Forumeihin liittyvät unet?

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Viime yönä burb näytteli Aki Kaurismäen Calamari Unioni- elokuvan kakkososassa yhdessä Hiski Salomaan, Matti Jaarasen, Mikko Kivisen, Markku Toikan ja Hannu Lemolan kanssa. Sain voimakkaan tuntemuksen burbin ulkonäöstä: Lyhyehkö, voimakas leuka, tumma parransänki, kasvoiltaan vähän Antti Raivion ja kola-Jannen sekoitus mutta hiuksensa ovat pitkät, vahvat ja punaiset. Burbin tehtävä elokuvassa oli joutua mustaan limusiiniin kidnapatuksi.

Tämän jälkeen jjv selosti televisiossa formuloita. Lähetin hänelle lähetykseen palautetta, jossa kerroin hänen oikean nimensä olevan Janne Juhana Virtanen. Mies suuttui tästä paljastuksesta niin paljon, että piti mykkäkoulua koko kisan loppuun asti. Kilpailun voitti identifioimaton Arrows-kuski.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Alpun tuntemus ulkonäöstäni on ihan hyvä mutta pielessä.
 

Örfil

Guest
Liekö tämä nyt ihan Forumuni, mutta hengailin Putinin kanssa unissani viime yönä. Putin oli samaa mieltä kanssani kaikista asioista, sodan uhka saatiin pois ja Suomelle aukeni huikeat kauppanäkymät Venäjälle. Lisäksi tulimme Putskun kanssa todella hyvin juttuun, halattiinkin lopuksi venäläiseen tyyliin ja ajattelin että tuota miestä on parjattu ihan syyttä suotta :ahem: Huikeinta oli että puhuin venäjää aivan kuin äidinkielenä, koska Putjonen puhui hoono soomi.
Olikohan tämä jokin enneuni?
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Lukiokaverini Cmoney oli viime yönä vieraanani Turengissa. Esittelin hänet monelle vainajalle, kuten mm. mopsilleni ja isälleni. Lisäksi meillä oli jostain syystä kaksi mustaa kaniinia, jotka Cmoney päästi karkuun pitämällä asunnon ulko-ovea liian kauan auki. Onneksi naapurin Niemisen rouva ne sitten pihamaalta pelasti.
Kun Cmoney oli jättänyt reppunsa kotiini, kävelimme Lammintien alikulkua pitkin kohti Ylikylän ala-astetta ja olimme suomalaiskansalliseen tapaan vaiteliaita.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Soittelin viime yönä Mosselle ja mainostin kovin Lohjan Kamppailukeskusta, jos poikansa vaikka innostuisi tulemaan peruskurssille.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Soittelin viime yönä Mosselle ja mainostin kovin Lohjan Kamppailukeskusta, jos poikansa vaikka innostuisi tulemaan peruskurssille.
Älähän tyttö yritä yhtään siinä. Haluat vain saada poikaparan sun uke:ksi sun kuristuksiin ja käsilukkoihin.:mad:
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Viime yönä olin Jayr:n kanssa poistumassa Milanosta kohti seuraavaa, tuntematonta matkakohdetta lentokoneella. Jayr oli jo mennyt edeltä kentälle ja minä havahduin jossain vaiheessa kesken leppoisan ajantappamiseni että tässähän on enää puoli tuntia aikaa olla koneessa. Sen puolistuntisen aikana koitin päästä kentälle ainakin polkupyörällä jonka ketjut katkesivat, moottoripyörällä joka leikkasi kiinni, autolla jonka ajoin seinään, sekä taksilla josta minut heitettiin ulos.

Edesottamusteni aikana Jayr oli lähettänyt n. 120kpl tekstiviestejä että jumalauta täällä lennolla on ilmaset viinat. Lopulta selvisi myös että lentokone oli matkalla avaruuteen.

Lopulta todettuani etten ennätä lennolle, menin masentuneena Monzan autiotaloon jonka kellariin minut puukotettiin.

