Juha Kankkusen ura

  • Viestiketjun aloittaja carl
  • Aloituspäivämäärä

carl

Well-known member
Liittynyt
28.1.2009
Viestit
1066
Täytyy kyllä antaa pisteet Tomi Tuomiselle tuosta Kankkus-podcastista ja myös muista. Tuomisella on kyllä hyvä taito tehdä kankean haastattelun sijasta rento jutustelutuokio. Varmaan se Kankkusen kiroilukin johtui osittain siitä syystä, että siinä varmaan unohtui ihan täysin, että ollaan julkista haastattelua tekemässä YLE Areenaan. Tunnelma oli muuttunut jakson kuluessa sellaiseksi kuin vanhat kaverit keskenään muistelee jossain saunan lauteilla menneitä ja kertoo tarinoita. Tietysti Tuominen tuntee hyvin useimmat kuskit ja kartturit ja kuuluu samaan sisäpiiriin heidän kanssaan, joka vaikuttaa tuohon haastattelun tunnelmaan, mutta joka tapauksessa hienoa työtä Tomilta. Plussaa siitäkin, että osaa jättää hienotunteisesti sellaiset aiheet sivuun, joita kuskit ei selvästikään halua käsitellä. Niitäkin toimittajia on, jotka tivaavat ärsyttävästi yksityisasioita ja jankuttavat niin kauan, että saa jotain haastateltavasta irti.
 

Tume88

Well-known member
Liittynyt
18.1.2019
Viestit
78
Onpa kyllä jotenkin jäätävä tunnelma.
Kyllähän tuosta videosta ja sekä Kankkusen että Piirosen podcasteista on välittynyt sellainen käsitys ettei Lancialla -87 ollut sisäisesti hommat ihan jiirissä vaikka auto olikin ylivoimainen, varmaan Suomen mediaan on sitten levinnyt huhuja Kankkusen sabotoinnista ja Lancian päälliköt on pistäneet pojat haastatteluun katkomaan huhuilta siivet.
 

DC

Team Finlandia
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
2700
Sijainti
Harrisburg, toisella planeetalla
Olen katsonut tuon Video Stylen RAC '87-koosteen aikanaan todella monta kertaa, mutta en muista mistä kohdin kilpailua tuo haastattelutilanne on (täytyy katsoa, josko kyseinen VHS vielä varastosta löytyy). Sitäkään en muista, mutta veikkaan, että tilanne oli ennemminkin spontaani, kuin "suunniteltu ulostulo". Mutta totta on, että vuoden 1987 aikana - tuskin vähiten edellisvuoden San Remon ja kyseisen vuoden Monte Carlon tapahtumien johdosta - suomalaisessa lehdistössä Lancian touhuun (joskus väitettyyn, joskus todistetustikin sovittuun) suhtauduttiin melko penseästi. Esimerkkinä käytkööt VM 7/87.


 

Ayrton-Ana

Well-known member
Liittynyt
5.2.2005
Viestit
688
en muista mistä kohdin kilpailua tuo haastattelutilanne on
Viimeisestä huollosta. Videovisionin koosteella kuvataan myös tuota VideoStylen haastattelutilannetta.Veikkaan, että tilanne oli ennemminkin spontaani, kuin "suunniteltu ulostulo".
Veikkaisin kanssa spontaania kysymyksen aiheuttamaa ulostuloa. Tunnelmat välittömästi ennen VideoStylen haastattelua vaikuttivat kuitenkin vielä ihan hyviltä.

 
Ylös