Felipe Massa: "Olin surkea ilman luistonestoa"

NiPzyyZ

Well-known member
Liittynyt
3.12.2004
Viestit
663
Q: Perhaps you can clarify a mistery: how come Raikkonen has been able to win the title in his first year at Ferrari while this year you've basically always had the better of him ?
Massa: ''I've had a good season in 2007 also. I was often quicker than him in qualifying and in Monza I was still ahead of him in the standings. It could be that this year he hasn't improved as much as I did.''

Tuosta maikkari poimi otollisimmat kohdat otsikkoon...
 

formulastara

Well-known member
Liittynyt
30.3.1999
Viestit
5691
Sijainti
hki finland

M.Webber

Well-known member
Liittynyt
27.11.2007
Viestit
2586
Luin äsken kaksikin tuoretta Massan haastattelua. Öh...tuntuu miehellä olevan itseluottamus huipussaan!:dunno:
Guardian:
At 27 Massa is candid enough to concede that he was badly shaken after Sauber sacked him. "It made me doubt myself. Peter Sauber made this decision just when I started to be much better. It was my first season but I improved very much and became stronger than my team-mate [Nick] Heidfeld. I didn't deserve to be fired."
En ole seurannut Massan uraa tarkasti v. 2002, mutta että olisi ollut Nickiä parempi ja silti tuli potkut, heh heh.:rolleyes:

Rebuplicca:
Massa: ''Today I'm a benchmark for this team.''(Ferrari)

Q: When did you realise you had become that ?
Massa: ''I already had the feeling in 2007 but then things progressed all the time thanks to (good) results. Now I know I'm in the middle of the team. In comparison to when I started I now am a benchmark as far as the development of the car is concerned, but also on a day to day basis. It's something I like a lot.''
 

IceManFani

Tunari
Liittynyt
10.9.2006
Viestit
1547
Sijainti
Lohja, valitettavasti...
Heh, Massa uhoaa pikkasen, no onhan se hyvä, et kaverilla on hyvä itseluottamus. :D Tällä hetkellä Ferrarin tiiminvälinen kamppailu on tilanteessa 1-1, saas nähä kuinka tulevalla kaudella käy. :thumbup:
 

Jan1

Well-known member
Liittynyt
15.3.2008
Viestit
570
Sijainti
Nurmijärvi
Massa jatkaa uhoaan :)

"Olen Ferrarin sydän"


Massalla on asiaa.

Jos Ferrarin ykköskuski valittaisiin kuskien puheiden perusteella, ykkönen olisi Felipe Massa.

F1-kauden alkuun on vielä muutama viikko, mutta kilpa-ajo ruutulipulle on jo alkanut. Uudistusten ansiosta formula ykkösten MM-sarjasta odotetaan tiukkaa. Tiukka tuntuu olevan myös Ferrarin sisäinen taistelu.

Ainakin Massa kokee jo tarvetta toitottaa olevansa italialaistallin ykköskuski.

- Minä olen Ferrarin sydän, Massa julisti Corriere dello Sport -lehden haastattelussa tiistaina.

Haluja ykköskuskiksi

Brasilialainen on ajanut Ferrarilla vuodesta 2006. Hän aloitti suuren Michael Schumacherin kakkoskuskina ja kokee selvästi nyt ansainneensa paikan tallin ykköskuskina. Ongelma on, että rinnalla kaahaa suomalainen maailmanmestari, josta ei kakkosta saa. Ei sitten millään.

Itseluottamusta Massalla kuitenkin riittää. Yhdellä pisteellä MM-tittelin viime kauden lopuksi hävinnyt brassi uskoo olevansa mestaruusainesta.

- Roolini on muuttunut. Tunnen itseni johtohahmoksi. Tulen viettämään yhä enemmän aikaa tehtaalla, Massa kuvailee asemaansa Ferrarin sisäpiirissä.

Corriere dello Spotin haastattelu vaikuttaa Massan yritykseltä vakuuttaa kaikki hänen paremmuudestaan.

Antaisiko Kimi Räikkönen ikinä haastattelun, jossa hän selittää olevansa ykköskuski? Tuskinpa. Räikkönen tietää, että Ferrarilla ykköskuskin paikka ansaitaan radalla.

IL
 

Slimedge

Well-known member
Liittynyt
2.11.2006
Viestit
104
Sijainti
SuomiFinland
ihme selittelyä on toi massan jaarna... ens kausi näyttää, mutta en vaan jaksa uskoa että massasta olis kimille kovaa uhkaa jos vaan auto ja etenkin renkaat istuu kimille viime kautta paremmin.
 

zenit

Well-known member
Liittynyt
11.6.2008
Viestit
644
Sijainti
Lahti
Johan tota Massan uhoamista uuden kauden kynnyksellä saikin odotella mut tulihan se sieltä.Tuommoiset puheet on omiaan lataamaan valtavat paineet kuskille itselleen.Kisoissahan se nähdään,miten käy.Onneks Kimin ei ole tarvinnut turvautua vastaavaan,vaan on antanu suoritusten radalla puhua puolestaan.Viime kausi oli toki oma lukunsa,mut hyvää jälkeä Kimi on tehny noinniinkuin keskimäärin.
 