Hieno uni.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Monacon satama-altaassa oli suuri jahti ja kannella tietenkin kukas muu kuin Joni Speedoissa ja mallinaisen kainalossa. Kertoi, että niinhän hän aikanaan sanoi suomalaisten naisten olevan vaikeita. Kommenttinsa jälkeen otti huikan Swing-pullosta.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Oli ilta kun sain tekstiviestin, en muista keneltä, mutta siinä kerrottiin että Albert Oil ja K. Yrjölä oli tulossa kylään ja halusivat keskustella alkoholin käytöstäni. Ei napannut, koska väsytti jo muutenkin ja kaiken lisäksi olin selvinpäin.

Tulivat sitten pihalle ja Albert ahtoi (jostain syystä oltiin Kajaanissa) sisään moikkaamatta osittain jopa olkapäällä mennessään tönäisten. K. Yrjölä poltteli pihalla savuketta ja oli hieman enemmän ujon tai nolostuneet oloinen. Hämärä pieni moikkaus alta silmäkulman tuli ennen kuin saapui sisälle. Vietettiin hetki aikaa olohuoneessa jotain epämääräistä rupatellen, josta tilanne eteni sitten jotenkin siihen että hoiperreltiin kaikki jossain pimeillä ahtailla kujilla keskellä yötä ja aivan päissään.

EDIT: Ainiin, tämän jälkeen mulle annettiin ase ja laitettiin sotimaan venäläisiä vastaan, jotka olivat tekemässä invaasiota jossain pienen joen varrella jonnekin. Se pelotti.
 
Viimeksi muokattu:

Alli&Talli

Tallipaallikon rehtori
Liittynyt
21.7.2010
Viestit
349
Ajelin kerman sävyisellä amfibio-Anglialla pitkin poikin Torniojokea ihaillen kulkuneuvon jättämää laakeaa ja laaja-aaltoista jättövanaa. Annoin lämpimän tuulen huuhdella auton tuulilasia ja huvitin itseäni kehumalla jollani ohjaustuntumaa lavein sanakääntein ja runsain adjektiivien.
Anglian moottori kuitenkin tukkeutui vesikirpuista ja nuijapäistä. Konepellin alta nousi hento höyrykiehkura ja ajoneuvo muuttui tahtotilaani tottelemattomaksi peltilautaksi. Anglia ajautui virran viemänä korkeaan rantakaislikkoon vihreän rantasaunan läheisyyteen. Rantasaunan edessä olevalla laiturilla istui vastakkain, jalat lomittain, mies ja vaalea nainen hyväilemässä selvästi hyvin intiimisti ja kiihkeästi toisiaan. Miehellä oli musta, hieman särmikäs kypärä päässään ja musta viitta. Saunan terassilla puolestaan istui naishahmo heihin päin selin, jotenkin kyrpiintyneen ja katkeran oloisena. Terassinaisella oli kädessään kirja tai lehti, jonka nimi oli "maitokarjatilat Kainuussa vuosina 1970 - 1985", viereisellä pöydällä oli kutimet ja keskeneräinen päiväpeite tms.

Yhtäkkiä nainen laiturilla keskeytti suutelun ja huusi kantavalla äänellä: "kuka on kaunein, paljo kello ja mikä sää!"
Nainen terassilta vastasi jotenkin vaivaantuneena ja allapäin: "Timanfaya, 13:107 ja pilvipouta-siideripissis"
Mies mustissaan päästi raikuvat röhönaurut ja huusi "vittu mä elän!" ... ja noin kolmen sekunnin päästä vielä perään "ja jottei totuus unohtuisi... VIIDEN NÄYTÖN KOKOINEN, VIHREÄ HYMIÖ!!!"
Hyväily ja kiihkeä suutelu jatkui.

Heräsin ja kävin hämmentyneinä miettein kakalla. Uni ei enää saapunut aamuyöstä.
 

Örfil

Guest
Päikkäreillä kävi tänään niin, että muodostin telepaattisen yhteyden Forumiin. Silmät sulkiessa kaikki toikit päivittyi, vastailin ajatuksen voimalla ja tein uusia toikkeja.

Ainoa pulma oli että menetin toikkien perustamisen hallinnan ja paljastin kiusallisia asioita itsestäni ja haukuin suorasukaisesti muita.

Ei mitään siis kovin uutta mutta kontrolli meni niin että kun vaan ajatteli jotain, niin siitä tuli heti uusi toikki.
 
Ylös