Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Huisia. Sieluttoman pääpukarin luotsaamalla bändilläni on faneja enemmän kuin jäseniä! En nimitäin itsekään kuulu ko. orkesteriin, koska sellainen touhu lisää globalisaatiota ja on omiaan *diipadaapa*.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Nyt hävettää. Meni ihan sanat sekaisin. Käytin sanaa sielu kun piti käyttää sanaa kivekset. Hiukanko noloa.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Mitäs helvettiä, kävin Wikipedia-artikkelia Andy McCoy läpi, mutta hakusanoilla huu... tai nark... ei löytynyt yhtään osumaa. WTF?
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Mitäs helvettiä, kävin Wikipedia-artikkelia Andy McCoy läpi, mutta hakusanoilla huu... tai nark... ei löytynyt yhtään osumaa. WTF?
Tuastapa tuli mieleen, että kuuntelin eilen Nikki Sixxin SIXX:A.M:n "Heroine Diaries". Sieltä löytykin sitten aika helvetin monta osumaa :eek!::eek!::D

Tarttis lukee se samanniminen kirjakin joskus, mieluummin aika pian, kun nyt vauhtiin päästiin.

Enivei, varsin synkeissä tunnelmissa mentiin, esim: http://www.youtube.com/watch?v=SSyMSkbIHiA ja http://www.youtube.com/watch?v=ccwIRMCnrEs

Kuolleista noussu kundi muuten, jouluaatonaatttona -87 ehtivät yliannostuksen seurauksena julistaa kundin kuolleeksi, mutta elpyi sitten yllättäen parin minuutin jälkeen saamansa adrenailiipistoksen voimasta.

Mistäkö asiasta innostuin? No siitä, että joskus teininä diggasin Mötley Crüestä kuin hullu puurosta, sitten menikin parikytävuotat niin, että ihmettelin miten tommosesta paskasta on voinnu koskaan digata ja nyt yllättäen salilla havaitsin, että Mötiköillähän on perhana kasapäin biisejä, jotka ovat aivan saatanan hyvää treenimusaa, esim. nyt vaikka Kickstart my Heart, joka muuten syntyi juuri tuon sydämeen saadun adrenaliinipistoksen innoittama. 6:45 kohdalla saa sitten bassokin kyytiä. Lets rok hei!

Huomenna vuorossa Matti ja Teppo!
 
Ylös