Kokkausotsikko

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Pitäis päättää käyttäiskö viikon syö-mitä-haluat päivän tänään, huomenna vai panttaisko sunnuntaihin asti.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ei sulla Alppu olis yhtään käpyä antaa järsittäväksi? Jjusban, meinaatko itse syödä kaiken tuon kaarnan? Capu, jätä jämät tosta jäkälästä, jookos!??
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Melkein unohdin raportoida sinisen kravatin nykytilanteen, kera paistetetun sipulin. Tunti vähän toista sitten, kuvanottohetkellä se odotteli kylkeensä tölkillistä Karhun A:ta, suolaa ja mustapippuria. Sai mainitut kylkeensä ja nyt on ollut miedossa lämmössä sen toista tuntia. Mitähän tuostakin soosista tulee.

Jos parin tunnin päästä alkaisi perunankuorintaan...
Näytä liitetiedosto 19661
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Tänään on jääkiekkoteemainen roskaruokakainen ruokailuilta. Tehnen tosiaan tuossa illemmalla muutaman Vedyn. En ole koskaan moista äkkiruokaa syönyt, enkä edes nähnyt, mutta nyt on aika. Kiitos Kaj Kunnaalle ja SaiPalle. Muun muassa.

Olisiko ollut Parkanossa, kun nuorna poikana näin grillikioskin hinnastossa Vedyn, Atomin ja Pärämätsin? En uskaltanut silloin moisia ostaa, eikä ollut rahojakaan. Kassasta en uskaltanut kavaltaa. Hämmentynyt moisista eineistä olin. Silloin. Vieläkin.

Mutta nyt on Vedyn aika. Luulin siihen kuuluvan grillikioskinomaisen perinteisen paistetun munan, mutta onneksi käytin googlea, joka kertoi munan laaduksi keitetyn.

Vetyyn sopivista lisäkkeistä odotan saavani vinkkejä itäsuomalaisilta forumisteilta. Kiitos.

Nam?
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Söin erinomaisen päivällisen. Keitetyt perunat, loistavia pihvejä (oliko ne nyt viljaporsaan). Sitten tein maistuvan salaatin. Virkistävän maukkaita kaalin tyylistä ns. "jäävuorisalaatin" tyylistä salaattia. Sinne joukkoon punaista paprikaa ja kurkkua. Lopuksi huuhtelin sellaisessa pyöritettävässä salaattikulhossa puhtaaksi tämän rakkaan ja fantastisen salaattipläjäyksen.

Kyllä hyvä päivällinen on korvaamaton levon ja ravinnon, tuo tasapainon lähde. Tomi Björckmäistä ilmavaa kokkausta. Soveltavaa ja luovia tekoja. Ei siitä päivä voi enää hirveästi paremmaksi muuttua.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Vedyn kylkeen voi heittää pari happea, menee alas kuin vettä vaan.

Tätähän tässä just haettiin.
 
Ylös