Janne A.

Well-known member
Liittynyt
13.2.2006
Viestit
541
Sijainti
Mäntsälä
Varmaan taas ylihypetty iltalehdessä tuo suomennos, tai sitten ei. Joka tapauksessa Massa ilmeisemmin aloitti henkisen-pelin. Eiköhän näitä vastaavanlaisia kommentteja rupea kuskeilta tässä ennen Austraaliaa tippumaan...
 

Stedos

Banned
Liittynyt
5.4.2008
Viestit
1189
Sijainti
kuussa
Iltalehden uutisoinneista kannattaa olla montaa mieltä. Ennen ku teke johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen.

Enkä nyt nää tossa iltalehdenkään artikkelissa mitään maata mullistavaa. Jos haluaa uskotella itselleen, että on paras niin mikäs siinä sittenhä se nähdään. Massan tapa on, kuitenkin puhua medialle ihan erimaasta, kuin Räikkösen tai ylipäätänsä kenenkään Suomalaisen. Kulttuurieroja ja Massa, jos ei tykkää niin ainakin hoitaa mediakäyttäytymisen selvästi Räikköstä laajemmin, en sano paremmin, koska yhtä oikeaa tapaa ei ole. Jokainen tablaa tyylillään.
 

Polar

Well-known member
Liittynyt
15.1.2007
Viestit
757
Massan tapa on, kuitenkin puhua medialle ihan erimaasta, kuin Räikkösen tai ylipäätänsä kenenkään Suomalaisen. Kulttuurieroja ja Massa, jos ei tykkää niin ainakin hoitaa mediakäyttäytymisen selvästi Räikköstä laajemmin, en sano paremmin, koska yhtä oikeaa tapaa ei ole. Jokainen tablaa tyylillään.
Kulttuurieroista nimenomaan on kysymys. Suomessa ei ole totuttu kehumaan itseään, kuin viinaspäissään, vaikka aihettakin joskus voisi olla. Uhoamista ei katsota meillä hyvällä, turpaan tulee heti, ainakin verbaalisesti. Jauhojärven Samin kohdalla on esimerkiksi käynyt juuri näin. Kimi ei ole itsestään meteliä koskaan pitänyt ja on siinä suhteessa tyypillinen suomalainen mies. Antaa Massan uhota vaan ja kehua itseään, onhan miehelllä siihen viimekauden perusteella varaakin.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Felipen törkyturpa jauhaa sontaa nykyään 24 tuntia seitsemänä päivänä viikossa. Itsensä Il Leonen asemaan nostanut Massa haluaisi vähentää katsojien rahoille saamaa vastinetta entisestäänkin leikkaamalla sellaiset 10-15 kierrosta lopusta pois.

Massa lyhentäisi F1-kisoja
04.03.2009 17:39
Felipe Massa, kuva: EPA/TAURAI MADUNA

Ferrarin F1-kuljettaja Felipe Massa esittää italialaisen La Repubblica -lehden haastattelussa F1-kisojen lyhentämistä.

- Kuinka monta kertaa on käynyt niin, ettei viimeisen 15 kierroksen aikana tapahdu enää mitään? Massa kysyi.

- Lyhentämällä kilpailuja saavuttaisimme kaksi tavoitetta: tekisimme kisoista jännittävimpiä ja säästäisimme rahaa. Kriisi koskee myös kuljettajia ja meidänkin on etsittävä ratkaisuja siitä selviämiseen, Massa perusteli.

Kilpailujen lyhentäminen on yksi muutosehdotuksista, joiden kannattavuutta Kansainvälinen autoliitto FIA selvittää markkinointitutkimuksen avulla. Muutos astuisi voimaan aikaisintaan 2010.
Joo, eihän 15 viimeisen kierroksen aikana tosiaan tapahdu enää yhtään mitään... Eiköhän tämän(kin) möläytyksen tarkoituksena ole vain hieroa vähän balsamia Interlagosin haavoille, kun se Lewis vikalla kiekalla nousi viidenneksi ja vei tittelin. Ja samaten Unkarin keskeytys painaa mieltä. Mika ja Kimi nielivät aikoinaan miehekkäästi omat viimeisen kierroksen keskeytyksensä mutta brassitähti haluaa tilata ruutulipun varikkosuoralle heti kun itse nousee kärkeen.

Vanhoina hyvinä aikoina tällaista kitisijä-ämmää olisivat Ayrton Senna ja Nigel Mansell yksissä tuumin vetäneet armotta lättyyn. Toisaalta mikäpä siinä, kasatkoon itselleen paineita ja kauden lopussa katsotaan kumman harteilla se Il Leonen viitta oikein on.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24238
Sijainti
lappeen Ranta
Felipen törkyturpa jauhaa sontaa nykyään 24 tuntia seitsemänä päivänä viikossa. Itsensä Il Leonen asemaan nostanut Massa haluaisi vähentää katsojien rahoille saamaa vastinetta entisestäänkin leikkaamalla sellaiset 10-15 kierrosta lopusta pois.
Ja silti siellä olisi edelleen ne 10-15 viimeistä kierrosta kuitenkin joka kisassa ja Massa ihmettelisi, että: "Mites tää nyt näin meni?"
 
Ylös