2007 Autojen julkaisut

  • Viestiketjun aloittaja Rip3
  • Aloituspäivämäärä

Lonso_567

guru experience
Liittynyt
8.10.2006
Viestit
470
Sijainti
¿¿¿Salud???
Warwick sanoi:
http://img172.imageshack.us/img172/2084/fuzijagz2.jpg
Onko tämä ylempi uusi McLaren? Matalat on ponttoonit! Näyttää hitaalta. Ja rumalta. Harmi Alonson kannalta.

Ferrari pääsee oikeuksiinsa kokopunaisena. Hieno!
Jr- sanoi:
Vaan on taas Ferrari väärän värinen, kuinka kaunis se olisikaan jos sävy olisi oikea kuten aikanaan:
Älä itke. Ei tämä uusikaan paha ole, itseasiassa parempi ja legendaarisempi punainen. Ja vieläpä kokopunainen.
 
Viimeksi muokattu:

azai

Pornokeisari
Liittynyt
15.10.2004
Viestit
1448
Sijainti
Affalterbach
Mickey sanoi:
Jos ei ole resursseja, ei ole myöskään mahdollisuuksia menestyä, vai kuinka? Minardilla loppu rahat ja kuinka kävikään..
Sulla on varmaan jotain periaatteellista Toyotaa vastaan, mut ei se mua kiinnosta.
Lähinnä tarkoitin sitä että Toyotalla ei ole opittu järkevää resurssien sijoittamista, verrattuna Renaulttiin. Kauden päätteeksi lasketaan aina kuinka paljon tallille maksoi yksi MM-piste ja taisipa Toyotalla tehdastalleista olla kallein MM-piste hinta.

Mickey sanoi:
Kuka tässä on puhunut että markkina-asema takaa menestyksen? Voisitko osoittaa sen kohdan minulle? Renault on kuitenkin suuri tekijä ja tiedä miten PSA yhtymän tähänkin voisi vetää mukaan, ehkä ei mitenkään?
"Onkos Toyota nyt maailman toiseksi suurin autojen valmistaja(?) ja sitten joku matti meikäläinen kaduntallaaja tulee ja haukkuu koko firman parin kuvan perusteella..."

Itsehän nostit esille tuon Toyotan aseman autonvalmistajana ja perustelit markkina-asemalla sen miksei Toyotaa saisi kritisoida.

Mickey sanoi:
Ferrari taas on käytännössä Fiatin omistama(?) ja saa sieltä tukea, vai kuinka?
Totta kai, mutta FIAT:n taloudellinen tilanne ei ole yhtä hyvä kuin Toyotalla, joten FIAT joutuu harkitsemaan tarkasti resurssien sijoittamista.

Mickey sanoi:
Toyota aloitti tallitoiminnan käytännössä tyhjästä? Kun taas Renault jatkoi valmiilta pohjalta? Voin olla kyllä väärässäkin, korjatkaa. Tallin sisäiseen hierarkiaan en ota kantaa kun en sitä tunne.
Totta, Toyota aloitti lähes tyhjästä, mutta ei Renaultillakaan mikään unelma lähtökohta ollut.
Kuten itse totesit että Toyota tarvitsee pitkäaikaista kehitystyötä ja kokemusta. Minusta kun Toyota ei tuolla huonolla johtamisella ei voiteta yhtikäs mitään. Menestys F1:ssä näyttää perustuvan viime vuosien perusteella pitkäaikaisiin hyvään tiimityöhön ja -henkeen. Toyotalla väki vaihtuu vuoden sisällä tiheään tahtiin ja sisällä vaivaa tulehtuneet henkilösuhteet johdon ja tiimin välillä, johdon halutessa mahdottomuuksiin jo kireässä tallien välisissä taisteluissa.
 

pulteri

Well-known member
Liittynyt
22.5.2006
Viestit
53
No jopas on ferkku onnistunut tekemään vaihteeksi ruman auton:dunno:
Kaikenlaisia härpättimiä on siellä täällä, no täytyy toivoa että auto on kuitenkin edes Kimin alla nopee, mut ruma se on:frank:
 

CaPtEeNi

Pedro Picapiedra
Liittynyt
11.1.1999
Viestit
2266
Sijainti
Absurdia
Parhaimman näköinen Ferrari koko 2000-luvulla. Mutta tosiaan väri on väärä. Nyt olisi ollut hyvä tilaisuus vaihtaa takaisin alkuperäiseen kun Schumin kausi on ohi. Ehkäpä sitten kun tupakkajätti vetää tukensa pois...ei siihen varmaankaan kovin kauan mene.
Mitä tulee Renault/Toyota vertailuun niin on mahdotonta vertaila talleja joista toinen on toiminut jo 1980-luvun alusta (+voittoja&mestaruuksia) ja toinen koonnut toimintansa ralli-organisaationsa päälle vasta 2000-luvun alussa. Joka tapauksessa molemmilla summat ovat niin mahtavat että voivat toteuttaa mitä ikinä haluavat. Kyllä Benettoninkin alamäki johtui pitkälti siitä ettei sillä ollut tehtaan tukea ja siten varaa pitää Byrneä, Brawnia ja Schumia 90-luvun puolivälin jälkeen
 

Mickey

Well-known member
Liittynyt
22.3.2000
Viestit
8105
Eikö tuosta autosta ole kuvia takaa päin? Vai on siellä liikaa liikesalaisuuksia?
 

