Forumeihin liittyvät unet?

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Tuossa taannoisessa unessani ympäri kiersin autiohkolla leirintäaluleella olevaa omakotitalon oloista rakennusta taluttaen paimenkoiraa. Keskellä yötä. Keskellä talvea. Tihkusateessa. Asusteena mulla oli mustat lahkeettomat kalsarit, forumin Olgan pitsisomisteinen aamu/yönseututakki ja sieviläset teollisuuden turvajalkineet! Ei muita. Asusteita.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
*tyrsk*

Olisikohan enemmän vai vähemmän hilpeää jos tietäisi miltä ITG näyttää eikä ajattelisi Darth Vaderia?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kyllä. Heräsin ja ajattelin mitä vittua! Apinan lailla pomppiva, puolikovaa kikkeliää esittelevä ja koirana haukkuva burb. Piirteet oli jonkinlainen hybridi lapsuuskuvastasi ja avataristasi.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Näin unta, että pidettiin joku useamman päivän F1-Forum-tapahtuma, jossa mm. valittiin 15 ansioitunutta foorumilaista ja lisäksi tehtiin lehteä. Olin ostanut näitä ansioituneita palkitakseni muumimukit jokaiselle, mutten missään välissä onnistunut antamaan niitä. :thumbfh:
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Apinan lailla pomppiva, puolikovaa kikkeliää esittelevä ja koirana haukkuva burb. Piirteet oli jonkinlainen hybridi lapsuuskuvastasi ja avataristasi.
Tässä kuvauksessa on kyllä jotain todella kaunista ja sielua syvältä kouraisevaa.
Jotenkin ymmärrettävää että markoj pelkää unissaankin mun maskuliinisuuttani. Sekä eläinimitaatioitani. Minkäs mä itselleni voin, titityy.
 

Makkonen

Guest
Lähdin ulos kävelylenkille samalla dyykkaillen roskiksia. Löysin roskiksesta läppärin.
Jonkun aikaa käveltyäni menin johonkin kokoussalin tapaiseen paikkaan jossa oli pelkästään foorumilaisia. Vähänajan päästä alan ihmetellä, että onkohan se läppäri vielä tallella. Mosse nosti sen pöydälle, avasi ja käynnisti GTA5:n. Sitä sitten porukalla ihmeteltiin kuinka Mosse niin innoissaan sitä pelailee. PuoliPöhkö otti kameran esille ja otti kuvia foorumille tästä pelisessiosta.
Aikansa kuvattuaan PP otti kamerasta jääkiekon kokoisen muistikortin irti ja alkoi ihmettelemään miten sen saisi lähetettyä foorumille.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Jotkut synttäribileet, semmoset mummutason kahvittelut, oli viime yönä.
Ihan kiva että K.Yrjöläkin pääsi paikalle. Siinä sitä sitten kahviteltiin kunnes tulikin aika paeta murhaajia läpi pensaiden, metsien ja heikkojen jäiden. Sitten olikin aivan pakko pomppia laivan päällä ja lähteä 200km polkupyöräreissulle Oulu-Suomussalmi.
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Olin kaupassa pyörimässä ja huomasin Puhiksen sovittamassa paitaa. Koitin mennä äkkiä ohi, ettei Puhis huomaisi.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Matkustin Hgistä JKL:ään junalla ja rata kulki Päijänteen itäpuolta niin, että esim. Luhangassa oli seisake. Junassa oli samanlainen pysätysnappi, kuin linja-autoissa ja sellaisen avustuksella pysäytinkin junan juurikin Luhangassa. Nimimerkki Mehe Rienarsuo oli vastassa ja vei minut tutustumaan omistamaansa hotelliin. Hotellin yhteydessä oli myös jonkun muun toimialan tehdas, joka oli Rienarsuon suvun omistuksessa. Nimimerkki Domppari pyöri hotellissa myös, en muista mitä tehden.

Muuta en muistakaan.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Päätettiin lähteä Andyn kanssa Kanarialle tuhdissa humalassa. Seuraava muistikuva on Andyn sammuminen kanarialaisen baarin lattialle.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Mehe-Saaga saa jatkoa!!!!

Esittelimme Mehen kanssa toisillemme F1-Forumin liittyvät kokoelmamme. Kyllä.
Minulla oli vaatekaapillinen kaikkea ihme roinaa ja kaksi isoa nallea. Kyllä.
Toinen nalleista oli päätön ja se istui vartavasten sille rakennetussa valvomossa. Selostin Mehelle tärkeänä, että tässä on F1-Forumin tilannevalvoja. Siis päätön iso nalle on forumin tilannevalvoja. Kyllä.
Toisen nallen vakanssia en muista, mutta se oli jotenkin rujon näköinen, vaikka tällä vekkulilla oli pääkin vielä tallella.

Mehen vaatekaapista taas löytyi KAIKKI forumin viestit paperille tulostettuna ja säntillisesti arkistoituna. Mehe otti esiin pakastuspurkin, joka sisälsi jonkin forumille postatun pollin kaikki vastaukset paperisuikaleille tulostettuna sekä excelillä laaditun ja ympyrädiagrammeilla ryyditetyn tilastoinnin pollista ja siihen vastaajista. Kyllä.

.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Siis päätön iso nalle on forumin tilannevalvoja.
Niin siis tää on hei otsikko, jossa puhutaan forumeihin liittyvistä unista. Eikös noi forumin realtime-tilannekatsaukset vois pistää jonnekin muualle, ettei synny väärinkäsityksiä? :thumbdown
 
Ylös