F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

mjk

...
Liittynyt
6.10.2007
Viestit
2675
Vaikka kuskin palkkoihin ei tarvitsisi kajota, lopettais Massakin itkemsen. Ukolla on niin paljon rahaa että elelee varmasti pelkillä koroilla loppuelämänsä.
 

Kulkki

Well-known member
Liittynyt
21.10.2007
Viestit
245
Kartti-keijo kyllä hakee tosiaan sitä media-aikaa tai jotain muuta kiikarissa. Ei noilla näytöillä nyt yksinkertaisesti voi päästä edes testaamaan mitään huipputallia. Tai sitten sen on saanut jonkin biljardi-sponnsin ja vie talliin 100 miljoonaa jos saa tallipaikan..
 

talakem

Iltalehden toimitus
Liittynyt
4.3.2002
Viestit
3610
Tuota Karthikeyanin kommenttia kuvaa hyvin vanha sananlasku: "Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista".

Eli siis kun jokin asia on tavoittamattomissasi, alat haukkua sitä ja annat muiden ymmärtää, ettet edes haluaisi sitä (vaikka oikeasti ottaisit riemumielin jos vain saisit). Tämä on todella yleinen ilmiö ihmisissä ja Karthikeyan lienee jo kauan sitten tajunnut, ettei hänellä ole mitään tulevaisuuttaa ykkösissä, joten siksi tämä lausunto.
Jep. Eiköhän kuitenkin maksanut lähinnä takaisin ahdingossa olevalle Forceen "sijoittaneelle" maamiehelleen joka aikoinaan lyttäsi Narinan uran... Intiassa tapahtuu ja jos siellä lähiaikoina ajetaan kisa nostan hattua valtiolle...
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Jos Schumia ei kiinnosta muu kuin hengata siellä ferkun pilttuussa kuskien psyykettä häirittemässä, niin voisi sitten samalla ottaa vastaan jonkun duunin tallin sisältä tai pysyä Sveitsissä perhettään hoitamassa. Ottaa pattiin tuollainen loisiminen kun samalla voisi viedä lajia eteenpäin. Joku 1-2 kertaa kaudessa vaikka mestaruusjuhlissa tjsp. on OK mutta eihän tuollaista voi hyväksyä.
 

formulaX

Well-known member
Liittynyt
30.3.2002
Viestit
248
Schumi siirtyy Mosleyn puikkoihin. Ferrarin kanssa aikataulusta ei vielä varmuutta. Saapa hengailla varikolla, puhua pehmeitä Ecclestonen kanssa medialle ja kyykyttää tallipäälliköitä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
http://www.autosport.com/news/report.php/id/72576 Sama uutinen päivätty 26.12,joten kai se uusi on.
Tässä 12.11.:)
- Energian talteenottojärjestelmä kilpa-autoissa tulee olemaan erilainen kuin siviiliautoissa, di Montezemolo sanoo italialaiselle Autosprint lehdelle.

Ferrarin johtaja on moneen kertaan aiemminkin todennut, että Kers ei säästä vaan kasvattaa tallien kustannuksia. Rahaa kuuluu järjestelmän kehittämiseen ja auton perusratkaisujen uudelleen suunnitteluun, sillä Kers tuo tullessaan autoon lisää painoa.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2008/12/770566

- Kaksi tai kolme Monte Carloa on liikaa. Seuraavaksi me voimmekin sitten ajaa Colosseumin sisällä tai ehkä paavin toimistossa. Sellainen ei ole kilvanajoa, Montezemolo purnasi Autosport.comin mukaan.

- Uusilla radoilla pitää olla kunnolla ohitusmahdollisuuksia. Tarvitsemme kunnollisia ratoja, ei mitään turistiratoja, Montezemolo perusteli.
:thumbup:


Monza on hyvä kun se on kumpaakin! Taino Tifosot ei oo sit turisteja. :D
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Näemmä maikkarin neljän tuoreimman uutisen joukossa kolmessa puhuu Luca di Montezemolo; KERS-haukut, tuo Colosseum-juttu ja nyt muistellaan pahimpia mestaruusmokia:

Massan bensaletku Ferrarin kirvelevin virhe
26.12.2008 17:30



Ferrarin hallituksen puheenjohtaja Luca di Montezemolo on myöntänyt Ferrarin varikkomiehistölle tämänvuotisessa Singaporen GP:ssä sattuneen töppäyksen, jossa Felipe Massa päästettiin varikolta liikkeelle bensaletku autostaan roikkuen, italialaistallin kirvelevimmäksi virheeksi.

- Montezemolo myöntää hymyillen, että Singaporessa sattunut tankkausvirhe ylitti Nürburgringillä 1999 sattuneen virheen, jossa Irvinen autoon ei löytynyt renkaita, italialainen La Stampa -lehti kertoi.

Nürburgringillä Irvinen auto oli varikkokäynnin jälkeen muuten valmis, mutta oikea takarengas puuttui kokonaan autosta. Irvine menetti runsaasti aikaa, kun varikkomiehet joutuivat lähtemään auton luota sisään varikkopilttuuseen etsimään puuttuvaa rengasta.

Sekä Irvine että Massa menettivät kyseisten virheiden takia kauden maailmanmestaruuden. Irvine jäi kyseisessä kisassa ilman pisteitä häviten lopulta maailmanmestaruuden 2 pisteellä Mika Häkkiselle. Massa jäi Singaporessa ilman pisteitä häviten mestaruuden 1 pisteellä Lewis Hamiltonille.

(MTV3)
Oikeastaanhan Ferrari teki virheen jo Ranskan GP:ssa, jossa annettiin tallimääräyksellä viides sija Schumacherille. Massan suhteen kyllä ihan samaa mieltä.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös