Sinun esariasi meinattii venyttää.No keneltä?
En tiennyt että toimistani on käynnissä esitutkinta. Joskaan en välttämättä ole kovin yllättynyt.Sinun esariasi meinattii venyttää.
Venyviä kohtia? :doubtful::thumbfh:Olempa unohtanut mainita, että tein tuossa taannoin häränhäntä höystöä. Oil oikein port-viinit, tommatit ym ym padassa ja haudutettu uunissa kuutisen tuntia miedossa lämmössä jne jne. Vallan loistavan makuista tuli, suosittelen :thumbup:
Hieman vaan vedin herneen nenään, kun vaimo ilmoitti ettei voi syödä, kun siinä näyttää olevan venyviä kohtia Saatana. Oli muuten liki, etten näyttäny heti sille, keneltä kanssa näyttää löytyvän kyseisiä kohtia
Häränhäntää kannattaa mun mielestä ensin keittää jonkun tovin kattilassa, sitten poimia ne hännät pois antaa keitinliemen jäähtyä ja kuoria kiinteytynyt rasva pois. Sen jälkeen keitinliemi hyötykäyttöön.Olempa unohtanut mainita, että tein tuossa taannoin häränhäntä höystöä.
Kyllähän tuon söi. Nyt varmaan kuolen hitaasti ja tuskallisesti karsinogeeneihin.Tunnen riemua aidoimmillaan. Eli vahingoniloa.
Sori.
No ainakaan ei Afinogenoviin.Kyllähän tuon söi. Nyt varmaan kuolen hitaasti ja tuskallisesti karsinogeeneihin.
Lautasellinen oksen...herkkua!Valmistin huomiseksi puolispontaanisti varioidun possukastikkeen.
Poika ei tykkää mm. tomaateista ja suolakurkuista tuolla seassa. MUTTA SITTENPÄHÄN EI TYKKÄÄ! BUAH-HAAA!
Toihan näyttää ihan oikeesti herkulliselta :ahem:Valmistin huomiseksi puolispontaanisti varioidun possukastikkeen.
Poika ei tykkää mm. tomaateista ja suolakurkuista tuolla seassa. MUTTA SITTENPÄHÄN EI TYKKÄÄ! BUAH-HAAA!
Kastiketta tuli valmistettua sen verran, että riittää huomisellekin.Toihan näyttää ihan oikeesti herkulliselta :ahem:
Kiitti vitusti, nyt tuli nälkä :thumbfh:
Muistithan tuijottaa vakavana?
Muistithan tuijottaa vakavana?
Älkää sekoilko. Mä en oo noin nätti poju. Enämpi semmoista "peikko tulee, lapset kellariin" -osastoa. Safkat on toki joskus tuota tasoa.burbbi alkanut pitämääm ruokablokia!