Painonpudotus & tsemppaustoikki & polli

Milloin Domppari on jälleen 75 kiloinen adonis?


  • Äänestäjiä yhteensä
    92

Örfil

Guest
Mun on nyt pakko kertoa että Albert on todellakin vajaa, kuten kirjoitti.
Lisäksi luulee olevansa kolme metriä pitkä.
Kyydissä ollessaan vaatii aina takaluukun auki, jotta mahtuu kyytiin.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Painoon ja urheiluun liittyvät saamani kommentit tätä puolentoista vuorokauden sisältä:
- "Ai puku meni vielä päälle" (puhuessa käyneeni piiiiitkästä aikaa BJJ treeneissä)
- "Oletko sä laihtunut paljon?" (naapurin 70-vuotias rouva, jonka ohi olin juossut aiemmin päivällä uimapuvussa HCT:tä varten treenatessani ja aiempana päivänä kävellyt gi'ssä)

Paino on alkupisteestä (tiheämpi paini / tähän muutto) pysynyt jakson aikana +/- 2 kg haarukassa.
 

Örfil

Guest
Jätin aikanaan mainitsematta, mutta maailmalla ei ole todistettavasti tavattu yhtään miestä, joka ei olisi alkanut keräämään painoa, kun muutti naisen kanssa yhteen. Kättä pystyyn, jos joku muuta väittää.
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
85,1 kg tänä aamuna, eli kilon verran tavoitteesta jäljessä. Olisin varmaankin päässyt tavoitteeseen jos olisin jatkanut valitsemallani ruokavaliolla, mutta 5 viikkoa sitten ostin rasvanpolttoon tähtäävän nettivalmennuksen, joka vähän hidasti tahtia. Sen myötä tuli ruokavalioon taas kreatiini, jonka käyttö nostaa hieman painoa. Rasvaa tuntuu kuitenkin palaneen tämän aikana vaikka paino ei ole pudonnut kuin kilon, sillä vyötärön ympärysmitasta on lähtenyt 3 senttiä. Toiset 5 viikkoa olisi vielä jäljellä ja toivottavasti sen jälkeen paino olisi luokkaa 81-82 kg.
Tämä projekti tuli päätökseen. Venytin alkuperäistä aikataulua viikolla ja kun ylihuomenna on lähtö Budapestiin, niin kalorien kyttääminen ei kuulosta mielekkäältä. 80,8 oli aamupaino lauantaina ja tässä viimeisen 11 viikon aikana rasvaa paloi melko selvästi, mutta salilla voimatasot eivät tippuneet oikeastaan ollenkaan. Enpä tiedä tuleeko moista yksitoistaviikkoista enää vedettyä uudestaan, koska salitreenit olivat kyllä todella paskamaisia. Täytynee jatkossa aloittaa laihduttelut aikaisemmin eikä ottaa massaa niin paljoa, että pudotettavaa on 10+ kiloa. Vyötärön ympäryksestä lähti aika tarkkaan sentti per pudotettu painokilo. 96 oli lähteissä ja nyt jotain 85-86.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
89,1kg edelleen.

Josko Tallinnan jälkeen olisi yli kriittisen pisteen.
 

Örfil

Guest
Kriittinen piste alitettu: 69,8 kg :eek:

Onkohan mutsilla vielä neuvolakortti tallella?

Viime viikon treenikilsat teki tehtävänsä ja vaikka olen mättänyt mustikkapiirakkapellillistä omin voimin sunnuntaista saakka, näin nyt kävi.
Trendi lienee tämä myös seuraavat 9-10 viikkoa, koska kulutus on keskimääräistä kovemmalla tasolla tuon ajan. Sitten kyllä aloitan heh-massanhankintakuurin.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Painoa on sen verran, että painisin raskaimmaissa sarjassa.
 

Örfil

Guest
Nythän on niin että tuo raja on rikottava vaikka huijaamalla. Tänään illalla muhkea kebattiannos iltapalaksi ja aamulla vaakaan.
 
Ylös