Örfil
Guest
Sanokaas mistä löydän n. 41 cm pitkän parilan?
Ei löydy Motoköyhästä eikä vastaavista
t. nimim. "vai sahaanko pätkän pois"
Ei löydy Motoköyhästä eikä vastaavista
t. nimim. "vai sahaanko pätkän pois"
Eikö sillä sun grillin valmistajalla ole jälkimarkkinointi kunnossa, eli varaosia myyrävänä?Sanokaas mistä löydän n. 41 cm pitkän parilan?
Ei löydy Motoköyhästä eikä vastaavista
t. nimim. "vai sahaanko pätkän pois"
Alppu tekee sinulle parilan vitosella.Sanokaas mistä löydän n. 41 cm pitkän parilan?
Ei löydy Motoköyhästä eikä vastaavista
t. nimim. "vai sahaanko pätkän pois"
Mulla olis 7 euron seteli!Ei mulla oo vitosta just nyt.
Ostin grillin MiniManista, mutta samaa merkkiä myydään myös Citarissa jne.Eikö sillä sun grillin valmistajalla ole jälkimarkkinointi kunnossa, eli varaosia myyrävänä?
Josko sitten etsisi jostain toisen umpiparilan, mutta joka on kapeampi kuin orkkis, näin "jäähdytys" toimisi kuitenkin mutta voisi heittää vaikka makkarat siihen kaposelle parilalle ja piffit + muut rillaisi siinä leveämmällä.On erikseen olemassa ns. plancha grillit, jossa koko grillausala on umpiparilaa. Tällöin grillin rakenne on sellainen, että liika lämpö saadaan johdettua pois grillin rakenteista. Fireplus R3 ei ole tällainen grilli.
No ny, ny!Ai ny?
Mitä ilmeisimmin en tule kertaakaan grillaamaan mitään suuhunpantavaa asuntoni kulmilla grillauskaudella 2014.Ostin eilen pari grilliä, koska oli vain tarve ostaa grilli, koska mainoksessa luki osta grilli, joten ostin grillin.
Mun pitäs löytää 30x25 ritilä + parila. Alustavien etsiskelyjen perusteella ei ihan helppo nakki.Sanokaas mistä löydän n. 41 cm pitkän parilan?
Ei löydy Motoköyhästä eikä vastaavista
t. nimim. "vai sahaanko pätkän pois"
Jos laitat foliota tai foliovuoan siihen ritilän päälle, jonka päällä rillaat arkoja tuotteita, niin eivät kärvenny ja/tai kuivu? Vihannekset oletusarvoisesti folionyyttiin kera siirapin tms., niin tulee hyvää. Ja sisäpaisti, jos rillaa umpiplootun päällä, niin onko se grillausta vai oikeastaan paistamista isohkolla paistinpannulla? Toki tehdään ulkotiloissa ja mahdollistaa/edellyttää asennuspunaviinin tai oluen nautinnan, mihin ei ehkä keittiössä hellan ääressä ole edellytyksiä.No niin, tuli mailia:
grillissä ei saa käyttää kahta umpiparilaa. Muutoin on vaarana grillin vaurioituminen, koska lämmöt nousevat sisäosassa liian korkeiksi.
Josko sitten etsisi jostain toisen umpiparilan, mutta joka on kapeampi kuin orkkis, näin "jäähdytys" toimisi kuitenkin mutta voisi heittää vaikka makkarat siihen kaposelle parilalle ja piffit + muut rillaisi siinä leveämmällä.
Grilliin sitä piti laittaa.Tuo folio onkin hyvä idis! Laitetaanpas korvan taakse...