Warwick

Well-known member
Liittynyt
27.9.2005
Viestit
294
Kai ne pelkäs että sieltä olisi norunu joku öljyvana. :p
 

Suomen Huippu

Sterna paradisaea
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
2168
Turun Sanomien oma "formulastara" Paolo Filisetti:

- Eturipustus on poikkeava. Entistä puhtaammat ilmavirtaukset auton alle on varmistettu, kun ns. kaksoiskölin sijasta köliä ei ole lainkaan. Tämä on ensimmäinen Ferrari, joka toimii tällä tavalla. Etuosa on vielä siistimpi ja hiotumpi, mitä osasimme odottaa.

...Törmäystestien vaatimukset muuttavat kaikkien autojen perää, kun tasauspyörästö on eri muotoinen.

- Tasauspyörästön muotoilu vaikuttaa merkittävästi pohjan aerodynamiikkaan. Siksi autojen keulat ovat niin korkeita ja kuljettajien ajoasento muuttuu, kun ilmavirtaukset alle täytyy järjestää tehokkaammin, Filisetti tilittää.

http://www.turunsanomat.fi/f1/?ts=1,3:2001:0:0,4:34:540:1:2007-01-14;4:35:0:0:0;4:36:0:0:0,104:34:431839,1:0:0:0:0:0:
 

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
CaPtEeNi sanoi:
Parhaimman näköinen Ferrari koko 2000-luvulla. Mutta tosiaan väri on väärä. Nyt olisi ollut hyvä tilaisuus vaihtaa takaisin alkuperäiseen kun Schumin kausi on ohi. Ehkäpä sitten kun tupakkajätti vetää tukensa pois...ei siihen varmaankaan kovin kauan mene.
2011 asti on sopimus. Siihen asti katsellaan noita rumia viivakoodeja. :yuck:
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Värityksen suhteen odotin pahempaa, joskin punaisen vaihto jälleen kirkkaampaan sävyyn nyppii. Tuo lähentelee jo sitä paloautoissa käytettävää day-glo-väriä, yäk. Kyllä tuota nyt kuitenkin sietää, on mielestäni selkeästi parempi kuin vuodesta 1997 eteenpäin nähdyt hirvitykset.
 
Viimeksi muokattu:

hhanhi

Hei vaan kaikki :)
Liittynyt
8.1.2005
Viestit
234
Sijainti
Oolu
JuuZa sanoi:

Diudiudiduidu:alppu:
Ooh kaunista. Olenkin jo unohtanut miten hyvin mustat siivet sopivat autoon. Tuo oikea punainen on turhan kirkas. Auton muodot eivät oikein pääse oikeuksiinsa.
 

MaranelloRed

'Buongiorno a tutti'
Liittynyt
22.2.2000
Viestit
3059
Sijainti
Maranello
Jaaha. Eihän tähän voi muuta sanoa kuin että hieno on ja kaikkia vimpaimia ei edes vielä ole näytillä. Räikköselle sellaiset 11-12 voittoa tuolla luomuksella niin vot.

McLarenin tina kippoa odotellessa.:alppu:
 

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
sakuraba sanoi:
Paskapuhetta, Ferrarilla ei ole McLarenin tapaisesti tarvetta keksiä joka vuosi pyörää uudelleen. Kehitetään jo toimivaa konseptia pikkuhiljaa eikä vedetä koko palettia aina uusiksi. Toimivaa ja kestävää kehitystä. Tämä ei tietenkään tarkoita, että kehitys olisi minimaalista tai hidasta vaan jatkuvaa ja kokemukseen perustuvaa.

Tätä peräsin jo ajat sitten Mäkiltä, saatanan wokingin idioottien piti joka vuosi uuteen autoon tehdä jokainen osa uudestaan ja paremmaksi, sitten on 20000 testeissä tai kilpailuissa kokeilematonta osaa joista pitäisi saada toimiva ja nopea auto.
Juuri tätä ajoin itsekin takaa kun toisessa ketjussa tuli väittelyä siitä, onko McLaren huipputalli tai huippuauto. Mielestäni ei ole ollut enää vuosiin, juuri noista syistä muun muassa.
 

Ghost_Glove

Jääkausi
Liittynyt
19.1.2005
Viestit
4457
Sijainti
Ylöjärvi
Hermanni sanoi:
Oli tai ei, siltikään käsittääkseni eivät saisi olla downforcea tuottavaksi muotoiltuna, niin kuin ei tukivarretkaan.
Ottamatta kantaa siihen tuottaako osat downforcea vai ei, niin kyllä mun muistaakseni esim. ripustuksetkin saavat olla muotoiltu aerodynaamisiks. Eli virtaviivaisiksi. Downforcea ripustukset eivät saa tuottaa, mutta ei niiden neliöputkeakaan tarvi olla. :cool:
 

Misa1

Flying finns
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
8256
Sijainti
Helsinki
Ei kyllä nyt säväytä Ferrari juuri sen enempää kuin aikaisempinakaan vuosina.

Perältään kyllä tyylikäs, jos otetaan puolet noista härpättimistä pois! Keulan jousitus/köli ratkaisu on siisti mutta itse keula on ruma ankan nokka :(

Epäilemättä toimivan nopea ja hyvä auto on vielä pilattu karsealla Marlboron punaisella värityksellä! :yuck:

McLarenin tyylikästä tinakippoa odotellessa :)

Toyotasta ei viiti edes sanoa mitään, kerrassaan surkuhupaisan oloinen peli :D
 
Ylös