Kokkausotsikko

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kuumassa ja mahdollisimman nopeasti. En osaa sanoa juustovinkkiä.
 

Örfil

Guest
Ja sitten Jusbanin ongelmista sivuun niin halloumiahan kestää kärtsätä vaikka kosanilla, ei sula ja maistuu aina hyvältä. Sitä saa nykyään Lidl:istäkin.

Ei siitä ole rullattavaksi kylläkään.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Ja sitten Jusbanin ongelmista sivuun niin halloumiahan kestää kärtsätä vaikka kosanilla, ei sula ja maistuu aina hyvältä. Sitä saa nykyään Lidl:istäkin.

Ei siitä ole rullattavaksi kylläkään.
Kai sitä halloumilla tulee tehtyä. Joskus jossain saanut tollasia pekonirullia, missä on lähes läpikuultavaa, mutta silti maukasta juustoa täytteenä, kun ei vaan tiedä mitä.

Juu ja eihän sitä juustoa rullata, vaan se pekoni siihen juustonpalan ympärille.
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Ai persana, tollasta tarviikin koittaa jonkun sadekuuron välissä väsätä. Sitten tarvis liiteriin painella ostamaan bratwurstia, se sopii hyvin vartaisiin.
 

Örfil

Guest
Kai sitä halloumilla tulee tehtyä. Joskus jossain saanut tollasia pekonirullia, missä on lähes läpikuultavaa, mutta silti maukasta juustoa täytteenä, kun ei vaan tiedä mitä.

Juu ja eihän sitä juustoa rullata, vaan se pekoni siihen juustonpalan ympärille.
Kyselin näiltä restonomeilta tässä ja ihan olivat hoo jusbaneina. Samaa halloumia nekin ehdotti. Kuuklaa juustot läpi.

Maistuis kyllä mullekin: T: Ihan juusto
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Jaa, Bratwurst-vartaat voisi ehkä kopioida omaan ohjelmistoon.

Juhannuksena on ollut tapana mättää pöytä täyteen ja niin toimitaan tänäkin vuonna.

Perjantaille olisi Kreikkalais tyyppistä kattausta muutaman edellisvuoden tapaan:
- Lihapullat tomaattikastikkeessa, kera vihannesriisin
- Paistettua Saganaki-juustoa
- Pinaattipiiras
- Tsatsiki
- Pekonijuustorullat
- Kreikkalainen salaatti
- Hyvä, tuore leipä
- Jälkkäri on vielä auki

Lauantaina on sitten grilli kuumana, mitä luultavimmin katoksen alla taas sadetta paossa.
- Kermaperunat
- Uudet perunat
Mixed Grill tyyppisesti:
- Lampaan kare
- Possupihvejä
- Possun ribs
- Vartaita, kana-paprika-sipuli
Lisukkeiksi:
- Mansikkasalaatti
- Coleslaw
- Jälkkärinä Brita-kakku

Asiaankuuluvien juomien kera tietenkin.

Ja vatsa on liian täynnä.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Taidankin viettää Ukon Juhlan Jjusbanin yllärivieraana.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Hankintoja-toikista kopioitua:

Tuli eilen yöllä hankittua pari kuhaa, joista juuri filettä tein. Illemmalla voissa paistaen ruokapöytään.

Vielä on melko kallista kilohinta:

Kuhia 2 kpl à 600g = 1,2 kg
Kalastus lupa 51 €

Kilohinta kuhalle = 42,5 €

Josko se tässä kesän mittaan alenee tuo hinta.

Niin ja välineiden hinnoista tulis reilusti lisää, mutta sitä on aikaa kuolettaa vielä eläkkeelläkin.
Ja lopputulos:

Näytä liitetiedosto 15530
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Hernekeitto porisemassa. Mihin aikaan olette tottuneet laittamaan lihat joukkoon ja mitä lihaa? Laitetaanko sipulit joukkoon pannun kautta? Sopiiko porkkana hernesoppaan.

Mulla on naudan paistijauhelihaa, kylkisiivuja jotka menee sipulin kanssa pannun kautta joukkoon. Lisäksi ylikypsää kylkeä joukkoon kypsänä. Porkkanaa en laita. Parhaillaan tämä on vasta huomenna.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Pekoniin käärittyjä broilerfileitä. Täytteenä pestoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Lisukkeena röstiperunat tahi sekä kasviskuskusta.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Muutaman tunnin päästä vääntämään pizzaa siskolle.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Muutaman tunnin päästä vääntämään pizzaa siskolle.
Enpäs menekään. Oli puhe neljän-viidenmaissa alkaa tekeen vaan eipä ole kuulunut (menivät muualle iltapäivällä). Ole syöny tänään mitään. Pitäkööt tunkkinsa, aloin tekeen ite safkaa jo.
 
Ylös