Tartar-pihvi täyttänee toiveesi.Otetaan vastaa ruokavinkkejä siltä pohjalta, että pääraaka-aine on naudan paistijauheliha. Ei mitään kovin eksoottisia aineksia vaativaa tai tai vaikeaa tehtävää.
http://www.kodinkuvalehti.fi/ruoka/resepti/1414/shepherd_s_pieKertakaikkisen loistavia vinkkejä. Oisko lisää?
Ei paskempi idea, sieniä pitää katella mitä löytyy tai ostaa valmista soosia. Äänestinki!
Keittovaihe on valmistunut. Lihan kypsennyksen puolivälissä lisäsin kattilaan lohkottua sipulia, porkkananpätkiä, palsternakkaa, selleriä, lanttua, tillinvarsia, sitruunasiivuja ja purjoa. Jäähdyttelen tovin.700 g lehmän kulmapaistia kypsyy kattilassa vedessä. Kerana merisuolaa, laakerinlehtejä, mauste-, sekä valkopippureja kokonaisena.
Keitteet eroteltu toisistaan ja liemi siivilöity. Kohta liemen kokoonkeittoa ja lihan, sekä kasvisten käsittelyä lopullista ruokaa varten.Keittovaihe on valmistunut. Lihan kypsennyksen puolivälissä lisäsin kattilaan lohkottua sipulia, porkkananpätkiä, palsternakkaa, selleriä, lanttua, tillinvarsia, sitruunasiivuja ja purjoa. Jäähdyttelen tovin.
Aino-mustikkapiirakka case!Keittiöhommista tulikin mieleen, että ostin tuossa taannoin pussillisen pizzakuutioita. Avattuani pussin totesin siinä olevan kuutioitua keittokinkkua tai muuta vastaavaa lihajalostetta. Ei kuution kuutiota pizzaa. Valitus lähtee Puotulle...
Teerouhe?Makaronilaatikko uunia vaille valmis. Ruispastaa, nauta-sikaa, porkkanaa, sipulia, pekonia, munamaitoa, parsakaalta ja goudan jämät.
Siivosin vielä keittiön ja koko huushollin. Uuni päälle heti kun palaan lenkiltä. :ahem: