Auttaako se juusto siihen mitenkään? Ehkä tuo pulma paranee vanhemmiten :ahem:mutta mikähän juusto kestäisi grillailua, ilman että valuu hiilille?
Kai sitä halloumilla tulee tehtyä. Joskus jossain saanut tollasia pekonirullia, missä on lähes läpikuultavaa, mutta silti maukasta juustoa täytteenä, kun ei vaan tiedä mitä.Ja sitten Jusbanin ongelmista sivuun niin halloumiahan kestää kärtsätä vaikka kosanilla, ei sula ja maistuu aina hyvältä. Sitä saa nykyään Lidl:istäkin.
Ei siitä ole rullattavaksi kylläkään.
Kyselin näiltä restonomeilta tässä ja ihan olivat hoo jusbaneina. Samaa halloumia nekin ehdotti. Kuuklaa juustot läpi.Kai sitä halloumilla tulee tehtyä. Joskus jossain saanut tollasia pekonirullia, missä on lähes läpikuultavaa, mutta silti maukasta juustoa täytteenä, kun ei vaan tiedä mitä.
Juu ja eihän sitä juustoa rullata, vaan se pekoni siihen juustonpalan ympärille.
Toiseksi alimmalla rivillä, jos sigua ei lasketa.Ihan paskat bileet Jusbanilla: missä on kaljat?
Mites toi Brita: onko se ihan vapaaehtoisesti tossa roolissa?Toiseksi alimmalla rivillä, jos sigua ei lasketa.
Ja lopputulos:Tuli eilen yöllä hankittua pari kuhaa, joista juuri filettä tein. Illemmalla voissa paistaen ruokapöytään.
Vielä on melko kallista kilohinta:
Kuhia 2 kpl à 600g = 1,2 kg
Kalastus lupa 51 €
Kilohinta kuhalle = 42,5 €
Josko se tässä kesän mittaan alenee tuo hinta.
Niin ja välineiden hinnoista tulis reilusti lisää, mutta sitä on aikaa kuolettaa vielä eläkkeelläkin.
Lisää sipulia ja lehmänkelloja!
Enpäs menekään. Oli puhe neljän-viidenmaissa alkaa tekeen vaan eipä ole kuulunut (menivät muualle iltapäivällä). Ole syöny tänään mitään. Pitäkööt tunkkinsa, aloin tekeen ite safkaa jo.Muutaman tunnin päästä vääntämään pizzaa siskolle.