Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

T.K

Sähkö-ukkeli
Liittynyt
28.9.2008
Viestit
3883
Sijainti
Nolla potenttiaalissa
Itselläkin mennyt tämä asia täysin ohi. Korjaan tilanteen välittömästi.
Vauhdilla sitte Agrimarkettiin!

Täytyy kyllä myöntää, että Jontikoiden heikko kohta on tuo kylmäkäynnistys. Me pidetäänkin lähes koko talvi sitä lämpimässä tallissa.
Sekin on vielä hämmentävä asia, että kun kojelaudassa on vasemmassa alakulmassa hehkutuksen merkkivalo, niin se ei oikeasti edes ole hehkutuksen merkkivalo, vaan se on jokin pottoaineen syöttön merkkivalo, jossa on hehkutuksen merkki, mutta se merkkaa jotain sähköisen polttoainepumpun merkkivalo, että kun virrat laittee päälle, niin se rupeaa pyörimään, ja merkkivalo sammuu parin sekunnin päästä.:doubtful:

Muutenkin tuntuu se karvalakkimalli oikeen todella riisutulta traktorilta, kuten esim. kun sammutat traktorin, niin sinun pitää kääntää valot pois eriksee, että kun mikään valo ei sammu virta avaimesta kun virrat kääntää pois, eikä edes ole hälytyssummeria, joka muistuttaisi kuljettajaa siitä, että valot on päällä:thumbdown
Valmeteissa sentään on hälytyssummeri hytissä sitävarten, ja Fiateissa valot sammuu kun käännät virrat pois, New Hollandeissakin taitaa olla jompi kumpi(?)
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18409
Valmeteissa sentään on hälytyssummeri hytissä sitävarten, ja Fiateissa valot sammuu kun käännät virrat pois, New Hollandeissakin taitaa olla jompi kumpi(?)
Valmet olisi traktoreista vihoviimeisin minkä saattaisin ostaa omaan käyttöön lähinnä sen takia että maatilan omistajilla niitä ihan riittämiin. (Minä en ainakaan valmetteja rakasta)

Jos traktori pitää ostaa niin kyl mie kääntysin Jontikan tai Massikan suuntaan, ehkä New Hollandeja voisi hieman katsella.
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Nälkä, menen syömään. Ja kisaki alkaa kohta, sinne siis. Siis ei kisaan vaan kattomaan sitä. Ja syömään.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Oli tarkoitus pysyä koko tämä päivä pois koneelta, mutta se päivä päättyikin jo puoli kahdeksan aikoihin illalla. :dunno:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Jäi sitten käymättä kun et saanut pyörän lukkoa avattua? Eiks alakertaan olis päässyt kävellen tai hissilläkin?
Eikun tuolla toisessa kaupunginosassa pyöräily viivästyi harmittavan takaiskun takia. Kävin siellä pyörälenkillä sitten myöhemmin ja en jaksanut enää alakertaan, vaikka olisikin ollut matkalla yläkertaan.
 
Ylös