Hankintoja!

Örfil

Guest
3 kpl lippuja Tuska festivaalin lauantaille. Paul Gilbert heittää setin la ja se on pakko nähdä!
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Yhdellä latauksella kestää softan mukaan n. 15 päivää, torstaina otin käyttöön ja nyt (maanantaina), lukee, että vielä 12 päivää olis latausta. Taisin tosin torstai-iltana heittää laturiin, joten yks päivä tuosta ainakin pitää laskea veke. Riippuu tottakai myös siitä paljonko tuota hiirtä käyttää, viime päivinä on jäänyt aika vähäiselle käytölle.
Edelleenkään en ole hiirtä laturissa käyttänyt ja kuulemma olis vielä virtaa neljälle päivälle.

Vähissä on kyllä ollu delleenkin kotikoneen käyttö, ei tässä oo viimeaikoina oikein kerinny himassa kuin duuniläppärin ääressä istuskella, sitä sitten runsaammankin puoleisesti iltoja, öitä ja viikonloppuja myöten :doubtful:
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Luettavaa ja musiikkia. Vasemmalta oikealle:

Industrial Culture Handbook - juttua eri industrial-yhtyeistä sekä muista industrialiin läheisesti liittyvistä taiteilijoista/toimijoista.

Throbbing Gristle: 20 Jazz Funk Greats, jonka alapuolella SPK: Zamia Lehmanni - Songs of Byzantine Flowers TG:n levy on kyllä jotain ihan muuta kuin jazzia tai funkia :D. SPK:n levy puolestaan on kuulemieni näytteiden perusteella rauhallista (dark)ambientia yhtyeen muun tuotannon ollessa melkoista industrial-metelöintiä.

Seuraavassa "sarakkeessa" oikealle mentäessä:
Raison d'être: Prospectus I, jonka alapuolella Sophia: Sophia. Raison d'êtren musiikki on erittäin synkkää dark ambientia ja samaan lokeroon (ei ehkä ihan yhtä synkkää, Raison d'être on aika huippu sillä linjalla) olettaisin Sophiankin menevän, en ole vielä ehtinyt kuuntelemaan.

Ja viimeisenä oikealla Karjalan Sissit: Tanssit on loppu nyt. Tältä yhtyeeltä olen laittanut youtube-linkin joko "levyraati" tai "viikon piisi" tms. -ketjuun. Laitetaan tähän vielä "Kuolema Tulloo" -kappaleen lyriikat: "Viinaa kuului huuto kamarista / Kuolema tulloo / Traktori käyntiin saatana! /Täydellä kaasulla viimesille kaljoille Esson baariin / Mie en kuole perkele harmaaseen kamariin kuivin suin". Ja kyseessähän on siis ruots(insuom)alainen yhtye.

Näytä liitetiedosto 8845
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
180 eunulla puutarhatarvikkeita, vaimon listan mukaan... :eek:
Viikossa:
- Keinu, 249€ + pehmusteet 69€
- Säilytyslaatikko / senkki 80€
- Aurinkovarjo 79€ + jalusta 49€

vielä pitäis laajentaa terassia - kunhan rakennusfirma saa pihan valmiiksi ja sitten ostaa ruokailuryhmä.

... rivitalossa asuminen on kallista :nope:
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Riisikeitin tuli hankittua, kun tuli kyllästyttyä siihen puuromaiseen riisimössöön. Hinta tosin oli aikapaljon edullisempi, kuin tuossa.
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Rotax Junior Max -kartingmoottori, tilattuna ja asennukseen tiistaina. :ahem: Viikonloppuna pääsee sitten radalle :thumbup:

125 kuutiota, sähköinen startti, kytkin jne. Maksoi vain 2, 225 €.
Maksaakin yli 3 500 €. Perkele. :thumbfh:
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Pari kauluspaitaa ja neule sekä läjä sukkia kun ressimannissa oli -50% kaikki.
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
oliko erotus alvi, rahti ja tulli?
Nyt kyllä tein virheen tossa, sori. Tuli vähän ekstraa muista kamoista joita täytyy olla jos aion kilpaa kyseisellä moottorila ajaa, eli kokonaisuudessaan moottori + pakollinen uusi puskuri sekä numero, ajotietokone, uusi kypärä sekä ajohanskat, ajotossut, lisenssit jne... Ja siinäkin jäi jo hitosti kamaa sanomatta. Olin unohtanut lisätä nuo edelliset alkuperäiseen viestiin. Törkeet hinnat.
 
Ylös