Örfil
Guest
Onko Albert hyväkin tekemään jauhelihasta piffejä rillissä? Onnistuuko?
Taisi lipsahtaa valkoinen valhe tuohon!Tein tuollaisen uuniin kypsymään. Olipa yllättävästi suuritöisempi kuin ohjeensa antoi ensinäkemältä ymmärtää. En taida toisten vaivautua...
Burgundinpataa.Jääkaapissa on kilo naudan kuutiolihaa. Mitäs siitä tekisi?
Ota nyt uunista pois ja maista ennen lopullista tuomiota......Tein tuollaisen uuniin kypsymään. Olipa yllättävästi suuritöisempi kuin ohjeensa antoi ensinäkemältä ymmärtää. En taida toisten vaivautua...
Kuutiolihassa ei liene makuluuta mukana?Ihan perusmallin keittohan tuollaisesta tulee helposti jos ei jaksa päätään vaivata. Enkä näe syytä miksi kenenkään pitäisi.
Ymmärtääkseni keiton voi nasauttaa ilmankin.Kuutiolihassa ei liene makuluuta mukana?
Voi toki. Mutta.Ymmärtääkseni keiton voi nasauttaa ilmankin.
Ei ainakaan tässä.Kuutiolihassa ei liene makuluuta mukana?
Jonkinlainen pata tuossta lihasta sovellettiin.Burgundinpataa.