen, samoin kuin pari yllätysnimeä.

Kerrankin täysillä peukkua Formulanomille ja jps:lle.

Tässä ketjussa on käynyt postaamassa vuorokauden aikana n. 10 kkwcs-tyyppiä. Jokainen, sinä mukaan lukien, tuli puolustamaan omiaan, tai nyökuttelemään. Dompparin yksi viesti on mulle arvoitus. Kun kaikki kirjoittaneet kkwcs:läiset ovat esiintyneet yhtenäisenä ja tiiviinä rintamana, ei kannattaisi meuhkata vastapuolen yleistämisestä. Joka kerta ei jaksa erikseen selittää että voihan harrastuksen parissa olla toisenlaisiakin ihmisiä jotka oman etunsa nimissä vaikenevat tai eivät ole lukemassa tätä toikkia.
Lainauksessa luki "pikkuhiljaa", se ei tarkoita yhtä postausta, eilenkin niitä tuli paljon. Miulle myös muodostui pikkuhiljaa käsitys kkwcs:tä, nyt asiat selvisi kaikille. Porukka-jutun tuossa edellä jo selvitinkin.
Vastaan tähän väliin jotain, vaikka täällä ei ilmeisesti kukaan mun päätä ole vadille vaatinutkaan.

Siitä mun toikista ei kannata kauhean pitkälle vieviä johtopäätöksiä vetää. Yleisesti vaan asioita nostin pohdiskeltavaksi pinnalle, eikä tarkoitus olla kytkeä toikin asiaa mihinkään tai keneenkään. Olen tehnyt vastaavia toikkia ennenkin, ilman että niihin ketään hahmoja liitetään.

En myöskään ole puolustellut täällä vielä ketään, en ainakaan omasta mielestäni. Jokainen toivottavasti tajuaa kantavansa vastuun sanomisistaan. Ja jos sitä ei jumalauta nyt ole jo tajunnut, niin sitten kannattaisi vetää töpseli seinästä.

Mulla on tietyt mielipiteet kuppikunnista ja yksittäisistä hahmokkeista, mutta en viitsi niitä alkaa tässä jaottelemaan. Varsin valitettavaa että tällaisia kuppikuntia täytyy muodostua. Sinänsähän tapaus ei ole Forumille uutta. Koko F1-Forumin historian aikana täällä on ollut kuppikuntia ja vastakkainasetteleuja. UP't, KHN:t, sättihomot, kukkahattutädit. Nämä "taistelut" lienee jo aikaisemmin käyty ja vaikka se homolta kuulostaakin, niin porukka on ollut täällä enämpi yhtenäisempi, ainakin minun silmissä.

Nyt sitten tuli tämä uusi ilmiö, jonka vuoksi aletaan jälleen käymään niitä jo ennen aikaa käytyjä taisteluita kuppikuntien välillä uudelleen.

Mutta sen myönnän, että suurimmat syylliset tähän härdelliin löytyy tuolta karting-puolelta.
 
Viimeksi muokattu:

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Teenpa pienen korjauksen, että jonkin verran saatoin nostaa pintaan tuota timpanfaijan pyöritystä täällä, myönnetään nyt se, kun itsekin asian hoksasin.

Mielestäni hahmo yritti jossain välissä vähän parantaa tapojaan ja oli siivommin täällä, mutta sama vittuilu jatkui silti. Se on mulle aivan yks ja sama mihin kuppikuntaan Timpanfaija kuuluu, olisin tehnyt saman huomion joka tapauksessa. Zaikom on tästä toinen hyvä esimerkki. Mies on jo tietyn leiman otsaansa saanut, joten järkevätkin asiat tulkitaan aina negatiivisessa mielessä.

Mulla ei ole mitään mielenkiintoa puolustella jotain ryhmää vain sen takia että sattuisin kuulumaan siihen. Kuuluminen on aika häilyvä käsite ja itse ainakin toimin ja pyrin aina toimimana vain ja ainoastaan yksilönä.

Ryhmäpuolustusmekanismi on mun mielestä varsin lapsellinen ja loppupeleissä vaarallinen työkalu.

Tätä kannattaisi jokaisen KKWCS-hahmonkin miettiä hetki. Yksilönä ihminen vastaa itse sanomisistaan ja tekemisistään, siihen on sillon aivan turha kenenkään lähteä puolustelemaan. Ja varsinkin kun sen tekee jumalauta kohta 20-30% sarjan jäsenistä, niin kylläähän se nyt helvetin typerältä näyttää.

Jokohan nyt....
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ihan sama mistä mikäkin on alkanut ja kuka on lapsellinen ja kuka taas ei. Noille väkivallalla uhkailuille, suorille ja vähän peitellyille, pitää panna ehdoton stoppi heti ja kovalla kädellä.
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Koko F1-Forumin historian aikana täällä on ollut kuppikuntia ja vastakkainasetteleuja. UP't, KHN:t, sättihomot, kukkahattutädit. Nämä "taistelut" lienee jo aikaisemmin käyty ja vaikka se homolta kuulostaakin, niin porukka on ollut täällä enämpi yhtenäisempi, ainakin minun silmissä.
Kuppikunnat on edelleen ja hengittää - kukaan ei vain jaksa jarnata...
 

MacGyver

Humppaliisa
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
4080
Sijainti
Pohjanmaa
Samaa mieltä täälläkin! Aivan täydellinen mahalasku veikkaukselta. Käytettävyys on unohtunut kokonaan ja mikä ärsyttää eniten niin kaikki toiminnot on vedetty ihan uusiksi. Luultavasti syykin on vain se että pitää näyttää siltä että jotain kehitystä tapahtuisi.. Kehitys on kuitenkin alaspäin, ja sivut näyttää siltä kuin ne olisi joku koululainen tehnyt.

Ja tosiaan.. itsekin yritin pelata aiemmin pelaamiani lottorivejä uudestaan, mutta se varsin kätevä toiminto olikin poistettu kokonaan.. Hienoa Veikkaus hienoa! :D
En ole kuullut kenenkän kehuvan tuota uudistusta. "Historian huonoin" on tainnut tulla useampaankin kertaan.

Ne vanhat lotto-rivit saa kyllä pelattua uudestaan. Enpä tähän hätään muista mistä, mutta saatanpa ehkä tuossa katsella pian että mistä se oli! Kauppaan nyt ensin.
 
Ylös