Painonpudotus & tsemppaustoikki & polli

Milloin Domppari on jälleen 75 kiloinen adonis?


  • Äänestäjiä yhteensä
    92

Örfil

Guest
Ja siitä, että yhdellä metodilla pudottaa ja taasen toisella koittaa ylläpitää painoa jollain tietyllä tasolla, johtuu tämä:

Näytä liitetiedosto 23509

Raskasta ja turhauttavaa touhua. Lisäksi se on epäterveellistä, koska aineenvaihdunta joutuu koville koko ajan, kun välillä ei tule mitään ja sitten kohta taas tulee. Se vaikuttaa myös psyykeen puolelle: ruuansulatus, suolisto ja vatsa ovat "toinen aivokoppa", josta kumpuaa hyvää oloa, jos on kummutakseen. burbilla kumpuaa valtavia röyhtäyksiä, mutta se onkin sitten toinen tarina.
 

Örfil

Guest
Onneksi olet hyvä uimari!

Eikä se ole helppoa naureskella. Ei todellakaan. Vaimo koko ajan huutaa makkarista että lopeta se kikatus ja tule nukkumaan :(
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Laihiksessa laihdutetut lihaskilot tulee läskinä takaisin. Siksi nopeat jättipotit ei toimi. Kun ei enää olekaan sitä energiaa kuluttavaa lihasta.
 

Örfil

Guest
Suolaa haavaan: sillä kaiken maailman ihmepillerit tekeekin kauppaansa, koska ihmiset eivät jaksa pitkäjänteisesti paneutua esim. painonhallintaan. Luulo, että on olemassa jokin oikotie onneen, on monelle huijarille tulonlähde.

"Painonhallinta" pitää olla elämäntapa ja jos on koko ajan nälkä tai kieltäymys päällä, jotain on pielessä. Itse asiassa, normipaino on sivutuotos sille, että on handlannut säännölliset elämäntavat elikäs nukkuu, liikkuu ja syö hyvin ja tasapainoisesti eli painonhallinta on tavallaan väärä sana. Ei rakettitiedettä lain.

Stressi ja huono nukkuminen on yksi keino hankkia "keskivartalolihasta" mitä helpoimmin. Lienee jo toistoa, että alkomaholi edesauttaa tuota huonoa nukkumista ja jatkuvaa stressitilan ylläpitoa oikein mojovasti. Extrakaloreista puhumattakaan ja jälkiseuraukset krapulamättöjen muodossa.

Aijaijaijai!
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Höpö höpö.
Pysyyhän Jonikin laihana vaikkei noudata mitään ruokasuosituksia ja korvaa aterioita alkoholilla.
 

Örfil

Guest
Kas, unohdin Joni-dieetin tyystin! Mutta en ole varma jaksaako sumi paneskella semmoisia määriä?
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
88,7kg.

Tästä pitäisi sitten pikkuhiljaa edistyä jatkossa.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Mulla roikkuu jättipotti tuossa jalkojen välissä.

Kuvei saa pyttää åprivalla.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
88,2kg.

Ei kovin vauhdikkaasti etene tämä proggis. Tosin viime viikonlopun hää-/lomareissu sotki kuvioita.
 
Ylös