Albert Oil
Hippi ja juntti
*kuittaa lavan*
Vilbert on hässinyt Weberiä!Saako täällä retsotella nainneillaan?
Saanen korjata, että Anders Celsius määritteli alun perin veden jäätymispisteen sataan ja kiehumispisteen nollaan asteeseen. Todiste.Terssillä (suojainen) lämpöä 14,4 astetta Anders Celsiuksen määrittämällä asteikolla, jossa normiolosuhteissa vesi jäätyy 0 asteessa ja kiehuu 100 asteessa.
No totta tokihan saat!Saanen korjata, että Anders Celsius määritteli alun perin veden jäätymispisteen sataan ja kiehumispisteen nollaan asteeseen. Todiste.
Mitähän nappeja sekin veteli?Saanen korjata, että Anders Celsius määritteli alun perin veden jäätymispisteen sataan ja kiehumispisteen nollaan asteeseen. Todiste.
Ei tule mieleen kuin jonkin sortin lähtölaskenta. Nollassa paukahtaa pannu. Tai sitten mylly rupee pyörimään.Mitähän nappeja sekin veteli?
Vastapäinen naapuri grillaa ympäri vuoden, mutta talvella vain sunnuntaisin. Sieltä yleensä tuoksut leijailee kun lähtee koiran kanssa iltalenkille :eek!:Mä avasin jo tammikuussa, kun grillailin t-paitasillani, eikä ollu edes kylmä.
Tänään tuli laitettua grilli tulille ekaa kertaa tänä vuonna. Ei ollut ihan noin naama messingillä kuin ketjun aloittajalla viesteissään vaan enemmänkin ns. peruslukemilla.
Tossa kun ollut marinaadeista puhetta, niin ihan oikeasti hyva marinadi oli ainakin viime kesana Lidlissa myynnissa ollut joku american barbeque... :thumbup:
Ostin sita varastoon kun huomasin kuinka hyvaa se on. Jos taas loytyy, niin ostan lisaa...
McEnnedy merkkista nakojaan, kavin kaapista katsomassa... :thumbup:
Itsellakin on porsaankylki tuossa marinadissa illasta lahtien.
Luin jostain talousalan julkaisusta Lidlin strategisista liikkeistä. Yksi esiin tuotu asia oli se, että alkavana kesänä grillaukseen panostetaan enemmän kuin ikinä ennen. Liideli haluaa olla suomalaisen grillaajan paras kaveri.Ei se Lidlin perusgrillikastikekkaan kehnoa ole, päinvastoin, vastaavaa kuin McCormickin. Parhaan marinadi ja grillauskastikkeenhan saa kun itse jaksaa sotkea.