Ralliuutisia.

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18417
Näinköhän tätä line-upia piilotellaan sitten syksyyn 2012 asti?
Kenties mutta itse vanhana Subaru fanina toivon ennen kaikkea että Petter Solberg lähtisi projektiin mukaan mutta aika sen näyttää ja toki toiseksi kuskiksi Hännisen. Itse tarkoitan tällä lähinnä kautta 2013.

Johan on huhu ponnahtanut ilmoile että siirtyisivätkö Latvala ja Hirvonen VW:lle, itse en tähän usko ainakaan ennen vuotta 2013 ja jos näin äkkiseltään pitäisi vastata että kumman tulemiseen enemmän uskoisin niin Latvalan, vaikka hän on autoja uransa aikana romutellutkin.
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Onhan tässä tulossa mielenkiintoisin tilanne vuosiin tallipaikkojen suhteen, onko tosiaan niin että kärkinelikosta ainoastaan Ogierilla on sopimus ensi kaudesta? Mikäli Loeb sattuu lopettamaan tämän kauden jälkeen tai lopettaa ennen VW:n tuloa, niin silloinhan on kolme huippupaikkaa jaossa, ja kai Petter olisi Citikallekin vaihtoehto? Jos hyppää Volkkarin kelkkaan niin ensi vuosi menee testatessa, vieläkö Petter sellaista välivuotta haluaa.

Edelleenkin ihmettelen syvästi mikäli Hänninen ei ole VW:n lopullisessa kokoonpanossa mukana, on jo valmiiksi talossa sisällä eikä ole vielä niin tähti-statuksella liikenteessä että tulisi tallille liian kalliiksi, ja vauhtipuolen nyt kaikki tietää. Mutta katsellaan, vielähän tässä on aikaa, kun ei ole vielä autoakaan mitä lähteä tyypittämään.
 

Lupatarkastaja

Well-known member
Liittynyt
18.3.2009
Viestit
1992
Johan on huhu ponnahtanut ilmoile että siirtyisivätkö Latvala ja Hirvonen VW:lle - - -
Ks. tekstinpätkä on taas Maikkarin linjaan hyvin istuvaa, hädin tuskin edes huhu. Ainakin itse sain jutusta sen kuvan, että otsikkoon oli nostettu tuo täky, jolla ei ollut mitään pohjaa.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18417
Venäläinen Leonid Novistkiy voitti OiLibya Tunisia aavikkorallin, mies haastoi jo ennen rallia Schlesserin jonka lopulta päihitti. Schlesser oli lopulta toinen ja Nani Roma kolmas.
 

Jippo

www.jippo.fi
Liittynyt
18.2.2004
Viestit
609
Kaksi vuotta ja neljä kuukautta ehdotonta, kun vie työnantajaltaan summan, joka suhteutettuna firman kokoon on samaa luokkaa kuin jos lähikaupan kassa "hukkaa" satasen. Ja kaikki (tai ainakin suurin osa) harrastuksen vuoksi.

Täältä suunnalta empatiaa tuomitulle :alppu:

Tuomio on lainmukainen ja oikea, pitempikin olisi ollut paikallaan.
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Hyviä uutisia uusimmassa Autosportissa, Volkkari tulee ajattamaan kolmea tehdasautoa het alusta lähtien, eli kolmosautoon laitetaan juniori kasvamaan korkoa:

 

tenutappi

Well-known member
Liittynyt
25.4.2002
Viestit
598
Sijainti
Jämijärven Snägäri

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3511
Sijainti
JKL
Tavailin tuossa Neste Rallin sääntöja ja huomasin että kilpailun tuomaristossa istuvat mm. herrat Timo Rautiainen ja Robert Reid. Hyvä uutinen että näiden uransa aktiivikilpailijana lopettaneiden ammattilaisten tieto taitoa käytetään tällä tavoin hyväksi...
 

porridge

Well-known member
Liittynyt
19.1.2011
Viestit
49
Viimeksi muokattu:
Ylös